Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

yok mabetle görüşdüm pazar saat 2 ye aldık toplantıyı
bu çok iyi olmuş :claps:

Çevrimdışı denizaydogdu

yok mabetle görüşdüm pazar saat 2 ye aldık toplantıyı

ooo , abi bizde gelelim :)
Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı murat

Sanırım tüm günler faal çalışacak. Ancak ciddi bir gelir kapısı olmaz. 
senelik 2-3 milyon tl fena bir rakam sayılmaz.

Çevrimdışı FARUK

mabet numaralıdaki grobeto atılan yer için demiş ki :

Numaralı gro beton ( vinç kurulacak alan )

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Efe

Numarali yeni acik grobetonlari dokulmus bugun pek takip edemedim isler hizli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali 5 gunde ne hale geldi kusak 1_2gune tamamen bitecek tamamina grobeton atilacak duruma gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

kapalı eski açık köşedeki çıkış kapısının oradan prekastları dizmeye tekrar başlamışlar.

30haziran - 2 Temmuz

Çevrimdışı megiddo

yeniinönü nün gönderdiği resimde kapalı eski açık tarafı son iki tribün çıkışının arasındaki geniş bölümün prekastları takılmış gibi görünüyor, göz yanılması mı yoksa o iç taraftaki duvarmı?

Çevrimdışı Oktay

senelik 2-3 milyon tl fena bir rakam sayılmaz.

murat ordan gelecek gelir stadın   rütin bakımını karşılasın elini öp başına koy  :icool:

Çevrimdışı KUMANOVALI

açıklar harici durum...

dostum
passo üyeliğin varsa kale arkalarını da verebilirmisin  özellikle 404,405

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ayayhan

bence istanbulun göbeğinde 24 saat  açık bir otoparkın gelirini küçümsemeyin bence

Çevrimdışı murat

murat ordan gelecek gelir stadın   rütin bakımını karşılasın elini öp başına koy  :icool:
350 araçlık otopark maç günleri konserler tur otobüsleri ve eski açık restaurant vs yeni açık tarafındaki henüz bilinmeyen büyük bir alanın otopark ihtiyacı benim tahminime göre bu belirttiğim civardaki rakamları getirir diye düşünüyorum.günde 6000 ila 8000 tl arasında bir gelir çokmudur 350 araçlık park için. @Oktalg

Çevrimdışı Necmi

karşılamaz stad görevlileri maaşları stadın giderleri birde otopark olarak değerli değil
insanlar oraya parkedip nereye gidecek bir tek dolmabahçe sarayına gelenler için güzel
olur otoparktan ciddi bir gelir gelmez

Çevrimdışı Efe

İşler iyi gidiyor eski acik 121.bloktak bende kombinemi aliyorum bu gun hafta ici maclarina gelecegim stad acildiktan 1 sene sonraya kadar gecetli gelecek sezonun ilk yarisida dahil toplamda 1.5 sezonluk bi kombine olacak 900 tl feda Beşiktaşa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

localar satışa çıkmışken bir reklam çekseler şu aralar süper olurdu

Çevrimdışı Anıl

1 hafta erken dönebilirim eğer dönebilirsem Pazar günü gelirim toplantıya :super: Ama 13 ünde dönersem gelemem  :s20:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi pazar gunu katilim icin daha musait gözüküyor toplantı için
@Geovani pazar günü saat 2de gaziler büfe olarak ayarladık toplantıyı  :ok:

Çevrimdışı denizaydogdu

İşler iyi gidiyor eski acik 121.bloktak bende kombinemi aliyorum bu gun hafta ici maclarina gelecegim stad acildiktan 1 sene sonraya kadar gecetli gelecek sezonun ilk yarisida dahil toplamda 1.5 sezonluk bi kombine olacak 900 tl feda Beşiktaşa :icool:

eğer bir yerde okuyorsan açık oğrtim vb, 810 tl alabiliyorsun 121 . blokta ve aldtıktan sonra bankayaı arayıp 15 tl farkla 5-6 ay 825 tl yani taksti yaptırabiliryosun
Kartal

Çevrimdışı Zoro

malum sitede 2900 kombine satıldığı yazıyor

Çevrimdışı Necmi

Hafta sonu İstanbul'a gelicem kombineyi almak stadı görmek için
Ben de hafta sonu yapma ihtimaliniz var mıdır diye sorayım :) @Necmi Abi @CharlieChaplin Yusuf Abi
@yigitcan1903
Pazar günü saat 2 de gaziler büfe olarak ayarladık  :ok:

Çevrimdışı denizaydogdu

dostum
passo üyeliğin varsa kale arkalarını da verebilirmisin  özellikle 404,405

saygılar

stadda hiç bir köşe satışa çıkmadı daha ,kulupteki kombinecilerle konusmuştum 2-3 haftayı bulur dediler açılması için
Kartal

Çevrimdışı Necmi

@CharlieChaplin
pazar günü saat 2 de gaziler büfe olarak ayarladık  :ok:

Çevrimdışı siyah-1903

stadda hiç bir köşe satışa çıkmadı daha ,kulupteki kombinecilerle konusmuştum 2-3 haftayı bulur dediler açılması için

bişey sormak istiyorum.. köşeler kombineye açılınca ben aldığım kombineyi aynı fiyat kategorisindeki köşedeki bir koltukla değiştirebilir miyim acaba ne dersiniz?
kulüp hemen para kazansın diye satışa sunulduğu gün kombine aldık, bu sebeple köşeler yalan oldu..
ben misal kişisel olarak çok seviyorum köşelerden bir bütün halinde stadı izlemeyi..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Etiketler: