Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
eski acıktaki rampa numaralı duvar tarafına yaklaştırılıp hafriyat alınacak...
Eski açık rampa nasıl kaldırılacak.Rampa kaldırılırken giriş-çıkış nasıl sağlanacak hala çözemedim.Yeni açıktaki rampa kaldırılmadan önce eski açık yapılamaz mıydı?

@irtibat3 Obitaş'ın yeni çalışanları geliyor ortadoğudan, şimdi işler hızlanır  :lol:

Çevrimiçi Necmi

pankartı asalı çok oldu necmi abi  :evillol:
benim kaç gündür resimlere bakmaya fırsatımmı oluyor yeni gördüm :alala:
ama şu birkaç gündür bizim site inşaattan fazla değişti :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski açık rampa nasıl kaldırılacak.Rampa kaldırılırken giriş-çıkış nasıl sağlanacak hala çözemedim.Yeni açıktaki rampa kaldırılmadan önce eski açık yapılamaz mıydı?

o rampa tamamen kalkmayacak kenti kot seviyesine getirelicek zaten daha düşük bir eğim ile sahaya giriş kısmı...rampa uzayacak yanı aşağıya doğru ....o yoldanda devamlı giriş cıkış yapılabilecek..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı eski inönü

Mabet gösterdiğin duruş için tebrik ederim  :claps:

Çevrimdışı brci

Senin yazdığını görmeden ben de aynı şeyleri düşünüp yazdım abi tamamen haklısın bana göre .
Yarın emekçi arkadaşlarımızın yapacağı iftara , abbasağa parkında toplananlar olarak bir ziyaret gerçekleştirebiliriz aslında ?

çok güzel söylemişsin taraftar olarak emekçilerimize sahip çıkalım gelemeyenler uzakta olanlar bile necmi beyin vereceği hesap numarasına maddi olarak katkıda bulunup işçilerimiz için ufak da olsa bişeyler yapılabilir tabii bu bi düşünce bunu en iyi mabet bilir 7-24 stadda böyle birşey yapılabilirmi ?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

benim kaç gündür resimlere bakmaya fırsatımmı oluyor yeni gördüm :alala:
ama şu birkaç gündür bizim site inşaattan fazla değişti :evillol:

sitenin hızlı yanıt kısmı harika olmuş tam istediğim gibi valla abi elinize sağlık  :ok:

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi şuan demir yüksek ihtimal :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sitenin hızlı yanıt kısmı harika olmuş tam istediğim gibi valla abi elinize sağlık  :ok:

mustafa çok bastırdım en sonunda bıktılar bendeb altuğ ve necmi abi yaptılar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

@irtibat3 Obitaş'ın yeni çalışanları geliyor ortadoğudan, şimdi işler hızlanır  :lol:
bunlar daha çok trafo timine benziyor :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Efenin gazabından kurtulmak için yaptık her gün minimum iki mesajı vardı
illallah dedirtti :evillol:

Çevrimdışı A_Aydin

o rampa tamamen kalkmayacak kenti kot seviyesine getirelicek zaten daha düşük bir eğim ile sahaya giriş kısmı...rampa uzayacak yanı aşağıya doğru ....o yoldanda devamlı giriş cıkış yapılabilecek..
O zaman rampanın iç kısmına istinat duvarı yapılacak.Peki istinat duvarı ne kadar güvenli olur ki sürekli arabaların girip çıkacağı yerde.Şuan geniş orası ama giderek incelecek çünkü.Fore kazık rampayı (yolu) daha güvenli tutmaz mıydı?
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 23:14:00 Asım AYDIN ]

Çevrimdışı POSEİDON

Vay arkadaş,
İnsanlar herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde bile bariz bir
hatayı eleştirirken dilini ısırır olmuş, "aman yanlış anlaşılmayayım" telaşına düşmüş.
Ülke genelindeki gerginlik spor klüplerinin forumlarına, bloglarına kadar yansımış.
Kısacası, "(küfür yasak) demeye çekinir olmuşuz.

İşte bunlar hep ileri demokrasi...
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 23:17:29 POSEİDON ]
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Efenin gazabından kurtulmak için yaptık her gün minimum iki mesajı vardı
illallah dedirtti :evillol:

Efe taktı mı takar numaralıya takmıştı bi ara dayanamadılar adamlar ufak bir alanda olsa temeli attılar  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

O zaman rampanın iç kısmına istinat duvarı yapılacak.Peki istinat duvarı ne kadar güvenli olur ki sürekli arabaların girip çıkacağı yerde.Fore kazık rampayı (yolu) daha güvenli tutmaz mıydı?
orda fore kazık var zaten iç kısmınada tek yüz perde atılır :)

@mustafa_87 nasıl irtibat'a El İrtibat dediysem sana da El Mustafa deme zamanı geldi diye düşünüyorum  :evillol:

Obitaş'ın son dönemdeki çalışmaları sence nasıl ? Arada elemanlarıyla da konuşuyorsun, neler anlatıyorlar ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet üzülme, bu taraftar seninle. Ayrica emekcilerimize lütfen ilet, iftar sahur dualarimiz onlarla. Onlar calisiyor biz kameradan izlerken yoruluyoruz. Allah yardimcilari olsun.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_87 nasıl irtibat'a El İrtibat dediysem sana da El Mustafa deme zamanı geldi diye düşünüyorum  :evillol:

Obitaş'ın son dönemdeki çalışmaları sence nasıl ? Arada elemanlarıyla da konuşuyorsun, neler anlatıyorlar ?

Maalesef ağırlaştılar abi. Obitaşta ki sorun tam olarak ne çözemiyorum. Maddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz demişti Fikret Orman bu Obitaşta belli oluyor. Şu anda çiçeklerde de bir yavaşlık söz konusu.

Çevrimdışı izorlu85

şu kamyon kantarının arkasına sahanın  orta kısmına neden hafriyat yığıyorlar anlamış değilim??? yoksa en son saha  zeminini yükseltmek için mi ki??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı serti67

MABETIN YAZDIGININ ALTINA IMZA BUTONU KOYUNDA IMZALIYALIM sonuna kadar haklısın bu sosyete varı otekılestıren seyler bzım kımyamıza besıktasa uymaz bız hak takımıyızzz tabıkı ozel gecelere organızasyon olur ama once emekcılerle beraber
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Efe taktı mı takar numaralıya takmıştı bi ara dayanamadılar adamlar ufak bir alanda olsa temeli attılar  :evillol:

nasıl ama hepsi oluyor ben stadın başında olsaydım suana yeni açık bitmişti :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa.aslan

Eski açıkta gece vardiyası mı var ? Sanki demir örülecek gibi geldi bana.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta gece vardiyası mı var ? Sanki demir örülecek gibi geldi bana.

evt foto koydum biraz önce çalışıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

nasıl ama hepsi oluyor ben stadın başında olsaydım suana yeni açık bitmişti :lol:

imza
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: