Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

@bjk_mabet stad inşaatı bittikten sonra kısa bi ara sonra kapalı sopor salonu için tekrar iş başı demiştin,yanlış hatırlamıyosam.Bu kısa ara ay bazında ne kadar olur tahminen?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Gokhan_1903

Almanya en sonunda atti :)
2 dakika izlemeyi bıraktım gol oldu sorun bendeymiş galiba :)

Çevrimdışı Caner

Oh be mabetin gelmesiyle ortalık yumuşamış yine stat konuşulmuş  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

8 saatte 15 sayfa okudum bayıldım :) gene dolmuş stad 2 tane pompacı mı var 2 koldan saldırıyorlar resmen

Çevrimdışı Mustafa_UK

bu sorulara politik cevap veririm ama ...

bence konumu harika :)

Evet politik oldu :) Benim kendi dusuncem tribunler sahaya mumkun oldugunca yakin olmali rakip takimi ve hakemi urkutmeli ve tabi bu tribunleri dolduracak seyirci profilide onemli...
Bittiginde ortaya cok guzel bir eser cikacagindan suphemiz yok...Kartal yuvamiz mabedimiz az kaldi geliyoruz..
Sen ve senin gibi orda emek verenler cok sanslisiniz ilerde cocuklariniza ve torunlariniza anlatacak harika bir hikayeniz olcak.

Çevrimdışı Efe

8 saatte 15 sayfa okudum bayıldım :) gene dolmuş stad 2 tane pompacı mı var 2 koldan saldırıyorlar resmen

Bi ara yeni acigada saldirdilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezai

Yaklaşık 3-4 aydır mabedimizi misafir olarak takip ediyordum. Bu gece yuvaya katılmak nasip oldu. Mabedimizin devam eden inşaat aşamasında emeği geçen tüm abilerimden Allah razı olsun, sizlerin hakkı ödenmez. :)

Hoşgeldin dostum :)

Çevrimdışı Burak2

Arkadaşlar merhaba. WOW, DH derken sanırım nihai adresi bulmuş olduk.

Bildiğiniz üzere stad içi reklam hakkını, Saran Reklamcılık aldı. Basına yansıdığında, anlaşmayı başta olumlu buldum; mahkemelik borçları hatta icralık olanları falan temizliyordu ve üstüne 5M kazanç getiriyordu.

Ancak daha sonra düşündüğümde, kazançlı bir anlaşma yapıp yapmadığımızı sorgular oldum. Zira bu anlaşmanın süresi ve kapsamı, alel acele geçiştirildi gibi geldi. Yani stad içerisindeki led reklam alanı, emsal rakiplerimize göre çok daha fazla. Yani TT Arena ve Saraçoğlu'nda tribün katlarında led reklam panosu yok. Üstelik bizimki akıllı stad özelliklerine sahip olacak. Reklamcı için altın fırsat sunduğu kesin. Acaba parasızlık sebebiyle malı epey ucuza mı satıyoruz? diye sormuyor değilim hani!

Neyse tekrar herkese merhaba.  :ok:

kazanç getirmiyor sanırım.

sadece mahkeme ve icra dosyaları temizlenip borç silinmiş oluyor

Çevrimdışı eski inönü

mabet numaralı mı önce biter yeni açık mı :)

Çevrimiçi Darkeagle

Eski açık yüksekliği ile ilgili son durum nedir. Kuleler yıkılıp yeniden yapılacak mı? eğer öyle ise kuleleri biraz yüksek yapalım da eski açık yüksekliği diğerleriyle aynı olsun :)

Bu arada  önceki soruma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. ( Mabet )
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet stad inşaatı bittikten sonra kısa bi ara sonra kapalı sopor salonu için tekrar iş başı demiştin,yanlış hatırlamıyosam.Bu kısa ara ay bazında ne kadar olur tahminen?
en erken 24 ay
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Eski açık yüksekliği ile ilgili son durum nedir. Kuleler yıkılıp yeniden yapılacak mı? eğer öyle ise kuleleri biraz yüksek yapalım da eski açık yüksekliği diğerleriyle aynı olsun :)

Sadece duvar yikilacak kuleler kalacak eski acik yuksekligi ayni bi degisim olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

kuleler yıkılmayacak ...restorasyonlarda öyle bir şansımız yok çünki sıkı denetleniyor bir proje veriyorlar ve cm cm tim her aşamasını inceliyorlar...

Çevrimiçi Darkeagle

kuleler yıkılmayacak ...restorasyonlarda öyle bir şansımız yok çünki sıkı denetleniyor bir proje veriyorlar ve cm cm tim her aşamasını inceliyorlar...

O halde eski açık maketteki gibi diğer trübinlerden alçak olacak üst seviye olarak.

Çevrimdışı Gokhan_1903

şehrin dışına atmadılar ya stadı bunada şükür bu kadar izin alındı ya buda yeter bize

Çevrimdışı bjk_mabet

O halde eski açık maketteki gibi diğer trübinlerden alçak olacak üst seviye olarak.

gibi gibi

Çevrimiçi Darkeagle

Çevrimdışı Sezai

@bjk_mabet , abi saygılar öncelikle  , statta en son tamamlanacak yer sence numaralı eski açık köşe mi olacak ya da yeni açıkta bir yer mi ?

Çevrimdışı Fearlesspirate

Herkese selamlar :)

Wow da ilk toplanmaya başlamadan beri sıkı bir takipçinizim, mabetin davetini karşılıksız bırakmak olmaz diye kayıt oldum :)

forumdaki ilk sorumuda bu vesile ile sorayım, herkes yeni açık ile eski açık arasında yükseklik farkından şikayetçiydi, ancak benim dikkatimi çeken numaralının yüksekliği kapalıdan 1 kat fazla olacak gibi görünüyor (kesitlerden anladığım) bu da ciddi bir koltuk sayısı artısını sağlayabilir. Bu konuda doğru düşünüyormuyum? Sanki en yüksek tribün numaralı olacak mış gibi görünüyor.

Önceden konuşulduysa kusura bakmayın. Cevaplar için şimdiden tşkler

Çevrimdışı iyimserure

bjk_mabet, daha önceleri bir açıklamanda konser alanıyla ilgili, sahaya futbolculardan başka kimse ayak basmayacak demiştin, bunda bir değişiklik var mı, konser saha içerisinden mi verilecek?

Çevrimdışı sahinnd

İyi geceler @bjk_mabet  abi Fenerli olan babamı yavaş yavaş BJK li yapıyorum. Caiz midir?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Abdullah

Herkese selamlar :)

Wow da ilk toplanmaya başlamadan beri sıkı bir takipçinizim, mabetin davetini karşılıksız bırakmak olmaz diye kayıt oldum :)

forumdaki ilk sorumuda bu vesile ile sorayım, herkes yeni açık ile eski açık arasında yükseklik farkından şikayetçiydi, ancak benim dikkatimi çeken numaralının yüksekliği kapalıdan 1 kat fazla olacak gibi görünüyor (kesitlerden anladığım) bu da ciddi bir koltuk sayısı artısını sağlayabilir. Bu konuda doğru düşünüyormuyum? Sanki en yüksek tribün numaralı olacak mış gibi görünüyor.

Önceden konuşulduysa kusura bakmayın. Cevaplar için şimdiden tşkler

Öncelikle hoşgeldin hocam
Soruna cevap olarak da numaralı tribünü kapaliyla ayni yükseklikte olacak fakat basın bölümüne giriş için üst katta bir kat daha olacak diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşlar duzeltsin

Çevrimiçi murat

İyi geceler @bjk_mabet  abi Fenerli olan babamı yavaş yavaş BJK li yapıyorum. Caiz midir?
büyük sevap kazanıyorsun.+1903

Çevrimdışı mustafaeksi

kameranın yeri değişmeli özellikle güneş akşama dönünce hiç birşey gözükmüyor sabahın ilk saatleri görüntü adeta 1080 p oluyor ama hergünde sabahlanmaz ki  yeni acıkta biryere alınsa on numara olacak 
sadece Beşikaşk

Etiketler: