Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338224 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Transferlerle ilgili yorumları transfer başlığında yapsak rahatsız olan arkadaşlar varmış  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar S.a. , Herkese Selamlar .

Bir çok farklı platformdan takip ettiğim stadımızı , bir kaç haftadır gözlemlerin sonucunda buradan takip etmeye karar verdim . Herkese paylaşımları için sonsuz teşekkürler. Stada girip üçlü çektireceğimiz günleri bize Allah nasip etsin. Çooook Özledik....
hosgeldin @yavvuzz

Çevrimdışı ALDENYX

sabirsizlıkla eski açik  kirişlerini bekliyrum,acaba kapalıdaki gibi uzunmu sürecek eski açik kirişlerin yapimida.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı CanEmre

köşeler belirlenince sahayı da kafamda canlandırabilmeye başladım.  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı KUMANOVALI

HER HAFTA BUNUN TARTIŞMASINI YAŞIYORUM EŞİMLE

babacan ne işin var istanbulda...
bende imkanım olsa kaçıcam... :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Ekonomik durumu nispeten iyi olan numaralıdan alıyor. Bu son derece olağan bir durum. Benim gibi ailesi ile maça giden bir adamın numaralıdan kombine alması gerekiyor. Malum stada giden taraftarın alkol durumu, küfür olayı, falan .....Numaralıda nispeten daha saygılı bir durum var.
Geçen sene nerdeyse olimpiyattaki bütün maçlara gittim bir kere alkol olayına rastladım oda batı tribününde
onuda saniyesinde güvenlik dışarı attı diğer tribünlere ayyaş muamelesi yapma lütfen bu gün türkiyede
ancak parası olan içer parası olanda numaralı tribünde zaten :D küfüre gelince emin ol her tribün eşit
miktarda küfür ediyor biz kadın ve çocuklara oynanan maçta küfürden ceza almış bir takımız tabiki bunların
olması güzel değil ama taraftarıda şurası iyi burası kötü diye bölmemek lazım emin ol her tribün birbirinin
kopyası gerisi tamamen tercih ve ekonomik güç meselesi

Çevrimdışı CanEmre

sabirsizlıkla eski açik  kirişlerini bekliyrum,acaba kapalıdaki gibi uzunmu sürecek eski açik kirişlerin yapimida.

Büyük ihtimalle kapalıdakine benzer bir tempoda gider. Ağırlık numarılıya verilir diye tahmin ediyorum.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı MUTLU

Kepçenin numaralı eski açığın dibinden aldığı hafriyat galiba tünel için kazılıyor. Yanlış mı düşünüyorum.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Deniz

Sorum @Necmi abiye bilenler de cevaplayabilir.Betonlanan bir kolonda kalıplar ortalama kaç günde sökülüyor (yaz ayları için)?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

stadımız yıkılmadan öncede orası alçaktı
yeni halindede alçak

ne çektin be eski açık..

bu arada eski açık hemen kamera önü pazara beton yetişirmi acaba ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Sorum @Necmi abiye bilenler de cevaplayabilir.Betonlanan bir kolonda kalıplar ortalama kaç günde sökülüyor (yaz ayları için)?
kolon ertesi gün sökülüyor dikeylerde bir sıkıntı yok ama yataylarda 15 gün kalıplı beklemek lazım
o yüzden tabla betonları geç sökülüyor testere kirişlerini dahada uzun bekliyorlar

Çevrimdışı denizaydogdu

köşeler belirlenince sahayı da kafamda canlandırabilmeye başladım.  :busted_cop:

güzel bir çalışma teşekkürler
Kartal

Çevrimdışı Deniz

kolon ertesi gün sökülüyor dikeylerde bir sıkıntı yok ama yataylarda 15 gün kalıplı beklemek lazım
o yüzden tabla betonları geç sökülüyor testere kirişlerini dahada uzun bekliyorlar
Teşekkürler abi

Çevrimdışı ahmett.67

Geçen sene nerdeyse olimpiyattaki bütün maçlara gittim bir kere alkol olayına rastladım oda batı tribününde
onuda saniyesinde güvenlik dışarı attı diğer tribünlere ayyaş muamelesi yapma lütfen bu gün türkiyede
ancak parası olan içer parası olanda numaralı tribünde zaten :D küfüre gelince emin ol her tribün eşit
miktarda küfür ediyor biz kadın ve çocuklara oynanan maçta küfürden ceza almış bir takımız tabiki bunların
olması güzel değil ama taraftarıda şurası iyi burası kötü diye bölmemek lazım emin ol her tribün birbirinin
[/quote
Küfür bir kültür meselesi. Yabacılarda herkesin malumu  f... off olayı var . Biz de ise ne ana kalıyor ve avrat ne de sülale. Biz Türkler  ....küfür yemek gururumuza dokunmasına rağmen sinirlenince  karşı tarafa hemen düşünmeden küfür ederiz. Alkol olayını abartmış olabilirim. Ancak Beşiktaş!ta yaşadığım 2 yıl boyunca şunu gözlemledim. Alkolun bolca tüketildiği maç günlerinde Şairler Parkında olsun, Çarşı içinde olsun sinkaflı küfürler eksik olmuyordu. Kapalının  karşısındaki reklam panolarının arkası idrar kokularından geçilmez oluyordu. Yanlış anlaşılmasın bu sadece bizde yok, diğerlerinde belki daha fazla var. Ben kimseyi rencide etmek istemem. Bir biradan tabiiki kimseye zarar gelmez.

Çevrimdışı ahmett.67

Biraz önce yalış attım galiba. Tekrar.Küfür bir kültür meselesi. Yabacılarda herkesin malumu  f... off olayı var . Biz de ise ne ana kalıyor ve avrat ne de sülale. Biz Türkler  ....küfür yemek gururumuza dokunmasına rağmen sinirlenince  karşı tarafa hemen düşünmeden küfür ederiz. Alkol olayını abartmış olabilirim. Ancak Beşiktaş!ta yaşadığım 2 yıl boyunca şunu gözlemledim. Alkolun bolca tüketildiği maç günlerinde Şairler Parkında olsun, Çarşı içinde olsun sinkaflı küfürler eksik olmuyordu. Kapalının  karşısındaki reklam panolarının arkası idrar kokularından geçilmez oluyordu. Yanlış anlaşılmasın bu sadece bizde yok, diğerlerinde belki daha fazla var. Ben kimseyi rencide etmek istemem. Bir biradan tabiiki kimseye zarar gelmez.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kulübün zor durumda kalmasını istemiyorsa almanyada kamp yapmasın o zaman bu geçen sene alınmış bir kararmış
sen ne diye bu sene almanyaya gidiyorsunki resmen polamiği davet etmişsin güvenlik alacaklarına yasaklamak
kolaylarına geliyor bizde almanlara para ödüyoruz ikinci sınıf muamele yapsınlar diye adamlar resmen geçen sene
gelmeyin demiş burda kulüp hatalı arkadaşlar Almanyaya gitmeyeceksin kimseninde ağzına laf vermeyeceksin

evet hep hatalı olan kulüp ve herkes bize düşman.. ama hiç kendi insanımızın hatalarını görmeyelim.. 4-5 senedir kıbrısta yaşıyorum.. buradakiler biz gelmeden önce hırsızlık, tecavüz, gasp nedir bilmezmiş.. şu an hapishanenin %95'i türkiyeli (bu konudaki bilgim direk hapishane çalışanı bir türkiyeliden) sokakta bi olay yaşandığını gör kesin türkiyeli.. yere çöp atan türkiyeli.. saymakla bitmez ama ne kadar kötü hareket varsa bizden çıkıyor.. inanın abartmıyorum.

biraz düşünerek konuşmak/yazmak lazım.. almanlar gelip tesislerini kullanan, para veren spor kulübüne niye sıkıntı çıkarsın.. her ülke turizm gelirini arttırmak ister.. ama her sene hazırlık maçlarında görüyoruz.. maç bitiminde sahaya inmeler, meşaleler vs.. buralar otel, tesis.. adamlar buralarda böyle olayların yaşanmasını istemiyor.. herkes tesisin ne kadar iyi olduğundan bahsedip duruyor.. demek ki bu tesis özellikle seçilmiş.. e seni de uyarmışlar maça gelme diye.. ulan geldin bari olay çıkarma, adam gibi izle git.

ama pardon haklısın herkes hatalı biz masumuz.. herkes bize düşman(!)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı zatoichi1903

Biraz önce yalış attım galiba. Tekrar.Küfür bir kültür meselesi. Yabacılarda herkesin malumu  f... off olayı var . Biz de ise ne ana kalıyor ve avrat ne de sülale. Biz Türkler  ....küfür yemek gururumuza dokunmasına rağmen sinirlenince  karşı tarafa hemen düşünmeden küfür ederiz. Alkol olayını abartmış olabilirim. Ancak Beşiktaş!ta yaşadığım 2 yıl boyunca şunu gözlemledim. Alkolun bolca tüketildiği maç günlerinde Şairler Parkında olsun, Çarşı içinde olsun sinkaflı küfürler eksik olmuyordu. Kapalının  karşısındaki reklam panolarının arkası idrar kokularından geçilmez oluyordu. Yanlış anlaşılmasın bu sadece bizde yok, diğerlerinde belki daha fazla var. Ben kimseyi rencide etmek istemem. Bir biradan tabiiki kimseye zarar gelmez.
ben de her maca icerek giderim ama icmek var icmek var. Ben şahsen mac gunu annemle Besiktas çarsıya inmem, cunku agzından salyalar akarak kufur edenleri gorunce ben iğreniyorum. stadda kufur ediyorsun, hadi buna bir sey demiyorum (diyorum da demiyorum), dolmabahce yolunda kufur ediyorsun buna da eyvallah(eyvallah degil ama), terbiyesiz herif, çarşının ortasında, kazanda elinde bira ile kufur ederek kendini lekelemiyorsun, lekeledigin ustundeki Besiktas forması, senin yuzunden edebile ile icen, eglenen de alkolik etiketi yiyor.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı tayfun

kapalı ve numaralı güncel rakamlar ilgili bölümde,akşamüstü 16 30 gibi kale arkalarıda güncellenecek.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı siyah-1903

evet hep hatalı olan kulüp ve herkes bize düşman.. ama hiç kendi insanımızın hatalarını görmeyelim.. 4-5 senedir kıbrısta yaşıyorum.. buradakiler biz gelmeden önce hırsızlık, tecavüz, gasp nedir bilmezmiş.. şu an hapishanenin %95'i türkiyeli (bu konudaki bilgim direk hapishane çalışanı bir türkiyeliden) sokakta bi olay yaşandığını gör kesin türkiyeli.. yere çöp atan türkiyeli.. saymakla bitmez ama ne kadar kötü hareket varsa bizden çıkıyor.. inanın abartmıyorum.

biraz düşünerek konuşmak/yazmak lazım.. almanlar gelip tesislerini kullanan, para veren spor kulübüne niye sıkıntı çıkarsın.. her ülke turizm gelirini arttırmak ister.. ama her sene hazırlık maçlarında görüyoruz.. maç bitiminde sahaya inmeler, meşaleler vs.. buralar otel, tesis.. adamlar buralarda böyle olayların yaşanmasını istemiyor.. herkes tesisin ne kadar iyi olduğundan bahsedip duruyor.. demek ki bu tesis özellikle seçilmiş.. e seni de uyarmışlar maça gelme diye.. ulan geldin bari olay çıkarma, adam gibi izle git.

imza
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı iyimserure

+1903

Çevrimdışı scape_bjk

Burada en büyük suçlu alman makamları, sen ülkende güvenliği sağlamakla yükümlüsün. Ben güvenliği sağlayamıyorum seyircisiz oynatırım diye bi mantık yok çünkü futbol dediğin şey taraftarla güzel ve oraya gelen gurbetçilerimiz belkide yılda 1 defa takımını görüyor.

Çevrimdışı ahmett.67

Burada en büyük suçlu alman makamları, sen ülkende güvenliği sağlamakla yükümlüsün. Ben güvenliği sağlayamıyorum seyircisiz oynatırım diye bi mantık yok çünkü futbol dediğin şey taraftarla güzel ve oraya gelen gurbetçilerimiz belkide yılda 1 defa takımını görüyor.
Almanlar yabancı düşmanlığı olarak algılanabileceğinden Türk kökenli seyircileri dövmek istemiyorlar, anlamıyor musunuz? :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı saricasi

Bjk resmi sitesine girilimiyo girebilen varmı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı keremfrat1

Etiketler: