Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AŞO

Bakalım hayırlısı olsun.
Ya 100 trilyon kasamızdan çıkacak ya da mecburen bu sponsorluk işine tamam diyeceğiz, itiraz etme ya da istememe gibi bir lüksümüz yok malesef, bu anlaşmayı kabul edecekler değil, külübü bu hale getiren eski yöneticiler utansın.

Sayın Aktar zaten klubü bu hala getiren Demirören ve ekibi, onun firmasının statda olması gerçekten sinirlerimi bozuyor, ama malesef bu adama bir şekilde borçlarımızı ödememiz gerekiyor ve bu şekilde sponsorluk anlaşmaları ile bunu çözücekler sanırım. İyiki kombineyi yeni açıktan almadık girip çiktıkça sinirlenecektik.

Çevrimdışı ahmett.67

Bir söz vardır. Körüyü geçerken ayıya dayı demek gibi. Benimde 100 milyon lira borcum olsa. Borcu sildirmek için bu lafı ederdim.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sallapati

tam işler hızlanmıştı , ramazan girdi araya.. bence işçilere izin verilmemeli.. havalar soğumadan ve yağmurlar gelmeden şu stadın kabasını bitirmek lazım

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Numaralida son hafriyatta aliniyor yeni acik ucgen bolumde betonlama bitmis eski acikta kolonlar kaliplanmis kapalida testere kirisleri oruluyor numaralida da calismalar suruyor gayet iyi  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı yash26

ohh alacali insaat iyi tatil yapti 3 gun :))
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı sallapati

ohh alacali insaat iyi tatil yapti 3 gun :))

alacalı heralde ince işçilik ve ytong nakliyatı için bekletiyor

Çevrimdışı sallapati

kapalı alt erkek ve bayan wcler örüldü :D.. kapalı altta wcler dışında kaç adet büfe veya restorant tarzı yer olacak

krm1903

• Ziyaretçi

tartışma ya da polemik yaratma derdinde degilim, sadece asagıdaki linki paylasmak istedim

http://www.besiktaspostasi.com/alen-markaryandan-demirorene-destek.htm#.U7Kkm_mSyyU
2010 yılında sen kime destek veriyordun aziz yıldırıma mı

Çevrimdışı FARUK

sahadaki kantar mı gitmiş ben mi göremiyorum

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Zafer_Başkan

tartışma ya da polemik yaratma derdinde degilim, sadece asagıdaki linki paylasmak istedim

http://www.besiktaspostasi.com/alen-markaryandan-demirorene-destek.htm#.U7Kkm_mSyyU

Doğrudur yazılanlar... O gün ben ve arkadaşlarımda genel kuruldaydık, Alen arka sağ çaprazımdaydı bir kaç kişiyle birlikte... Hem mali hem de idari yönden Yıldırım Demiröreni İbra etti. Ne yaptın abi dedim... ve o gün bazı şeyleri daha iyi anladım... Alen çok severdim, savunurdum, desteklerdim taki o güne kadar... Sen, Ben yok Beşiktaş var...   

Kantarın yeri değişiyor evet,
Sahanın ortasından çıkışa doğru bir yol yapıyorlar, anlaşılan numaralıda hiç hafriyat bırakmayacaklar, yakında o bölgede bol bol grobeton görürüz :)

Çevrimdışı Erdinç

kantar yerinde duruyor hocam. birde yeni bir rampa doğuyor sahanın ortasında :)
numaralıdada temel alanını genişletiyorlar.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 16:38:41 swiper1979 ]

Çevrimdışı ahmett.67

İnşallah yeni stadın açılmasıyla birlikte seyirci profili değişir de, taraftar sadece takıma tezahürat yapar , kişilere küfür veya siyasete bulaşma değil.

Çevrimiçi Kartal Ç

sanki artık stad dışına hafriyat götürme, trafikle uğraşma işi bitti gibi. stadın ortasında biriktirip daha sonra zemin yükseltmesinde dolgu malzemesi olarak kullanacak olabilirler.

Çevrimdışı denizaydogdu

İnşallah yeni stadın açılmasıyla birlikte seyirci profili değişir de, taraftar sadece takıma tezahürat yapar , kişilere küfür veya siyasete bulaşma değil.

abi bende en çok istediğim konulardan birisi bu , yıne bazı arkadaslar kızacak ama , tamam taraftarımız cok iyi ama , kendi eğlencesinde coğu kişi , bunu pozitif yonde etki yapabilirsek yenı stadda fb ' nin yaptığı gibi asla yenilmeyiz
Kartal

Çevrimiçi Necmi

abi bende en çok istediğim konulardan birisi bu , yıne bazı arkadaslar kızacak ama , tamam taraftarımız cok iyi ama , kendi eğlencesinde coğu kişi , bunu pozitif yonde etki yapabilirsek yenı stadda fb ' nin yaptığı gibi asla yenilmeyiz
iyide fb yi elimizden sahasında taraftar değilde hakemler alıyor :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Laylaylom konusunda üstümüze yok :))

Takım rakibi baskıya almaya çalışıyor tirbnlerden destek lazım ama bizim stad :)

"Yağmurlu birgünde görmüştüm seni"
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Etiketler: