Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340663 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

Merhaba ben cati konusunu kacirdim.Ucuz cati, kalitesiz kotu cati diye soylemler duydum..Asli nedir acaba?

Bardağa neresinden baktığına bağlı :) çatıya harcanacak 17 milyon euro bazıları için elinin kiri olduğu için çatıya branda muamelesi yapıyorlar :) 17 milyon euroluk branda varmış demek ki.

Çevrimdışı Serjo

Avrupa için açılmış bjkeurope sitesinden bakıyorsan olabilir.

yok kartalyuvasi.com.tr'de baktım
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Salih A.

Kalitesiz,Kötü çatı diye birşey yok hocam.Çatıyı tasarlayan Muhammed Saatchi 1 ay öncesinde yeni çizimleri paylaştı.Çatı şeffaf olmayacak.Bu şekilde olacak

eski çatıya nazaran çok kötü bir çalışma
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ayayhan

2 saate girmedik  forum haber1903 ten gelenlerle dolmuş

Çevrimdışı saricasi

ohoo sen ne diyon dostum,, obitası devre dısı bırakıp ciceklerin numaralıyı alması içni ozel oalrak tazminat odendiğini sirkete kıyak geçen fikret baskanın pay aldıgı bile soyleniyor,,yetmez dahası var,,agustos deyip simdide ileriye tarih atmanın bilincli oalrak yapıldıgını suana kadar harcanan 80milyonun daha stadın çeyreğinin bittiğini bu arların birilerinin cebine kactıgı bile konusuluyor,,bilincli oalrak baskanın stadın yapımını geciktirdiği bile konusukyuyorken o kadar cok absurt seyler varki akıllara zarar:)) bosver 18milyon euroluk bir catı kotu olmazz emin ol buna

Ozan madem bunları idda olarak görüyorsan bencede ole buraya niye yazıyorsun, bir kişinin sorduğu iddayı başka iddalarla cevap vermeyelim, soruyu cevaplayalım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

Evet yillik 7 milyon Euro alacak ancak imza asamasinda kalan tutari nakit olarak alip hem sicak para olayini cozduler hemde anlasmayi katladilar.
Galatasaray Nike la 10 yıllık bir anlaşma yaptı. Toplam bedeli 70 milyon euro, bunun 10 milyon eurosu peşin. Yani anlaşmayı katlama gibi birşey yok. Bizde bu önümüzdeki 5 sene de sürekli avrupaya gidelim 2-3 kere şampiyon olalım, avrupa liginde yarı final oynayalım bizde yıllık 10 milyon euro alırız en kötü sponsordan çok büyütmeye gerek yok. Hala Demirörenin itibarsızlaştırdığı kulübüz. Tekrar itibarımızı kazanmak için bu 5 yıl çok önemli. Yani şu durumumuza rağmen yaptığımız anlaşmalar gayet iyi :ok:

Çevrimdışı Tolga

2 saate girmedik  forum haber1903 ten gelenlerle dolmuş
işte benim demek istediğimde buydu hemen yaftalamaya başlıyor bazıları haber1903ten gelip gelmediğini nereden biliyorsun
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı VYCMas

Mohammed Saatchi'nin fotograflarina baktim, cok buyuk bi bolumu beyaz ucundaki cok kucuk bir kisim seffaf olarak gozukuyo.Facebook sayfasina baktim ve yeni bir plan oldugunu soyledigini gordum.Sizce bu plan degisimi catiyla mi ilgilidir? Veya bu fotolardaki beyaz dedigim kisimda az da olsa seffaflik var mi? Benim sahsi gorusum asiri seffaf olmasina gerek yok.1-0 olsun bizim olsun hesai.Azcik olsa yeter.Daha komplike olur.  :ok:

Çevrimdışı Burak2

yeter arkadaş ya. sıtkım sıyrıldı. durup durup bi çatı resmi konuluyor çatı böyle olcak diyorsunuz. periyodik olarak konu hep en başa dönüyor. yok çiçeklere yamamış yok para almış avantayı indirmiş. bu nasıl bi çirkin yorumdur yahu. varsa ispatınız hemen soruşturma açtırın. kulübü çok seviyorsunuz ya. kulübe zararı olan adamlara kimse ses çıkarmaz ama biri azcık da olsa iyi bişey yapınca hemen üşüşmeler. acaba neden 4. yıldızı takamadık hiç düşündünüz mü. taraftar bu hadisenin neresinde yer alıyor. konunun içine ettiniz burda da

Çevrimdışı Anıl

Dogrusu bu zaten... Gidelim Avrupaya sampiyon olalim adamlar bizim sponsorluk bedelimize yaklasmaya calissinlar. Benim korkum bu vizyonla bu basarıları saglayamamak. Baskana cok sevindim Onder Ozen gelince adam futbolu bilen biri. Transfer yapmak icin isim veriyor o pahali bu pahali diyerek bu basarılar gelmez. Biz digerleri gibi cok ucuk fiyatli oyuncular bakmiyoruz ki mesela gokhan tore Adamin bonservisi Mancinin maasi kadar. Besiktas bunu alamayacak bir klup degil ki . Lanzini dedigimiz adamin maliyeti iki Olcan Adin maasi. Devre arasi almadiğimiz Veysel bizi belkide Sampiyonlar liginden etti.  Tamam klüplerin planlamasi olmali gidip 35 yasinda sirf ismi var diye adam almayalim ama takima faydasi olacak futbolcularinda 300 500 bin Euro icin arkasindan el sallamayalim Gruplarda 1 galibiyet o futbolcunun parasini zaten cikartir  :ok:
Sportif olarak bende hayal kırıklığına uğradım, çünkü söylenen çoğu şey yapılmadı. Ama burada konuyu kapatalım kızacaklar şimdi haklı olarak :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Burda ben dahil bir çok Beşiktaşlı abimiz kardeşimiz birbirimizle gerek wow da gerek dh da tartışmışızdır şu iki saatir konuşulan mevzular buradaki en küçük beşiktaşlının bile bildiği konulardır zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor siz merek etmeyin Beşiktaşlı aptal değildir o yüzden konuyu uzatmadan tadında bıraksak çok iyi olur düşüncesindeyim

Çevrimdışı ayayhan

işte benim demek istediğimde buydu hemen yaftalamaya başlıyor bazıları haber1903ten gelip gelmediğini nereden biliyorsun
nerdenmi biliyorum bu forumu uzunca zamandır takip ediyorum çok seviyeli tartışmalar olur herkes beşiktaş için ne yaparız diye kafa yorardı özelikle bu bölümde statla ilgili konuşulurdu şimdi bakıyorumda herşeye salamanar hiç bir şeyi beyenmemeler transferde transfer ekiden girdigim haber1903 dene amacı belli yer gibi tartışmalar başlamısta ondan

Çevrimdışı saricasi

Beyler tartışılacak konuları başka konuda yazalım lütfen Hrkz hevesle buraya stadla ilgili konuları okumaya geliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı VYCMas

Forum gitgide unleniyo.Sayi arttikca seviye de dusecektir, normal karsilamak lazim.Benim temennim kavga, tartisma cikarmak icin yazanlarin ciddiye alinmamasi.Gayet kolay bi sekilde anlasiliyo kimlerin ne amacla yazdigi.Tartismalara aman vermeyelim.  :busted_cop:

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Galatasaray Nike la 10 yıllık bir anlaşma yaptı. Toplam bedeli 70 milyon euro, bunun 10 milyon eurosu peşin. Yani anlaşmayı katlama gibi birşey yok. Bizde bu önümüzdeki 5 sene de sürekli avrupaya gidelim 2-3 kere şampiyon olalım, avrupa liginde yarı final oynayalım bizde yıllık 10 milyon euro alırız en kötü sponsordan çok büyütmeye gerek yok. Hala Demirörenin itibarsızlaştırdığı kulübüz. Tekrar itibarımızı kazanmak için bu 5 yıl çok önemli. Yani şu durumumuza rağmen yaptığımız anlaşmalar gayet iyi :ok:
Haklısın hocam gelecek 10 yılını bir markaya satmak bence mantıksız.Gelecek senelerde oluşacak bir sportif başarı aynı zamanda senin yapacağın anlaşmalarda eline koz olarak geçecek galatasaray 10 yıl bu hakkı kaybetti şuan karlı olarak gözüksede ilerde kafalarını bence çok taşa vuracaklar

Çevrimdışı Oktay

Bu havayı foto dağıtır ... Samet yetiş nerde kaldı fotoların :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Niye transferi,başkanı buraya yazıp en çok takip edilen konu da huzursuzluk çıkarıyosunuz ki.O kadar uğraşılmış,yapılmış konu başlıkları.Gelip bide yöneticilere laf atıyorsunuz.Bu insanların hiç mi normal yaşamları yok burda olmak zorundalar mı 24 saat.Site açmak zorundalar mıydı? O kadar fedakarlık yapıyolar. Bunların hepsi Beşiktaş için.Bizim bilgilenmemiz için.Bide gelip hiç muhabbeti bilmeden espirileri bilmeden inşaat şirket tutmam Beşiktaşı tutarım diyip egonuzu tatmin ediyorsunuz
ediyorsunuz.Şurda dostça ortam var abilik var.Hiç olmadığı kadar objektif ortam var.Herkes proje üretmeye çalışıyor.Siz gelip ilk günlerizde hesap sormaya kalkıyosunuz
Buradaki aile ortamını bulamazsınız her yerde kıymetini bilin.

Çevrimiçi Necmi

Forum gitgide unleniyo.Sayi arttikca seviye de dusecektir, normal karsilamak lazim.Benim temennim kavga, tartisma cikarmak icin yazanlarin ciddiye alinmamasi.Gayet kolay bi sekilde anlasiliyo kimlerin ne amacla yazdigi.Tartismalara aman vermeyelim.  :busted_cop:
merak etme seviyeyi düşürmeyiz burda insanlar özgür ama bu özgürlük siteden atılmayacakları anlamına gelmiyor
Beşiktaşa yakışmayacak bir üslup kullananın bu sitede mesaj yazmasına izin verilmez hoş görününde bir sınırı var
özgürlük başkalarının özgürlük alanlarını kısıtlama anlamına gelmez

Çevrimdışı sahinnd

Şu yaş muhabbeti kapatsak abilerim sıktı artık
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı idil

Şu ana kadar toplamda kaç kombine satılmış bilen var mıdır :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Şu ana kadar toplamda kaç kombine satılmış bilen var mıdır :)
bu konuyu bende merak ediyorum acaba şuan ne kadar satıldı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

Cicekler numaralida hizlandi ama kapalı hala bitmedi ne haziran sonuymus temmuz bitti hala bitmedi... Eski acikta 2 ayda %50 bitirdiler bu ay burdada cok yavaslama var... Obitasa zaten bisey soylemek zaman kaybi onlar kafasina gore... Ramazandan dolayimi bilmiyorum ama bence yavaslama var. 1 haftada 1 kat bitiren cicekler gozumu korkutmaya basladi.

Ayrica su kapasite isinde son durum nedir Allah askina devlet sirri oldu cikti basbakanin odasinda konusulanlar bile bu kadar iyi saklanmiyor. Burda net kapasite yazilsa kim buna engel olacak ki. Fikret baskani severim iyi isler yapiyor ama transfer hedefleri tarihleri fos cikti... stadyum bitisi fos cikti... cati lamborghini dediler mercedes cikti...

Vallaha bu senede basarı gelmezse 100 bin kisilik stad yapsa yinede maci artık kendi aldigi kombineyle izler. Biz buyuk klubuz 3 sene madur edebiyatı yapamayız. Paramiz yoksa cikar efendi gibi bizim bu sene transfer yapacak paramiz yok yapamiyoruz... stadimizi para yuzunden Agustosta bitiremiycez bir sezon sarkacak... Cati seffaf dedik ama cok pahalı oldu daha ucuzunu yapiyoruz der konuyu polemik olmaktan cikartiriz. Her kafadan ayrı ses cikiyor.

Adidas Fenere senelik 10 milyon Euro oderken bize 5 milyon dolar oduyor..
GS nike ile anlasmasindan 12 milyon Euro alacak senede...
Gogus sponsorlukları ıcın taban fiyatları 10 milyon Euro iken bizim Vodafone 4 bucuk milyon dolar...

Cunku Avrupada yokuz... Basarımız yok dunya capında dıkkat cekecek oyuncularımız yok. Eger Seneyede bu sekilde olursa Vodafone anlasmamız dahi Renklilerin yaninda devede kulak kalir.
Şöyle yorumları görünce aşırı sinirleniyorum. Bizim kültürümüzde hiç araştırmak yok bir yerden duyunca doğru kabul edip yerme durumu var.
Şimdi bir kere biz nasıl vodafonedan 4.5 milyon dolar alıyoruz bir açıklar mısın?http://www.bjk.com.tr/tr/haber/56553/  bak linkte yazıyor ilk 3 yıl 5 sonraki 2 yıl 7 milyon dolar. Ortalama ne eder? 6 milyon dolar senelik.
Fenerbahce seneliği 8.5 milyon dolardan 5 yıllık anlaşma yaptı. Biz 5 yıllık 24.250.000 $ a yaptık. Arada bir fark var. Fb istediği kadar satsın sattığı formadan pay almayacak. Sabit ucret bu. Biz sattığımız forma adedine göre ekstra para alacağız geçen sene 225bin forma satıldı sat 300-350 bin sat feneri geç. Gs senelik 7 milyon € alıyor dolara çevir 10milyon $ civari bir şey yapıyor sen de her sene şampiyonlar ligine git. Sen de alırsın 10 milyon dolar dahası nike elinden kaçırmak istemiyor çünkü elindeki tek büyük takım.

Etiketler: