Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Aktar İsmail bu resim hakkında ne düşünüyor acaba :) hep obitas tas gibi is çıkarır tezini çürütür mu acaba
Dünya kupası modundayız, meksika dalgası yapıyoruz  :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

bu resimde nasıl bir hata gördünüz anlamadım  :alala:

ne  var  betonda anlamadım  kaymak gibi beton atmış adamlar  :kop:

üst kısımları dalgalı diyorlarsa tabla betonu atılınca kapanacak orası bi sıkıntı yok bana  göre...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

kalkıcak orası yol acmak için arka tarafa ve malzeme alanı acmak için hafriyatı alıp her yeri kotuna getiriyorlar hafriyatıda biriktiriyorlar orada..
Neden bir gün stada araç giriş çıkışını durdurup rampayı indirmiyorlar anlamadım
bir günde törpülenir orası böyle çok daha fazla iş kaybına sebep oluyorlar :alala: @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

iş güvenliği uzmanı bugün izinli herhalde işçiler gece çalışması yapıyo  :D

iş güvenliği uzmanı arkadaş uğur  stad ta değildir şu an büyük ihtimal ...iş planında görünmüyorsa geceleri kalmıyor ...büyük ihtimal son anda karar verildi demir örülmeye...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

Neden bir gün stada araç giriş çıkışını durdurup rampayı indirmiyorlar anlamadım
bir günde törpülenir orası böyle çok daha fazla iş kaybına sebep oluyorlar :alala: @bjk_mabet

@Necmi abi benim anladığım biriktirip bi gecede bi dalacaklar ertesi gün sen sağ ben selamet çekilecekler inşatdan bence surya :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Enes Ö

@Enes Ö değerli obitaş stajyeri bu perde betonunun  hali ne böyle :D iyi yapmıyonuzmu işinizi :boxin:

Herhangi bir sorun teşkil etmiyor orası,

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet gece demır orumu ıcın ne dusunuyosun bundan sonra gece calısmaları olucakmıı

gece demir örümü şu yüzden oluyor.oruç tutan ekip gündüz çalışmıyor iftardan sonra cıkıyor sahura kadar sahaya ...

ama bu her gece olmuyor...

Çevrimdışı Kartal1903

@Enes Ö değerli obitaş stajyeri bu perde betonunun  hali ne böyle :D iyi yapmıyonuzmu işinizi :boxin:

denizden dalga esintisi var :D yaan usta denizi izlemeye dalmış herhalde betonu dökerken :) yada obitaştan bize sublimnl msj :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

kuşak ve ankraj işi bitmedi tam o yüzden abi çok az bi kısım var 3-5 metrelik orası bekleniyor..

Çevrimiçi Necmi

denizden dalga esintisi var :D yaan usta denizi izlemeye dalmış herhalde betonu dökerken :) yada obitaştan bize sublimnl msj :D
böyle aheste aheste takılıyoruz mesajımı :D

Çevrimdışı TØLGA

Herhangi bir sorun teşkil etmiyor orası,
degerli obitaş stajyeri ilgilenip bilgi verdiğiniz için teşekkürler  :icool: forza meksika dalgası
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gokhan_1903

fışkırtıcının acil işi çıktı galiba fişek gibi gitti valla :)

Çevrimdışı Efe

gece demir örümü şu yüzden oluyor.oruç tutan ekip gündüz çalışmıyor iftardan sonra cıkıyor sahura kadar sahaya ...

ama bu her gece olmuyor...

ilk gördüğümde aynı şeyi konuştuk kardeşimle :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi sana İspanyadan çok seveceğin bir hediyem var istanbula gelirsem getirecem   :D :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Enes Ö

herzaman kullanabilirsin herkese karşı hiç önemli değil...her zaman her konuda hep yanındayım ne olursa olsun konu 24 saat telim acık biliyorsun...

Şüphem yok abi,yarın görüşmek dileğiyle

Çevrimdışı Gokhan_1903

@Enes Ö dur kardeş bi yere kaçma hazır seni bulmuşken azcık soru soralım:) ne olucak bu yeni açığın hali ne zaman hızlanacak işler ?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Enes Ö

@Enes Ö dur kardeş bi yere kaçma hazır seni bulmuşken azcık soru soralım:) ne olucak bu yeni açığın hali ne zaman hızlanacak işler ?

Bugün demircilerin yapıcağı iş olmadığından demirciler tatil yaptı,bjk inşaat aş grobeton atıcaktı bugün.Yarın yeni açıkta işler devam eder
(180 den fazla temel kolonu var yeni açıkta bilginize..)
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 00:10:19 Enes Ö ]

Çevrimdışı TØLGA

Anlık kesinti için özür dileriz.
anlıkdı adı üstünde bu arada forza otobot :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet yeni stad ta kartal yuvası nerde olacak ? birde akıllı stad kapsamında önceden inönüde maç izlerken telefonlar nedeyse çekmiyordu bile vodafone bunun ile alakalı çözüm sunacakmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bugün demircilerin yapıcağı iş olmadığından demirciler tatil yaptı,bjk inşaat aş grobeton atıcaktı bugün.Yarın yeni açıkta işler devam eder

arkadaşlar kapalıda kaç tane temel kolonu vardı hatırlayan var mı?

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

fark eden oldu mu Karakartalımızı ? :D.Stad emin ellerde korunuyor  :bandit:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

ben niye 166 sayıyorum  :alala:

Etiketler: