Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

İstanbul'da yaşamak nasıl büyük bir şanstır. Yeminle eşimi kandırabilsem hemen dolduracam tayin formunu... :busted_cop:
Herkese iyi geceler... Bir başka Vodafone Arena İnşaat nöbeti gecesinde buluşmak üzere...
Bazı yönlerden şans bazı yönlerden şanssızlık aslında
iyi geceler

Çevrimdışı TØLGA

büyük şehir insanı kasıyor hele istanbul aman uzakdan sevelim daha iyi
geçen geldimde başımıza gelmeyen kalmadı neyse beton bitmiş çalışanda yok
hayırlı sabahlar cümleten :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, @sallapati, @kcptl; sabah sabah iyi geldi marş. Biraz ayılır gibi oldum.  :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı tayfun

günaydın.saat 07.50 de yeni açık kapalı köşesinde obitaşın faaliyeti gözlendi,arz ederim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Atakan Uzun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

günaydın kartallar bugün KAP bekliyorum
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 09:13:27 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günaydın Büyük Beşiktaş Taraftarı  :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı administrator

.

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kapasite konusunda artık bir şey yapılamaz bence. 49 sene sonra yıkılacak olursa, o zaman yapılabilir gibi geliyor. Ben tam tersini düşünüyorum. Biz geçen yıl 14 000 civarı kombine sattık. Tamam stat doldu ama bunu kaç maçta yaptık. İnönü yıkılmadan evvel, ulaşımı bu kadar kolay stada, kupa maçlarına kaçımız gittik. 4 5 bin kişiyle oynanan maçları hatırlıyorum. İlla bir iddiası olacak ki taraftar gelsin. 1461 Trabzon maçında inanın Trabzonlular bizden fazlaydı. Burada hedef 60 000 kişilik stat yapıp 15 000 kombine satmak değil. 42000 kişilik yapıp 35000 kombine satmak. Beşiktaş taraftarı para harcamıyor kulübüne. Sezon başı forma çıkıyor alan yok. Yahu o sene şampiyon olmayacağın ne malum. Hatırasına değer biçebilir misin? 2008 duble sezonunda son anda bir tshirt çıkarıldı. Onu bile alan azdı. Ben dubleyi 2 kez görebildim. Hem pazarlama yönünden eksiklikler var hemde taraftar duyarsız. Son 8 9 yıldır berbat durumdaydık. Bir yığın adam geldi. Sinan Engin stoper alıp "Maradona gibi adam" dedi. Hiç mi bilmiyoruz sanıyordu nedir? Tonla para harcayıp ne şampiyon olabildik ne de şampiyonlar ligine gidebildik. Alt yapıdan hemen hemen hiç adam çıkmadı. Yönetim kimin arkasındayız dese 2 hafta sonra gidiyordu. Yani Türk futbolunda kötü yönetim örneği olarak ne varsa yapıldı. Taraftarda alıştırıldı! Quaresma denen adama nasıl tahammül edebildik anlamadım. 1 0 yenik oynuyoruz, adam kendi şovunun peşinde. Takım yenik! Birde gelmiş 7 numarayı istiyor, o forma Feyyaz'ın be evladım! Seba'nın! Tribünde, gazetede Beşiktaşlılık duruşu lafı eksik olmuyordu ama durum hiçde öyle değildi. O nedenle Fikret Orman başarılı olsun istiyorum. Desteklenmesi önemli. Bu takımın kıt kanaat imkanlarıyla hem stat yapıyor hem ligde yukarılarda tutuyor. Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum. Kapasiteyi etkileyen bir konuda taraftar kazanmak. Bu konuda biz taraftarlarımızla sempati topluyoruz, diğerleri şampiyonluklarla, avrupa maçlarıyla. O nedenle hele bu stat böyle bir bitsin, bir açalım. Sonrasında pazarımız büyürse yıkarlar yenisini yaparlar.
Ne dolmuşum ben yahu.  :D

her kelimesine katılıyorum.. başta quaresma olmak üzere ama en çok eleştiriyi de oradan alacağına eminim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar çaktırmayın yayın hızı düzelmiş.Şuanda her şey normal hızında devam ediyor.Biz ağırmış gibi takılalım sonra yine eski halini alır kötü olur bizim için ama yayın süper hızlı şuan :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

dün gece eski açıkta dökülen kolonlardan birinin başında duruyorlar sabahtan beri mühendisler, bi aksilik yoktur umarım.  :alala:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı FARUK

numaralıya  dönüş temeli için çiçekler tekrar çalışmalara başlamış

Çevrimdışı Erdem Çözer

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59354/onemli_bilgilendirme.html

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakayın.. konuyla ilgisi yok ama başkanın kulübe zarar veren taraftarı stada sokmamak konusunda ne kadar haklı olduğunu gösterir bir örnek daha.. böyle destekleyecek taraftar hiç desteklemesin.. artık yeter! kendi egonuz veya zevkiniz için köstek olmayın şu kulübe!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar kapalı alt kat neredeyse prekast yerleştirme işlemi bitti gibi peki bu katta ne zaman başlanır acaba?Sanırım 13. ve 14. kiriş daha betonlanıp bitirilmedi ama bitirilen mesela ilk 10 kirişe prekast yerleştirilebilir mi?Yoksa bir şey mi bekleniyor üst kat yerleştirmesi için?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

cinconların bu sene giyeceği formalar ne öyle iğrenç ötessi resmen umarım bizimkiler güzel olur

Çevrimdışı ucanlaz

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59354/onemli_bilgilendirme.html

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakayın.. konuyla ilgisi yok ama başkanın kulübe zarar veren taraftarı stada sokmamak konusunda ne kadar haklı olduğunu gösterir bir örnek daha.. böyle destekleyecek taraftar hiç desteklemesin.. artık yeter! kendi egonuz veya zevkiniz için köstek olmayın şu kulübe!

+1903

Çevrimdışı ucanlaz

cinconların bu sene giyeceği formalar ne öyle iğrenç ötessi resmen umarım bizimkiler güzel olur

Evet insallah güzel olur.

Gecen sene gönüllü tasarimcilarinda bulundugu bir ekip kurulmustu Kartalyuvasi ürünleri icin, daha önceden online tasarimlar paylasan. Acaba bu ekip gercekten lisanli ürünler icin proje yapabiliyormu?
Bilgisi olan varmi?

Çevrimdışı scape_bjk

Bizim kırmızı formalar böyle olacakmış. Kartalbakışı.com'um yalancısıyım.

Çevrimdışı Tolga

Bizim kırmızı formalar böyle olacakmış. Kartalbakışı.com'um yalancısıyım.
bunu bende gördüm dün bence fena değil tabi haber doğruysa
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tayfun

Kapasite konusunda artık bir şey yapılamaz bence. 49 sene sonra yıkılacak olursa, o zaman yapılabilir gibi geliyor. Ben tam tersini düşünüyorum. Biz geçen yıl 14 000 civarı kombine sattık. Tamam stat doldu ama bunu kaç maçta yaptık. İnönü yıkılmadan evvel, ulaşımı bu kadar kolay stada, kupa maçlarına kaçımız gittik. 4 5 bin kişiyle oynanan maçları hatırlıyorum. İlla bir iddiası olacak ki taraftar gelsin. 1461 Trabzon maçında inanın Trabzonlular bizden fazlaydı. Burada hedef 60 000 kişilik stat yapıp 15 000 kombine satmak değil. 42000 kişilik yapıp 35000 kombine satmak. Beşiktaş taraftarı para harcamıyor kulübüne. Sezon başı forma çıkıyor alan yok. Yahu o sene şampiyon olmayacağın ne malum. Hatırasına değer biçebilir misin? 2008 duble sezonunda son anda bir tshirt çıkarıldı. Onu bile alan azdı. Ben dubleyi 2 kez görebildim. Hem pazarlama yönünden eksiklikler var hemde taraftar duyarsız. Son 8 9 yıldır berbat durumdaydık. Bir yığın adam geldi. Sinan Engin stoper alıp "Maradona gibi adam" dedi. Hiç mi bilmiyoruz sanıyordu nedir? Tonla para harcayıp ne şampiyon olabildik ne de şampiyonlar ligine gidebildik. Alt yapıdan hemen hemen hiç adam çıkmadı. Yönetim kimin arkasındayız dese 2 hafta sonra gidiyordu. Yani Türk futbolunda kötü yönetim örneği olarak ne varsa yapıldı. Taraftarda alıştırıldı! Quaresma denen adama nasıl tahammül edebildik anlamadım. 1 0 yenik oynuyoruz, adam kendi şovunun peşinde. Takım yenik! Birde gelmiş 7 numarayı istiyor, o forma Feyyaz'ın be evladım! Seba'nın! Tribünde, gazetede Beşiktaşlılık duruşu lafı eksik olmuyordu ama durum hiçde öyle değildi. O nedenle Fikret Orman başarılı olsun istiyorum. Desteklenmesi önemli. Bu takımın kıt kanaat imkanlarıyla hem stat yapıyor hem ligde yukarılarda tutuyor. Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum. Kapasiteyi etkileyen bir konuda taraftar kazanmak. Bu konuda biz taraftarlarımızla sempati topluyoruz, diğerleri şampiyonluklarla, avrupa maçlarıyla. O nedenle hele bu stat böyle bir bitsin, bir açalım. Sonrasında pazarımız büyürse yıkarlar yenisini yaparlar.
Ne dolmuşum ben yahu.  :D
iyi dolmuşun üstad benide dolduruşa getirdin.bahsettiğin sezon 1461 maçıda dahil hepsine gittim :)
hatırlamadığım bir maçta iki tane genç yanıma geldiler konuşuyorlar,berelerimiz güzel muhabbetindeler,karıştım muhabbete nerden aldınız diye,işportadan almışlar,neden kartal yuvasından almıyorsunuz dedim fikret ormana para gitmesin diye cevap verdiler,zaten alkollüyüm(ki alkollü veya değil gs lilerle dolu metrobüse formayla binen ve geri vites yapmayan bir yapım vardır)az öteye gidin tatsızlık çıkarmayın dedim gittiler...maalesef bi gerçek var,başarı istiyorsan takıma her türlü sahip çıkacaksın,herkes dortmund örneğini verir ama dortmundun arkasında koşulsuz destek veren taraftarınız kimse söylemez,sen sat bakalım 500 000 forma 35 000 kombine sonra bir şey olmazsa ağla sızla...indirim günü 9.90 tl den atkı satıyor kartal yuvası adam gidip işportadan 5 tl ye alıyor,5 tlsi yoksa derseniz bende nasıl maça geldi derim,sadece maça gelecek parasını var derseniz işportadan atkı almasına gerek yok derim...sonuç olarak bilinç önemlidir,haklı eleştiri tamamda sadece eleştirmek için eleştiri yapmak terbiyesizlik...

Etiketler: