Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
öncelikle hayırlı kandiller diliyorum

dayanamayıp aranıza katıldım (aslında ziyaretçi olarak devam edecektim ama soracaklarım olup öğrenmek istediklerim vardı bu yüzden katılma kararı aldım :) )
öncelikle yeni stadımız tüm Beşiktaşlılara ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum
cidden güzel bir stadımız olacak
inşallah kazasız belasız 2015 sezonunda tüm Beşiktaşlı ve futbol severlere kavuşmaları dileğimle

ilk sorum çatı için 17 m.eurodan bahsediliyor bu cidden doğru mu sizce (seyrantepe stadının çatı maliyeti yanlışsam düzeltin 12 m.dolardı)
arada 5-6-7 m.dolarlık bir fark olacak bu bile stadımızın çatısı farklı olacak gibime geliyor
acaba diyorum süpriz yapıp commerzbank arena stadının gibi üstü açılır-kapanır mı olacak (ilaveten skorboardun da çatının ortasıında mı olacak)

ikinci soru olarak stadımız son çıkan haberlere göre saydam olacağı belirtiliyor özellikle çatı bölümü (aslında burada kafam karıştı)

verdiğim linke girip bir göz atarsanız http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polikarbonat-levhalarla-cati-kaplamalari-136751.html

bu şekilde mi olacak çatımız (resimlere de bakmanızı isterim)

son olarak site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun.

bir de bjk_mabet yarın çatı hakkında yanlışsam düzeltin teknik detayları ile ilgili bizleri bilgilendirecekti umarım kısa zamanda bilgilendirir bizleri.
1. soru :17 milyon € doğru
2.soru :üstün açılıp kapanması ve ortada asılı skorbord olmayacak
3.soru:Çatının iç halkası saydam dış halkası buzlu özellikte olacak.
4.soru:Çatı örtüsü net belli değil ama gelen bilgiler fiberglass ptfe olacağı
2. soru için emin misin Ahmet abi ? :) Sonradan ofsayta düşmemek için kesin konuşma bence  8)
bildiğin birşey mi var?

Çevrimdışı Anıl

Dün grobeton atılan bölüme bugün sağlam girişmişler  ;D

Çevrimiçi murat

şu an su gelmesi sebebiyle numaralı tarafında çalışmalara başladı obitaş. iyi de yaptı da o suyun tahliyesiyle ilgili ne gibi bir çalışma yapılacak? perde duvarın arkasında usul usul akmaya devam mı edecek yoksa gelen suyu tahliye edecek bir sistem kurulacak mı? ya da kuruldu mu? kurak bir döneme rağmen kısa süreli yağışlar sonrası yeşil yeşil olmuş oralar demek ki gelen su da çok az değil. ileride sıkıntı çıkarmasın bize..
kendi elektriğimiz belli değilde suyumuzu üretmeye başlamışız :)

Çevrimdışı Anıl

Buda genel görünüm @KursadCelikbas 'tan alıntıdır...

Çevrimdışı Anıl

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
öncelikle hayırlı kandiller diliyorum

dayanamayıp aranıza katıldım (aslında ziyaretçi olarak devam edecektim ama soracaklarım olup öğrenmek istediklerim vardı bu yüzden katılma kararı aldım :) )
öncelikle yeni stadımız tüm Beşiktaşlılara ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum
cidden güzel bir stadımız olacak
inşallah kazasız belasız 2015 sezonunda tüm Beşiktaşlı ve futbol severlere kavuşmaları dileğimle

ilk sorum çatı için 17 m.eurodan bahsediliyor bu cidden doğru mu sizce (seyrantepe stadının çatı maliyeti yanlışsam düzeltin 12 m.dolardı)
arada 5-6-7 m.dolarlık bir fark olacak bu bile stadımızın çatısı farklı olacak gibime geliyor
acaba diyorum süpriz yapıp commerzbank arena stadının gibi üstü açılır-kapanır mı olacak (ilaveten skorboardun da çatının ortasıında mı olacak)

ikinci soru olarak stadımız son çıkan haberlere göre saydam olacağı belirtiliyor özellikle çatı bölümü (aslında burada kafam karıştı)

verdiğim linke girip bir göz atarsanız http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polikarbonat-levhalarla-cati-kaplamalari-136751.html

bu şekilde mi olacak çatımız (resimlere de bakmanızı isterim)

son olarak site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun.

bir de bjk_mabet yarın çatı hakkında yanlışsam düzeltin teknik detayları ile ilgili bizleri bilgilendirecekti umarım kısa zamanda bilgilendirir bizleri.
1. soru :17 milyon € doğru
2.soru :üstün açılıp kapanması ve ortada asılı skorbord olmayacak
3.soru:Çatının iç halkası saydam dış halkası buzlu özellikte olacak.
4.soru:Çatı örtüsü net belli değil ama gelen bilgiler fiberglass ptfe olacağı
2. soru için emin misin Ahmet abi ? :) Sonradan ofsayta düşmemek için kesin konuşma bence  8)
bildiğin birşey mi var?
Ben bilsem tutamam kendimi Murat Abi  ;D Sadece skorboard konusunda hala bir beklentim var hele Başkan son açıklamalarında skorboard'u asma falan dedi. İnşallah onu ima etmiştir  :)

Çevrimdışı Anıl

Kapalı tribün @KursadCelikbas 'tan alıntıdır...

Çevrimdışı secospat

4 haziran 12 haziran arası değişim. Fotoğraf kaynağı: @yeniinonustadi

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 16:16:23 secospat ]
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı izorlu85

günaydın ve hayırlı kandiller kartallar.wow da burç saçmalamış iyice.mustafa87 kardeşimize fotoları çekme işte başkanı yalanlıyorsun ağustosta bitecekti gibi laflar etmiş. >:(
it ürür kervan yürür, burcun baya zoruna gitmiş :)

Burç alsın sitesini kendi kullansın...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı yldrmaydn

şu an su gelmesi sebebiyle numaralı tarafında çalışmalara başladı obitaş. iyi de yaptı da o suyun tahliyesiyle ilgili ne gibi bir çalışma yapılacak? perde duvarın arkasında usul usul akmaya devam mı edecek yoksa gelen suyu tahliye edecek bir sistem kurulacak mı? ya da kuruldu mu? kurak bir döneme rağmen kısa süreli yağışlar sonrası yeşil yeşil olmuş oralar demek ki gelen su da çok az değil. ileride sıkıntı çıkarmasın bize..
kendi elektriğimiz belli değilde suyumuzu üretmeye başlamışız :)

şişeleyip kaynak suyu diye okuturuz :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi murat

obitaş bildiğiniz gibi çok fark göremiyorum.testere kirişlerin bir kısmı yapılmış üst katta  ve numaralı tarafında biraz kalıp işi yapılmış.betona alerjileri var.eski açık loca 2. kat ve en sağda birinci kat atılmış.

Çevrimdışı Efe

Obitasin zorunluluktan temel atip calistigi yerler ilginc goruntuler ortaya cikardi obitas nerde olsa calisir hesabi ;D ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada bu kişinin gerçekten çatıyı yapan kişi olduğunu kim teyit etti?

Çatıya Dair;

Şuan fotoğraflarını gördüğümüz arap arkadaş Muhammet Saatçi, çatının mimarı felan değil, o bir modellemeci, o ona verilern ölçüler mimari projelere göre çatıyı bire bir ölçülerde 3D's Max programında modellemiş, modeller hem rüzgar tüneli testleri için bilgisayar ortamında hem de animasyon çalışmalarında kullanılacak sanırım. Kendisinin bildikleri ve tahminleri modelleme için kendisine verilen bilgiler kadardır teknik olarak bir fazlasını bilmesi mümkün değildir.

Güneş Enerjisine Dair;

Güneş enerjisi panelleri çok yüksek verimli değildir ama verimli olmak içinde bulutsuz hava istemezler, yıllık güneşli gün sayısı yarımız kadar olmayan Almanya mayıs ayı başında tüm ülke elektirik ihtiyacının %70 den fazla kısmını güneş panellerinden karşıladı . Bizde ise durum daha farklı olacak hem güneş görme oranımız fazla hem de daha dik açılı gördüğümüzden daha verimli çalışacak ki bu panelleri çatının tepesine değil belirli hatlara koymaları bile yeter.

Çevrimdışı onatarkin

Eski açığın solundaki harfiyat alınmaya başlamıştı acaba orayı temizleyip orayıda yapıp mı devam edilicek yoksa en sona mı planlandı ordaki rampadan dolayı bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı Sutlas

obitaş bildiğiniz gibi çok fark göremiyorum.testere kirişlerin bir kısmı yapılmış üst katta  ve numaralı tarafında biraz kalıp işi yapılmış.betona alerjileri var.eski açık loca 2. kat ve en sağda birinci kat atılmış.

Obitaş'a laf yok, kirişleri çok kaliteli  :D

Çevrimdışı Erol Akçınar

wow da sezgin hocam orada kullanılan betonun su geçirmez olduğunu söyledi :)

Çevrimiçi murat

işaretli iki alan hemen hemen eşit büyüklükte ve aynı zamanda başladı.sonuç ortada

Çevrimdışı Sutlas

işaretli iki alan hemen hemen eşit büyüklükte ve aynı zamanda başladı.sonuç ortada

Olsun abi, Çiçeklerin kirişleri yamuk, Obitaş numaralıyı alsın Veli Kavlak'ın jübilesine yetiştirecek  :D

Çevrimdışı izorlu85

Yeni Forum'umuz hayırlı olsun. dh'den ayrılan bütün ekip burada mı?
buradayz.ayrıca beni dh den 986 yıl uzaklaştırmışlar. :)forzadan da atmasınlar

ZARARI yok beni de wowdan attılar hemde 2 kez :D  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Efe

Kapali 2 kirise daha beton dokuluyor yeni inonu fotosunda gorunuyor yeni aciktada hariyati biten bolumlere parca paraca grobeton atiliyor sira fotoda gorunen yere gelmis cakili seriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Murat Abi ben obitaş daha önce başladı diye hatırlıyorum bu arada prekast hızıda yetersiz sanki

Çevrimdışı Szgn_26

Prekastçılar bugün de mi yatmış ya bi tane bile prekast takılmamış delirmemek elde değil

Çevrimiçi murat

Murat Abi ben obitaş daha önce başladı diye hatırlıyorum bu arada prekast hızıda yetersiz sanki
betonu aynı gün yada bir gün arayla atıldı diye hatırlıyorum.hatta ikisi beraber başladılardı çiçekler daha önce betonu attıl diye hatırlıyorum.hatta işe başlarken hangisi önce betonu atacak diye konuşmuştuk.

Çevrimdışı izorlu85

yeni açık da ne kadar hafriyat kaldı bilen var mı? ben dün yoktum iş yerinde Envanter (Sayım) işleri vardı sabaha kadar sürdü...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Merhaba necmi abi bir sorum var.
Foruma yüklenen resimleri teldende bilgisayardanda büyütemiyorum ben mi yapamıyorum acaba yoksa forumun özelliğimi?

Çevrimdışı Enes Ö

betonu aynı gün yada bir gün arayla atıldı diye hatırlıyorum.hatta ikisi beraber başladılardı çiçekler daha önce betonu attıl diye hatırlıyorum.hatta işe başlarken hangisi önce betonu atacak diye konuşmuştuk.

Obitaş kapalı dönüşündeki testere kirişlerine verdi yoğunluğunu ve arkadaki tabla kalıplarının üretimine bu karşılaştırma yersiz gibi

Etiketler: