Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344245 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı murat

ilk katın ve locaların bitmesine 75 gün veriyorum.

Çevrimdışı quentine83

mustafa kardeşim ,şu fotoları biraz azalt lütfen .hem sen daha az zahmet çekersin, hemde biz en az bir saat işten güçten olmayız.bakmasam içim rahat etmiyor.baksam bitmiyor...
ayrıca her kare resim için emeğine sağlık....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

keşke yarın bitsede 1 sezon izlesek.kulüp kazansa.sarkacak her tarih beşiktaşın aleyhine .sağ salim kimsenin burnu kanamadan ne kadar erken biterse o kadar iyi.
Murat açılış maçını çok merak ediyorum nasıl bir organizasyon olur İnan düşünemiyorum;)

Çevrimdışı murat

Sayin HSBC Advantage kartinizla yaptiginiz 28/06 tarihli 900 TL lik harcamanizi faiz dahil 194 TL lik 5 taksite,15 TL islem ucretiyle bolmek icin 2 gun icinde ALO yazip bu SMS i yanitlayin, isleminizi taksitlendirelim.Ekstreniz rahatlasin. HSBC BANK
bana yapıkrediden hiç böyle bir mesaj gelmedi.hatta daha önce yine bunun gibi bir alışverişte aradım yapmadılar.

Çevrimdışı atakan eraslan

gel gel  :evillol: :evillol: :evillol:

Buluşma nerde? Ben de fırsat olursa gelmek tanışmak isterim arkadaşlar :) 423 ten 121 e kafasına çekirdek atacağımız kişileri bi tanımak isterim  :biggrinking:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

02.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı murat

Murat açılış maçını çok merak ediyorum nasıl bir organizasyon olur İnan düşünemiyorum;)
organizasyona gerek bile olmayacak beşiktaş taraftarı yeter.bence bizim şu kapalıyı bir an önce bitirip ücreti mukabilinde taraftara açmaları.stad açılana kadar güzel bir gelir elde edilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

Buluşma nerde? Ben de fırsat olursa gelmek tanışmak isterim arkadaşlar :) 423 ten 121 e kafasına çekirdek atacağımız kişileri bi tanımak isterim  :biggrinking:
Esli açık üstü çekirdekçiler işgal etmiş :evillol:
stadın önünde gaziler büfe pazar saat 2 de

Çevrimdışı murat

eski açık önü gaziler büfede :ok:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 21:38:16
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Az Önce bir reklam izledim... Meşhur Eto'o bitmiş Olayını, PİDE BİTMİŞ'e uyarlamışlar...Koptum... :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

yeni açık için grobeton yeri hazırlanmıştı şuan grobeton dökülüyor  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa kardeşim ,şu fotoları biraz azalt lütfen .hem sen daha az zahmet çekersin, hemde biz en az bir saat işten güçten olmayız.bakmasam içim rahat etmiyor.baksam bitmiyor...
ayrıca her kare resim için emeğine sağlık....

Kardeş sen bakmazsın olur biter kişiye göre değil Beşiktaşlılara göre bu resimleri çekiyorum.Yut dışında o kadar Beşiktaş'a gönül vermiş insan var. Ben kaç saat işimden gücümden oluyorum şikayet ettim mi hiç ? Sen resim bakmaktan şikayet ediyorsun.  Beşiktaş aşkına yapıyoruz bunca şeyi. Koydukları kamera doğru düzgün değil ki insanlar neyin ne olduğunu göremiyor.

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 21:43:34
yeni açık için grobeton yeri hazırlanmıştı şuan grobeton dökülüyor  :ok:

Efe seni forumun şantiye şefi ilan ediyorum... Her adımı dikkatle takip ediyorsun... Bence anket yapılsın ve bu önerim sunulsun... :ok:

organizasyona gerek bile olmayacak beşiktaş taraftarı yeter.bence bizim şu kapalıyı bir an önce bitirip ücreti mukabilinde taraftara açmaları.stad açılana kadar güzel bir gelir elde edilir diye düşünüyorum.

kesinlikle çok iyi olur stadın tuğlaları satılacaktı, veda ürünleri olacaktı hiçbiri olmadı. kapalı tamamen bitince ücretli geziye açılmalı  :tabe:

Çevrimdışı Efe

numaralı kuşak için son 1 gün betonlandıktan sonra hafriyat sıyrılmaya başlanır ve numaralıda tam kapasite çalışma başlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Kardeş sen bakmazsın olur biter kişiye göre değil Beşiktaşlılara göre bu resimleri çekiyorum.Yut dışında o kadar Beşiktaş'a gönül vermiş insan var. Ben kaç saat işimden gücümden oluyorum şikayet ettim mi hiç ? Sen resim bakmaktan şikayet ediyorsun.  Beşiktaş aşkına yapıyoruz bunca şeyi. Koydukları kamera doğru düzgün değil ki insanlar neyin ne olduğunu göremiyor.
doğru söylüyorsun.benim ki biraz şımarıklık olmuş.bencillik olmuş.
k.bakma haklısın.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Efe seni forumun şantiye şefi ilan ediyorum... Her adımı dikkatle takip ediyorsun... Bence anket yapılsın ve bu önerim sunulsun... :ok:

:lol: sağol sen nerden aldın kombineyi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denizaydogdu

Arkadaşlar bende izmirli olarak uygun fiyatlı bi kombine almak istiyorum.fakat anlamadığım bişey var.stad açılana kadar olimpiyat stadında geçerli olucak tamam.stad bitince sezon sonunda biticekmi kombine süresi.birde taksit olayı olaydı iyidi.taksit için biraz daha beklemelimiyiz?yardımlarınızı bekliyorum
  cevap 1 = stad açılana kadar olimpiyatta izleyeceğin tüm maçlar bedava ve yeni stadda 1 sezon bedava
 cevap 2   =tek çekim yaptır karttan sonra bankayı ara ben bunu taksiklendirmek istiyorum de , her ay başına senden 3 tl alacaklar yanı orneğin 900 aldın 5 e boldurdun toplamda 915 tl para odeyeceksin 5 taksitte
Kartal

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Resimler için çok çok teşekkürler.Her akşam bizim için uğraşıyorsun eline ve zamanına sağlık.Bu arada bir abimiz harika poz vermiş :)

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-02.07.2014-117.jpg[/img]

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

numaralı kuşak için son 1 gün betonlandıktan sonra hafriyat sıyrılmaya başlanır ve numaralıda tam kapasite çalışma başlar :ok:

Numaralı şimdi biraz biraz çalışıyor ama sanki kapalı-eski açık bölümlerinde çalışma hızları çok fazla düştü.Numaralıya işçi geçişiyle alakası var mı acaba?Yeni işçi gelmedi sanırım.

Çevrimdışı yigitcan1903

@mustafa_(87) Eline sağlık emeğin çok büyük,biz uzaktakiler için her gün stadın her santimini fotoğraflarınla görmek mutluluk kaynağı 

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 22:21:55
:lol: sağol sen nerden aldın kombineyi :)

Tabiki Necmi abi ve Murat Abinin, geovanni'nin yanından  :D İhtiyarlar tribünü  :D :D

Eski Açık 121. Blok 19. sıra 18. No koltuk...

Çevrimdışı Serjo

Stadı 7/24 takip ediyorum
inşallah bir gün Türkiye'ye gelmek nasip olur, mabedimize giderim :isad:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Etiketler: