Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı bir mesaj yazayım bilgisi olan varsa makbule geçer.bağkur ödemelerini bankamatikten yapıyordum bu gün gittiğimde 1320 tl borç gözüküyor.ödemeler farklı bir yere yapılmış olbilrmi?internet üzerinden araştırabileceğim bir yer varmı?
öyle bir ihtimal zor Murat abi şu linkten sorguladığın da ne çıkıyor ? https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf

Çevrimdışı ALDENYX

konu dışı yazıyorum yüksek izninizle.birazdan ZAM istemeye çıkacam da.stres yaptı... :boxin: :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı yazıyorum yüksek izninizle.birazdan ZAM istemeye çıkacam da.stres yaptı... :boxin: :evillol:
abi zam deyince Levent kırca geliyor aklıma bilen bilir  :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

hocam tam iyileşmeden çıkma istersen
abi tam iyleşemedik ama yinede gideriz çok özledik  :)

xuz

• Ziyaretçi

bu taraftar yapisi ile biraz zor 100 000 forma,  yıldız yok diyecekler , kimin formasını alayım diyecekler ,130 liraya taksit oluyormu? diyecekler, de diyecekler ... 60 , 70 binkişik stad isterler 5 bin kombine ite kaka gider, ZORKİ NE ZOR . STAD bir bitsin inanıyorum ki çehremiz değişecek.

Diğerlerinde haklısın da taksit sorulmasında ne var anlamadım?

Çevrimdışı Anıl

:evillol:
Sen nasıl oldun iyi misin ? Ne zaman görmeye başlicaz 18:30 fotoğraflarını  :icool:

Çevrimdışı Erdinç

abi passo.com.tr den üye girişi yap orata passokartına tanımlı kombinelerim bölümü var orada görebiliyorsun

Mevcut Kombinelerim Kombine Transferi Kombine Devir Rezervasyonlar
PASSOLİG Kart'ınız ile eşleştirilen kombineleriniz aşağıdaki gibidir:

Takım İsmiBlokSıraKoltukTC Kimlik NoAd Soyad
Besiktas 121 19 16 6324126**** ERDİNÇ BAL

hocam sağol tanımlıymış zaten bide mabedimiz bitse tadından yenmicek :)

Çevrimdışı Anıl

bu arada 18.30 fotosu gelecek bugün  :bandit:
Ben görmeden sormuşum  :ebebe: Dikkat et Samet abi kendine, daha önümüzde 8-9 aylık bir süreç var lazımsın yani bize  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Ben görmeden sormuşum  :ebebe: Dikkat et Samet abi kendine, daha önümüzde 8-9 aylık bir süreç var lazımsın yani bize  :lol:
Merak Etme Anıl Bende gidiyorum samet Bana Emanet :)  :D

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada Bjk Tv baya Toparlanmış.Klipleri güzelleşmiş.Sık sık stadın reklamları da yapılıyor.Değişiklikten sonra toparlanma var.Kamp günlüğü programı da çok güzel olmuş.

Çevrimdışı Efe

abi tam iyleşemedik ama yinede gideriz çok özledik  :)
16 temmuzda birlikte fotolariz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

öyle bir ihtimal zor Murat abi şu linkten sorguladığın da ne çıkıyor ? https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf
2 sene önce bir şey çıkmış.sigortalı olunmadığı dönemde zorunlu sigortalılık.sigortaya geçmeme rağmen onu kapatmamışlar ve her ay üstüne faiz bindirmişler.yarın ssk da halledeceğim.prim borcum olmadığı halde birden görünce şok oldum.devlet bizi düşünüyor ya birde düşünmese :s19:

Çevrimdışı Anıl

Merak Etme Anıl Bende gidiyorum samet Bana Emanet :)  :D
Tamamdır Kerem abi  :ok: Güzel fotoğraflar bekliyoruz  :super:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

İlk Akıllı Stadyum Beşiktaşın.Her zamanki gibi ilkler Beşiktaşın  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

İlk Akıllı Stadyum Beşiktaşın.Her zamanki gibi ilkler Beşiktaşın  :ok:

YD nin Allways First diye bir markalaşma çabası vardı. O geldi aklıma.... Yeteneksiz adam işte. Onu da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı. İlk olmak meselesinde her zaman önce bizim uyarladığımız marşların sonradan tüm diğer takım taraftarlarınca "çalınmasını" unutmamak lazım.

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla betonu atılıyor şuan yanlış görmüyorsam el irtibatın fotoda görülüyor tahtalar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

Stadımızın yakınına metro projesi varmış. 2017 de açılması düşünülüyormuş.Bjk tv de gördüm.Fikret Orman Kadir Topbaş görüşmesinin ardından söylendi.

Çevrimdışı ikay yusuf

cati  da olacak,cim de,direkler de koyulacak amaaa obitas'in yeni aciginda kirislere beton hic atilmiyacak...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Efe

numaralıda hafriyat sabahları azar azar yapılıyor bu gece belki yaparlar hafriyat
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadımızın yakınına metro projesi varmış. 2017 de açılması düşünülüyormuş.Bjk tv de gördüm.Fikret Orman Kadir Topbaş görüşmesinin ardından söylendi.
çok önceden belirlenen bir proje. Beşiktaş GOP arasında olacak. Şart değil GOP tan stada aktarmayla gelinebiliyor zaten.

Çevrimiçi murat

2017 de mahmutbey-mecidiyeköy 2019 da ise mecidiyeköy kabataş arası açılacak diye biliyordum.mahmutbey mecidiyeköy arası yapılıyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

ben tam bilmiyordum teşekkürler  :ok:
2017 de mahmutbey-mecidiyeköy 2019 da ise mecidiyeköy kabataş arası açılacak diye biliyordum.mahmutbey mecidiyeköy arası yapılıyor.

Etiketler: