Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekrem

büyük ihtimal geliyorum Ekrem hocam senin sohbetin kaçmaz :)

süper olur Umut hocam sizlerin güzel sohbetleriyle zaman akıp geçiyor valla :)

Çevrimdışı sallapati

evet diyebiliriz hatta yeni açıktada öyle orda bağlantı çok uğraştırdı
şimdi çatıyı taşıyıcı kolonlar asker gibi sıralanıp gidecek birde eski açıkta sayısıda az
testere kirişleri taşıyan kolonlarda altta kalacağı için detayları daha az olacak
eski açık üst numaralı gibi uğraştırmaz numaralıyı çiçeklerin çok hızlı yapacağını
düşünüyorum obitaşta biraz adam takviyesi yaparsa Efenin gün tahmini tutar
ama beklenenin aksine ince işler çok uzun sürecek

aynen abi , beni en çok korkutan numaralının üst katlarına nereden beton döküleceği.. çatının kurulumunda da numaralının arkası çok sancılı olacak

Çevrimdışı karakartalım

hem unutmayın tokinin bizden artıları var.
adamların yerden ısıtmalı olimpik yüzme havuzları var :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı sallapati

02.07.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Mustafa eline sağlık

Çevrimdışı eski inönü

Yalnız bu makine de çok iş yaptı şimdiye kadar helali var  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serkan7738

resimlere yeni bakabildim eline sağlık Mustafa bişey dikkatimi çekti göz ynaılması olabilir numaralıda yeni yalıtım serilen yerin eski açık tarafı biraz yukarda gibi sanki tan düz zemine oturmamış gibi geldi

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Salih A.

hem unutmayın tokinin bizden artıları var.
adamların yerden ısıtmalı olimpik yüzme havuzları var :evillol:
:lol: :lol: :lol: çirkinleşmezde abi göz var nizam var konya yı hor gördüğümden değil ama hani nasıl bir insan evladı konyanın bozkırında ki stad ile boğaz manzarlı bir stadı kıyaslayabilir onu merak ediyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

:lol: :lol: :lol: çirkinleşmezde abi göz var nizam var konya yı hor gördüğümden değil ama hani nasıl bir insan evladı konyanın bozkırında ki stad ile boğaz manzarlı bir stadı kıyaslayabilir onu merak ediyorum.
zevksizlikte sınır tanımıyorlar :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi bu eski açıkdaki duvarın son durumu nedir hiçbir gelişme yokmu?? :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

ya önemlimi hehe de geç bırak öyle avunsunlar bir şeyle mukayese edecekler
mecburen iyi olanla edecekler mutlu olsunlar bize bak mutsuzuz çünkü mukayese
edeceğimiz başka stad yok konuşulan şeyler zaten uygulanmamış üst teknoloji
bir yerde yokki mukayese edelim biz 360 skorboart hayal ediyoruz adamlar ne olduğunu bilmiyor
biz stadvision diyoruz o neki diyorlar bence yeni yapılan stadlar içinde dış giydirmesi en kötü
ikinci stad olacak konya stadı aslında üçgenleri biraz daha küçültüp etfe kullansalardı
o zaman muhteşem bir stad olurdu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yalnız bu makine de çok iş yaptı şimdiye kadar helali var  :D
@kcptl duymasın küçük enişteye makina dediğini.. bu stad küçük eniştenin kepçesi üzerinde yükseliyor. :)
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 02:01:13 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı murat

'aslında üçgenleri biraz daha küçültüp' derken arkasından birşey diyeceksin sandım  :kop:

Çevrimdışı eski inönü

@kctpl duymasın küçük enişteye makina dediğini.. bu stad küçük eniştenin kepçesi üzerinde yükseliyor. :)
yok bu ortanca enişte:)) kceptelinki minnacık bişey  :D

Çevrimdışı mert_

@kctpl duymasın küçük enişteye makina dediğini.. bu stad küçük eniştenin kepçesi üzerinde yükseliyor. :)

:D :D yok hocam o küçük enişte değil yaşlı kurt o

Çevrimdışı ziyasevik

Mustafa'nın makineden toplantı fotoğraflarını da bekliyoruz  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Necmi

'aslında üçgenleri biraz daha küçültüp' derken arkasından birşey diyeceksin sandım  :kop:
bu forum bizim olmasaydı imayla falan bir şey derdim :bandit:
şimdi yol açmayalım dedim ve sustum :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

ya önemlimi hehe de geç bırak öyle avunsunlar bir şeyle mukayese edecekler
mecburen iyi olanla edecekler mutlu olsunlar bize bak mutsuzuz çünkü mukayese
edeceğimiz başka stad yok konuşulan şeyler zaten uygulanmamış üst teknoloji
bir yerde yokki mukayese edelim biz 360 skorboart hayal ediyoruz adamlar ne olduğunu bilmiyor
biz stadvision diyoruz o neki diyorlar bence yeni yapılan stadlar içinde dış giydirmesi en kötü
ikinci stad olacak konya stadı aslında üçgenleri biraz daha küçültüp etfe kullansalardı
o zaman muhteşem bir stad olurdu
abi hakikaten bizim skorboard'un nasıl olacağı netleşmedimi hala yada şunlar konuşuluyor diyebilecek varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Sedat_BJK

:D :D yok hocam o küçük enişte değil yaşlı kurt o
evet ya şimdi farkettim. ama sende kurt gibisin hocam. küçük enişte deyince bir anda çıkıverdin :D tırstım yeminle :o_o:

Çevrimdışı mert_

evet ya şimdi farkettim. ama sende kurt gibisin hocam. küçük enişte deyince bir anda çıkıverdin :D tırstım yeminle :o_o:

:D  :D

Vodafone Arena 02.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sevgili pazar günü toplantıya katılacak forum yönetici ve sakinleri...  Eyvallah, herşey tamam, bjk_mabet ayarlandı, toplantı saati, toplantı konuları belirlendi..
Peki efendiler.. ya toplantıya gelemeyecekler..... bizim için nasıl bir çalışma düşündünüz.. video çekilecek mi? toplantı konuları paylaşılacak mı? broadcast bir yayın ne zaman gerçekleşecek??? ( klavyemden kıskançlık damladığı baya bir belli oldu ama ne yapayım)  :lamer:

Etiketler: