Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327655 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTLU

Başkanımız Fikret Orman çalışmaları takip ederken..

Helal olsun başkana pazar günü bile inşaatı geziyor  boş bırakmıyor.  Ama başkanın  bu kadar sahaya inebileceğini de düşünmezdim. Yanlız bareti falan yok keşke takmış olsaydı.  Seviyorum Başkanımızı allah başkana zeval vermesin
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: şimdi hakaretmi iltifatmı anlamadım :evillol:
ben de bilemiyorum :) telefon kulübesinde halay çekiyorum  :super: oturmak iyi degil site seni yavaşlattı resmen :)

Çevrimdışı Salih A.

moralim bozuldu gece gece.. tamam transfer konusunda bazı başarısızlıklar var ama geneli düşündüğünde ya da sadece stad bile başarılı yapar başkanı..
ben twitter dan o grubu takip ediyorum art niteli gruplardan biri ciddiye almaya bile gerek yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Oktay

Necmi abi yeniaçık - kapalı tribüne bakan tarafı sanki bana çok teferruat lı geldi yeniaçık- numaralı ya bakan tarafı sanki okadar teferruat lı değil gibi

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 06.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
emeğine sağlık
çiçekler aynen devam
obitaşta yukarı doğru inadına iş yapmıyor

Çevrimdışı Efe

Helal olsun başkana pazar günü bile inşaatı geziyor  boş bırakmıyor.  Ama başkanın  bu kadar sahaya inebileceğini de düşünmezdim. Yanlız bareti falan yok keşke takmış olsaydı.  Seviyorum Başkanımızı allah başkana zeval vermesin

başkan bizden deli :D gece oturup beton nereye dökülüyor diye seyrediyordur foruma gelsede biraz muhabbet etsek sonuçta aynı hedef için uğraş veriliyor kendisini sıkmadan soru sorarız bilmediği bişey varsa stadla ilgili açıklama yaparız  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

Ben bugünkü toplantıdan çok umutlu ayrıldım bence çoğu vaadedilen şeyler gerçek olacak.  Her haliyle taraftarı mutlu edecek bize düşen sabretmek ve her platformda Beşiktaşımıza  destek vermek
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Oktay

Bu arada Samet le  ( irtibat ) toplantıya gelmeye niyetlendik Samet arıcaktı aramadı bu sefer kısmet olmadı bidahaki sefere inşallah  :icool:

Çevrimiçi murat

Bu arada Samet le  ( irtibat ) toplantıya gelmeye niyetlendik Samet arıcaktı aramadı bu sefer kısmet olmadı bidahaki sefere inşallah  :icool:
bugün obitaşçılar çok azdı yok denecek kadar. :)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yeniaçık - kapalı tribüne bakan tarafı sanki bana çok teferruat lı geldi yeniaçık- numaralı ya bakan tarafı sanki okadar teferruat lı değil gibi
orda tek teferuat su depolarıydı onun dışında merdiven bile yok doğru dürüst
kolon kat betonu kolon kat betonu ama adamlar 3 ay önce yaptıkları betonun daha iskelelerini sökmediler
yaptıkları her yerde iskele duruyor  :alala: bu gün baktım daha hiç ilerleme yok anca bir avuç demirciyle
temel betonu atıyorlar yukarı doğru çıkmak gibi düşünceleri yok

Çevrimdışı MUTLU

Murat abi obitaşçılar ne zaman fazlaydılarki.  Ben obitaşın yaptığı alanların mısır piramitleri gibi uzaylılar tarafından yapıldığını düşünmeye başladım :)

Çevrimiçi Necmi

gelirsin diye tahmin etmiştim sameti beklemeye ne gerek var stadın yolunu bilmiyormusun
sameti çürüğe ayırdık :D

Çevrimdışı Oktay

Obitaş bu işi biliyoda bizim acelemiz var onu bilmiyor yoksa adamlar çalışmasında bu sıkıntı yok ;)

Çevrimiçi murat

Murat abi obitaşçılar ne zaman fazlaydılarki.  Ben obitaşın yaptığı alanların mısır piramitleri gibi uzaylılar tarafından yapıldığını düşünmeye başladım :)
içimizdeki obitaşçılar. :evillol: içimizdeki irlandalılar gibi oldu :kop:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş bu işi biliyoda bizim acelemiz var onu bilmiyor yoksa adamlar çalışmasında bu sıkıntı yok ;)
iyide panik yapmaya başladım stadım bittiğini görmeye ömrüm yetecekmi :alala:

Çevrimdışı Oktay

gelirsin diye tahmin etmiştim sameti beklemeye ne gerek var stadın yolunu bilmiyormusun
sameti çürüğe ayırdık :D
Necmi abi sameti çürüğe ayırdıysak bu gidip sakatlar tribününe takılmasın en son gördüğünde diz kapağında bandaj vardı zor yürüyordu şaka biyana 2-3ay sonra tazı gibi olur inşallah ;)

Çevrimdışı brci

Allah korusun abi daha o stadda hepberaber şampiyounluklar kutlayacağız  :tabe:

Çevrimdışı MUTLU

Öyle deme abi stad çevresini dolaşmaya gittiğimizde vallahi arkandan yetişemedik  sen en az bir  beşiktaş stadı inşaatı daha görürsün   :D

Çevrimdışı Factatum

Askerlik gibi bizimkisi, bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor değil mi?  :biggrinking:

Çevrimdışı MUTLU

Askerlik gibi bizimkisi, bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor değil mi?  :biggrinking:
Bu stad nelere ve Kimlere rağmen yapılıyor. Sadece bir kısmını biliyoruz daha bilmediğimiz neler vardır.  Ama herşeye rağmen çok iyi yol alındı bence bu stadın en büyük şansı tartışmasız çiçekler inşaat onların bu özveri çalışması olmasa belkide hala kapalının kabasıyla  kendimizi avutuyor olurduk

Çevrimdışı Efe

Valla askerligi bitirdim omrum varsa stadida bitiricem fikret baskan stadi bitirecek bizdr macimizi seyredecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merttokeer

çok güzeldi toplantı :D tanıştığıma memnun oldum sizlerle

Çevrimiçi murat

çok güzeldi toplantı :D tanıştığıma memnun oldum sizlerle
toplantılar çok keyifli geçiyor.artık bu toplantılar rutin her maç öncesi olacak inşallah.

Çevrimdışı EmreTkgz42

toplantılar çok keyifli geçiyor.artık bu toplantılar rutin her maç öncesi olacak inşallah.
Bizler napacaz  :bawling:

Etiketler: