Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]qAXgthxe5CE[/youtube]

@mactaupe, @aktar_ismail, @MMA, @Necmi, @muratkaya, @eagleizm, @sadomi, @keremfrat1, @Altug, @cagdas44, @raif_junior,@ BJK_SU, @anilt, @Fabian, @SaLVaDoR, @Geovani, @marjinalbeşiktaşlı, @Sahin53, @Göçmenkartal, @carsi, @Abdullah Türk, @BesiktasLee, @Serkan7738, @harunmustak, @Dolmabahce1903, @demir_kArtAl, @okilic, @Tekne Kazıntısı, @mustafa_(87), @EmreTkgz42, @SqrT1903, @Caner Çelik, @frkndgnr, @bahadır, @happy_

Emeğine sağlık izlemek keyifli oluyor

Çevrimdışı BJK_SU

Konu dışı: 15 yıl sonra Vodafone ile sözleşme bittiğinde stadın ismi ne olacak diye merak ediyorken, kendimi neden şimdi vodafone yanına bir Şeref Bey iliştirilmiyor diye düşünürken buldum. Vodafone Şeref Bey arena yada stadı gibi... Tamam 145 milyon dolar az para değil ama herşey de para demek değil, içim ısınamadı Vodafone Arena ismine. İnönü zaten olmasın, Beşiktaş'la gönül bağı bile olmayan dönemin devlet büyüğü. Biz ne kadar Şeref Bey Stadyum projesi adı altında foruma yazıyor olsak da, gönlümüzden geçen oysa bile, gözümüzün okuduğu da o olmalı diye düşünüyorum. Stadyum girişine ''ŞEREF BEY'' kocaman harflerle yazılsa çok şık olmaz mı?
BjK Rh+

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu dışı: 15 yıl sonra Vodafone ile sözleşme bittiğinde stadın ismi ne olacak diye merak ediyorken, kendimi neden şimdi vodafone yanına bir Şeref Bey iliştirilmiyor diye düşünürken buldum. Vodafone Şeref Bey arena yada stadı gibi... Tamam 145 milyon dolar az para değil ama herşey de para demek değil, içim ısınamadı Vodafone Arena ismine. İnönü zaten olmasın, Beşiktaş'la gönül bağı bile olmayan dönemin devlet büyüğü. Biz ne kadar Şeref Bey Stadyum projesi adı altında foruma yazıyor olsak da, gönlümüzden geçen oysa bile, gözümüzün okuduğu da o olmalı diye düşünüyorum. Stadyum girişine ''ŞEREF BEY'' kocaman harflerle yazılsa çok şık olmaz mı?

sanırım kabul edilmemişti o isim...! ilgi şeref bey olacagından vodafone arka planda kalacağı varsayılmıştı... Öyl ebir köşe yazı mıydı sohbet miydi bir yerde görmüştüm

Çevrimiçi Necmi

oraya bişey yazmıştım ben de

ama bunun acelesi olmadığından değinmedim. burda konusu açıldığı için söyledim :)

dediğim gibi olabilirliği olduğu ölçüde yapmaya çalışıyoruz sonuçta burda kullanacak kişilerin
rahat edeceği şekilde olmalı birde kullanmaya alıştıkça daha sağlam eleştiriler gelir
daha iyiye doğru gider diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

time laps te eski açıktaki demir ören abiler harika iyi seyredin yeni açığıda darmaduman etmişler grobetonuda attılar tekyüz perdiyede attılar baya bi iş yapıldı bugün ama yeni açıkta hafriyatı durdurdular yarın sürer heralde ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

Yanlış bilmiyorsam avrupada Hala Beşiktaş İnönü stadyumu olacak geçecektir..
Ds

Vodafone Arena 11.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]qAXgthxe5CE[/youtube]

@mactaupe, @aktar_ismail, @MMA, @Necmi, @muratkaya, @eagleizm, @sadomi, @keremfrat1, @Altug, @cagdas44, @raif_junior,@ BJK_SU, @anilt, @Fabian, @SaLVaDoR, @Geovani, @marjinalbeşiktaşlı, @Sahin53, @Göçmenkartal, @carsi, @Abdullah Türk, @BesiktasLee, @Serkan7738, @harunmustak, @Dolmabahce1903, @demir_kArtAl, @okilic, @Tekne Kazıntısı, @mustafa_(87), @EmreTkgz42, @SqrT1903, @Caner Çelik, @frkndgnr, @bahadır, @happy_

Emeğine sağlık izlemek keyifli oluyor

Teşşekkürler Necmi Hocam iyi seyirler
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

kapitalizmin gözü kör olsun adamlar o kadar para verdi isterlermi böyle bir şeyin olmasını

Çevrimdışı idil

Yanlış bilmiyorsam avrupada Hala Beşiktaş İnönü stadyumu olacak geçecektir..

Ben de 40 yılı aşkın süredir tariha Beşiktaş İnönü Stadyumu olarak kazınmış bir ismin kalmasını isterdim şahsen... Ki öyle de kalacak biz Beşiktaşlılar arasında bence, her ne kadar resmi basın ve yayın organlarında Vodafone Arena diye geçecek olsa da...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

bu arada eski açıktada dozer dönüyor ışıklardan anlaşılıyor orda da hafriyat var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

Numaralıdan hafriyat alımı devam ediyor..
Ds

Çevrimdışı eski inönü

Obitaş önümüzdeki hafta şöyle koskoca alanlara temel atsın da keyfimiz yerine gelsin biraz.  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kamerada bı bulanıklık mı var banamı oyle gelıyo arkadaşlar :-[

Alıntı
ismail abi :) cuma günü gelıcen dımı 2 de :)
Alıntı
evet inşallah :)
Alıntı
inşallah abi :) mabetın haberı varmı acaba :)
vardır elbette, inşallah gelir o da :)

Çevrimdışı BesiktasLee

Zoom yapıldı , zoom geri alınırken bulanık kaldı, yarım saattir böyle..
Ds

Çevrimdışı eski inönü

bu arada ben bir şeyi kaçırdım. Kapalı üstte hatalı çıkan testere kirişin akıbeti ne oldu? Filmini çektiler mi oranın ?

Çevrimdışı keremfrat1

Alıntı
ismail abi :) cuma günü gelıcen dımı 2 de :)
Alıntı
evet inşallah :)
Alıntı
inşallah abi :) mabetın haberı varmı acaba :)

vardır elbette, inşallah gelir o da :)
inşallah abi :) ;D

Çevrimdışı BesiktasLee

bu arada ben bir şeyi kaçırdım. Kapalı üstte hatalı çıkan testere kirişin akıbeti ne oldu? Filmini çektiler mi oranın ?

Kırılıyor
Ds

Çevrimdışı keremfrat1

Zoom yapıldı , zoom geri alınırken bulanık kaldı, yarım saattir böyle..
düzelmez heralde bende beklıyorum duzelmesi için çok kötü oldu :(

Çevrimdışı BJK_SU

Alıntıyı beceremedim Necmi Bey ve diğer cevap yazan arkadaşlar. Yoldan 100 beşiktaşlı çevirip sorsak 99'u Şeref Bey Stadını tercih eder. Hal böyleyken bu inat niye? Bilmiyorlar mı milyon dolarlar, kapitalizmin çarkı vs Şeref Beyin gölgesinden çıkmalarına yetmeyecek. Bence kabul etseler sırf bu yüzden  vodafonla ayrı bir gönül bağımız olurdu :) Anlamıyorum kuran ayeti midir bu değişmiyor bir türlü kendi ismini alamıyor stadımız
BjK Rh+

Çevrimiçi Necmi

Alıntıyı beceremedim Necmi Bey ve diğer cevap yazan arkadaşlar. Yoldan 100 beşiktaşlı çevirip sorsak 99'u Şeref Bey Stadını tercih eder. Hal böyleyken bu inat niye? Bilmiyorlar mı milyon dolarlar, kapitalizmin çarkı vs Şeref Beyin gölgesinden çıkmalarına yetmeyecek. Bence kabul etseler sırf bu yüzden  vodafonla ayrı bir gönül bağımız olurdu :) Anlamıyorum kuran ayeti midir bu değişmiyor bir türlü kendi ismini alamıyor stadımız

mesajın sağ üstünde alıntı yazıyor orayı tıklıyorsun ([/quote]) yazısının altından bir satır atlayıp yazını yazıyorsun gönder diyorsun  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

gelirdir klüplerin şahsi olmaz isim hakkı telif hakkıdır dünyanın her yerinde öyle arsenal örneğin çArşı ismi kullanamıyoruz zamanında Beşiktaş klübü çArşı ismini alamadıgı için patent telif hakkına başvurdu Boyner grubu çArşı ismini aldığı için bizde BJK çArşı olarak kullanmaya başladık...!

http://tr.wikipedia.org/wiki/Arsenal_Stadyumu
http://tr.wikipedia.org/wiki/Emirates_Stadyumu

aynı takım ama stad ismi gelir kapısıdır bizde Şerefbey diyoruz taraftar olarak ama zenginler para verse toplasalar Şerefbey yapsalar ki yapmazlar onlar Kasımpaşasporludurlar :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı ALI RIZA

yettim gençler  :D

SallaPati sen geç geldin :) ateşli top'u özlemişiz :)  Hoş Geldin

Etiketler: