Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8330675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

fışkırtıcı geldi beton mikseriyle beraber bakmazken mikser arazi olmuş ama fışkırtıcı kaldı saha ortasında. eski açığa gelecek ama sanırım.

eski açıkta daha demir örme işlemi bitmedi belki bikaç tane kolon vardı köşede onları betonlar ama bugün kapalıyla uğraşacak sanki sürekli

Çevrimdışı yldrmaydn

fışkırtıcı geldi beton mikseriyle beraber bakmazken mikser arazi olmuş ama fışkırtıcı kaldı saha ortasında. eski açığa gelecek ama sanırım.

eski açıkta daha demir örme işlemi bitmedi belki bikaç tane kolon vardı köşede onları betonlar ama bugün kapalıyla uğraşacak sanki sürekli

aynen kapalıya gitmiş. orada fışkırtıcı varmış zaten. ama bir tane de eski açığa dönük bekliyor. eski açıkta da hazır yer var sanki. kameradan anlaşılmıyor da demirleri güzel örülmüş bir kısım var.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

aynen kapalıya gitmiş. orada fışkırtıcı varmış zaten. ama bir tane de eski açığa dönük bekliyor. eski açıkta da hazır yer var sanki. kameradan anlaşılmıyor da demirleri güzel örülmüş bir kısım var.

testereler dün kalıplanmamıştı ben bu gece bekliyorum eski açık tabla betonlamasını az bir kısım kaldı hepsini bitirip öyle betonlarlar genelde çiçeklerin tarzı bu :)

Çevrimdışı Serkan7738

abi çok küçük ya biz bu stat da hayatta oynayamayız

Küçük maçlar için ideal,Olimpiyata 5-6 bin kişi geliyor o maçlarda
Burası olursa dolar atmosfer etkili olur

yok be 10 000 oluyodu en az ben İBB şanssızlığı bulaşmasın diye korkuyorum bide istiycez stadı vermiycekler bisürü mevzu falan filan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

abi çok küçük ya biz bu stat da hayatta oynayamayız
derbiler ve avrupa hariç oynanır neden oynanmasın,18 bin kapasite var,Kasımpaşa ne kadardı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Schwarzer Adler

Başakşehir stadında oynamak bize puan olarak çok artı sağlar. Şeref Bey'de oynamış gibi geçer sezonumuz. hem kasımpaşa gibi cins yönetici ve taraftarı da yok. vereceklerine hiç umudum yok ama Başakşehir stadında oynarsak hem derli toplu bir statta oynarız hem de seyirci baskısıyla puan kaybı minimum olur.
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı Atakan Uzun

arkadaşlar merhaba . hayırlı kandiller herkese.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı yash26

Arkadaslar mademki Necmi abimiz ayri olarak tartismamiz icin bize forum acti, neden hala proje konusunda farkli seyler konusuyoruz ?

acalim bir konu bu sene hangi stadda oynayalim diye , basaksehiri orda konusalim.. zaten sayfalar hizlica artiyor bilgileri okumak icinde 10 larca sayfa geciyoruz..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaslar mademki Necmi abimiz ayri olarak tartismamiz icin bize forum acti, neden hala proje konusunda farkli seyler konusuyoruz ?

acalim bir konu bu sene hangi stadda oynayalim diye , basaksehiri orda konusalim.. zaten sayfalar hizlica artiyor bilgileri okumak icinde 10 larca sayfa geciyoruz..

1 sayfa içinde sadece 4 tane mesaj var kandil mesajları içinde farklı bir konu açalım ozaman

Çevrimdışı demir_kArtAl

valla böyle düşüneceğimi hiç ummazdım ama ben olimpiyatta oynama taraftarıyım stad açılana kadar. deplasmana gelen takımlar için kabus oluyor orası, öyle yada böyle bizim takım alıştı oraya. gitmesi gelmesi sıkıntılı ama en fazla yarım sezon daha çekmek lazım.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı baro19

Bence sezonun ilk yarısını deplasmanda diğer yarısını kendi evimizde oynayalım... Ha olimpiatta oynamışız ha deplasmanda :D

Çevrimdışı Deniz

muhammede sormak istediğiniz sorular varsa ben sizin için ingilizceye çevirebilirim

Soru yok

Beşiktaş'ı adam gibi yazsın  :)
ona ben de ayar oluyorum.Animasyon hazırlayacak bu herif animasyonda da oraya buraya beshiktash falan yazarsa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

muhammede sormak istediğiniz sorular varsa ben sizin için ingilizceye çevirebilirim

sor bakalım hafriyat nezaman bitecekmiş :)
anlamaz o o işlerden :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bir dip not düşmek gerekirse;

Aslında bu foruma çok önceden geçmeliydik.Şaka maka başta 20-30 kişiydik sonra çığ gibi büyüdük

Wow dan sonra dhdanda bize katılanlar oldu.

Ama dhdaki renkliler ve içimizdeki irlandalılar yüzünden orda da rahat edemedik

Beşiktaşlının yeri Beşiktaş forumudur.

Forza da da devam edilebilirdi ama bence böyle daha iyi oldu.Çünkü malum forza herkese üyelik vermiyor.Tamamen stadla ilgili bir forum oluşturmak daha iyi oldu.

Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum

Çevrimdışı Sutlas

Prekast takan vinç sayısı iki oldu sanırım.

Çevrimdışı Serkan7738

bu arada numaralıdaki son kuşağımız hayırlı uğurlu olsun :)

Çevrimdışı Serkan7738

Prekast takan vinç sayısı iki oldu sanırım.

biri fışkırtıcı onların kapalıya beton döküyor

Çevrimdışı FARUK

Bence de numaralıda 1 kuşaklama daha olacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bugün çok hareketli geçeçeğe benziyor.

Çevrimdışı Serkan7738

Kuşaklama bitince en altta kuşak kalmıyo sanki boşluk olucak yerle birleşiminde kuşak olmuycak yani

Alıntı
Kuşaklama bitince en altta kuşak kalmıyo sanki boşluk olucak yerle birleşiminde kuşak olmuycak yani

Numaralıda kayalık alan olan alana atılması gerekiyor bence tam tabana kadar.

Çevrimdışı FARUK

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

Dün gece tam emin olamamistim ama tahminim dogruymus grobeton atilmis ordaki kusak sondu zaten mabetle konusmustum gittigimde simdi arka taraftaki hafriyatin alinmasini bekleyecegiz o kalktimi yeni acik tam anlamiyla acilmis oluyor bundan sonra is obitasa kaliyor 

o halde numaralıda da son bir kuşak daha kaldı sadece :))))

Gro betonun sol tarafi numaralida 2 sira kusak var.bugun tekyuz perde kaliplari sokuluyor.hafriyat ve tesfiye islerinin yarina yetismesi durumunda 15 gun sonra kusaklama isi bitmis olur.haziran 25 den sonra numarali calismalari baslsmaya gazir durumda olucak.

şuanki kuşak henüz atılmamışken yazmıştı mabet aradım buldum :D :P

Etiketler: