Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

bursanınkinde timsah kafası olmasa güzel olacakmış aslında ama o timsah kafası oyuncak gibi durmasına neden oluyo stadın

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: An itibari ıle eskı açığa kolonlara pompa gelmiştir :D  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

birden yüklenmiş gibi olduk.umarım yakın bir zamanda görme şansını yakalarsın.
herkes aportta bekliyormuş  :D bir cevap yazayım dedim ben yazana kadar bir sayfa geçmiş
daha önce yazılmış şeyleri not defterinden kopyala yapıştırmı yapıyorsunuz  :alala: anlamadımki
birde bir şey gördüm stadımızın eleştirilmesine kesinlikle tahamülümüz yok :evillol:
ama böyle bir eserde eleştirilmezki :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bizim stad aralarında en güzeli.Hepsinden öte TOKİ DEĞİL ALIN TERİ
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

abi yüklendik biraz kaçma  :D bu arada fışkırtıcı eski açıkta kolonları betonlayacak :ok:
Abisi izleye izleye daha bitmeden nasıl bir aşık olduysak, hiç gelemiyoruz eleştiriye. gerçi kartala yavrusu normal olarak kartal görünür :D
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı canU

@Necmi abi 250 milyon TL yazmışlar internetten bursa arena için 53 çok az bir miktar gibi geldi de bir bakınca öyle haberler gördüm.

Çevrimiçi murat

herkes aportta bekliyormuş  :D bir cevap yazayım dedim ben yazana kadar bir sayfa geçmiş
daha önce yazılmış şeyleri not defterinden kopyala yapıştırmı yapıyorsunuz  :alala: anlamadımki
birde bir şey gördüm stadımızın eleştirilmesine kesinlikle tahamülümüz yok :evillol:
hele birde yazan troll bir gsli bursalı filan olsaydı neler olurdu :kop:

Çevrimdışı Deniz

Timelapse yok mu bugün yayın falan gitti ya?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hele birde yazan troll bir gsli bursalı filan olsaydı neler olurdu :kop:
en azından trol yok :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Forzabesiktas tan alıntıdır:

Arkadaslar;

10 yila askin bir yasamim santiyelerde gecti. Insaatlarin her asamasinda calistim ve su anda buyuk bir firmanin ortagi ve proje muduruyum. Elimde kulevincler ve oldukca fazla miktarda kalip sistemi mevcut. Ithiyac olursa bu projeyi hizlandirmak icin besiktasim icin elimden geleni yapmaya haxirim. Basindan beri yazilanlari okumaya calistim. Arkadasklarin paylastigi resimleri inceledim. Kisisel fikrim stad bence guzel hizda ilerliyor ancak bu hersey mukemmel gidiyor demek degil. Oncelikle sahanin konumundan dolayi insaat faaliyetlerini yurutmek biraz zor. Sehrin gobeginde bu denli bir yapiyi insa etmek sadece projeyi okumak , imalat ve montajini projeye uygun halde tatbik etmek ile bitmiyor cevresel faktorleride lutfen goz ardi etmeyelim ttnet arena ile karsilastirmayalim. Bu projenin icerisinde olmayi cok isterdim ve sizlere dogru bilgiler vermeyi. Sahsi fikrim bazi diletasyonlarin ve bolgelerin gecikmis olarak baslamasi proje ile imalat yapilacak bolgelerin uyusmamasi ve yerinde cozumler ile meslektaslarimin sikintilar cekmesi olabilir.
Resimlerden stadin hizina bakicak olursak stadd insaatinda hizlanmalar soz konusu. Bunun nedeni yaz ayrainda betonun priz alam (sertlesme) suresinin artmis olmasidir. Katkilar kullanilarak tabliyelerin sokumu hizlanacaktir. Tahminin eylul sonu gibi bence kaba insaat bitecek ve bu ay sonu itibari ile eski kapali tribunde elektrik mekanik ve ince isler hiz kazanacaktir. Cati imalatinin montaj hahil 6 ayda tamamlanacagi soylnmektedir. Cati imalati bu programa gore tamamen subat gibi bitecktir. Ancak hava sartlari ( ruzgar kar v.s.) gibi faktorleride dusunmek gerekir. En optimum sartlarda zemin imalatina subat ayi gibi girilse nisan gibi stad tamamlanir. Bu sartlarda kimse nisan ayinda acilis yapmaz. Gosterisli bir acilsla sezon oncesi stad acilir ve 2015-2016 sezonu herkese hayirrli olur diye dusunuyorum.

Saygilar...

Çevrimdışı Efe

Numaralida yarin hafriyat alinsa artik rampaya yak8n bolumde temelleme ordada yapilsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

abi mesajını okurken suratımın gerçekten  :evillol: haline dönüştüğünü hissettim. var mı eleştiri gelsin.. :2talk: :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı EmreTkgz42

http://besiktasarena.com/index.php?board=47.0

İnşaatı devam eden stadyumlar bu bölümden bilgi edinebilirsiz paylaşayım dedim :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Forzabesiktas tan alıntıdır:

Arkadaslar;

10 yila askin bir yasamim santiyelerde gecti. Insaatlarin her asamasinda calistim ve su anda buyuk bir firmanin ortagi ve proje muduruyum. Elimde kulevincler ve oldukca fazla miktarda kalip sistemi mevcut. Ithiyac olursa bu projeyi hizlandirmak icin besiktasim icin elimden geleni yapmaya haxirim. Basindan beri yazilanlari okumaya calistim. Arkadasklarin paylastigi resimleri inceledim. Kisisel fikrim stad bence guzel hizda ilerliyor ancak bu hersey mukemmel gidiyor demek degil. Oncelikle sahanin konumundan dolayi insaat faaliyetlerini yurutmek biraz zor. Sehrin gobeginde bu denli bir yapiyi insa etmek sadece projeyi okumak , imalat ve montajini projeye uygun halde tatbik etmek ile bitmiyor cevresel faktorleride lutfen goz ardi etmeyelim ttnet arena ile karsilastirmayalim. Bu projenin icerisinde olmayi cok isterdim ve sizlere dogru bilgiler vermeyi. Sahsi fikrim bazi diletasyonlarin ve bolgelerin gecikmis olarak baslamasi proje ile imalat yapilacak bolgelerin uyusmamasi ve yerinde cozumler ile meslektaslarimin sikintilar cekmesi olabilir.
Resimlerden stadin hizina bakicak olursak stadd insaatinda hizlanmalar soz konusu. Bunun nedeni yaz ayrainda betonun priz alam (sertlesme) suresinin artmis olmasidir. Katkilar kullanilarak tabliyelerin sokumu hizlanacaktir. Tahminin eylul sonu gibi bence kaba insaat bitecek ve bu ay sonu itibari ile eski kapali tribunde elektrik mekanik ve ince isler hiz kazanacaktir. Cati imalatinin montaj hahil 6 ayda tamamlanacagi soylnmektedir. Cati imalati bu programa gore tamamen subat gibi bitecktir. Ancak hava sartlari ( ruzgar kar v.s.) gibi faktorleride dusunmek gerekir. En optimum sartlarda zemin imalatina subat ayi gibi girilse nisan gibi stad tamamlanir. Bu sartlarda kimse nisan ayinda acilis yapmaz. Gosterisli bir acilsla sezon oncesi stad acilir ve 2015-2016 sezonu herkese hayirrli olur diye dusunuyorum.

Saygilar...

Çok doğru yazmış..

Çevrimdışı Sedat

Timelapse yok mu bugün yayın falan gitti ya?

1 saate gelirdi normalde ama yayın arızasından etkilenmiştir heralde  :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Deniz

Çok doğru yazmış..
Bence de.Şimdiye kadar okuduğum en mantıklı açıklamalardan.@Necmi abi de aylar öncesinde nisandan önce bitmez diyordu zaten.İşin içindekilerin verdiği en erken tarih nisan.O da para bitmesi,hava şartlarının kötüleşmesi falan hariç.Gelecek sezon açarız stadı muhtemelen.Tabi buna da şükür kazasız belasız olsun da 3-5 ay geç olsun

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yayında arıza yok kesintisiz izliyorum ben  :alala:

Çevrimdışı Aykutt

Genelde 1.30 2.00 2.30 gibi paylaşımlar yapıyor.Beklemede kalın.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 250 milyon TL yazmışlar internetten bursa arena için 53 çok az bir miktar gibi geldi de bir bakınca öyle haberler gördüm.
250 dedilerse ellisini stadın yapımı için kullanıyorlardır :bandit:
orda sadece stad yapılmıyor dere ıslahından yollara kadar bir çok alt yapıda beraberinde yapılıyor
stad maliyeti için ön görülen fiyat o tabiki bu rakam bitime biraz daha artabilir ama sonuçta bu ödemeyide 50 MTl
devlet Bursa balediyesine yapmış Devletin timsah arena için yapım bedeli olan 50 M Tl yi Bursa belediyesine aktardığını
bir yerlerde okumuştum aynı şeyler toki arenadada oldu ya fiyatlar şiştide şişti adamların beton stada o zaman harcadıklarını
söyledikleri parayla Real madrit yeni yapacağı stadın bütcesini oluşturdu birde parayı beton kısım yemiyorki tersi ince işçilikler
götürüyor siz o stadlara bizim stadımıza yapılacak ince işçiliğin yapılacağına inanıyormusunuz mesela dünyanın en pahalı
kaplama malzemesi doğal taştır ve kimsede kolay kolay yanaşmaz bu yüzden

Çevrimdışı Sedat

yayında arıza yok kesintisiz izliyorum ben  :alala:

Öğlen gibi olmuştu, çoğu kişide vardı problem.
handikaplı çArşı  

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Öğlen gibi olmuştu, çoğu kişide vardı problem.

hımm anladım öğlen bakamadım pek.

Vodafone Arena 07.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı mert_

@Necmi hocam eleştiriye değil de bir temeli olmadığını düşündüğümüz eleştiriye tahammülümüz yok gibi, mesela parthenon tapınağı veya hatshepsut tapınağı ile falan kıyaslansa durup bir düşünürüz; harbiden bizim stadımızın mimarisi mi güzel yoksa onlarınki mi diye  :icool: ha sonunda yine kendi stadımızda karar kılarız :D ama en azından durup birkaç saniye de olsa düşünürüz doğruluk payı olabilir mi diye  :)

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: