Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet kapalıda ince işçiliklere ne sırayla devam edilecek sanırım şuan sadece duvar örülüyor sonra? elektrik kaplama döşeme? ve küfeki taşlar bi göremedik onları montalı şekilde :)

Çevrimdışı barisyalcin

Yanılgın var hiç bir zaman öyle bir şey demedi en başından beri proje böyle
hiç değişmedi :)
Belki yanılıyorum ama koltukları kaldıracağız lig maçlarında falan demişti. O kadar çok açıklama yapıyor ki belki yanlış hatırlıyorum.

Çevrimdışı hic2222

Mabet birkaç gündür işlerden ötürü detayllı takip edemiyorum.O nedenle daha önce Sorulduysa özür dilerim.
Numaralıda betonlanan alan son noktamı ? Oradan sonrası saha vesair mi ? Daha sahaya doğru genişleme olacak mı ?
Ama ben  ama  beeennnn :(
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sutlas

@bjk_mabet

Numaralının eski açık köşesi en sonda mı yapılacak yoksa eski açıktaki araç çıkışı hazır olunca rampa kalkacak mı?

Çevrimdışı eski inönü

obitaşın çalışma alanı epey bi yayıldı bi kaç yerde çalışma yapıyor yavaş değil ama razamanında gelmesi ile beraber tüm firmalar çalışan kaybetmeye başladı.sonucta çalışanların bir çoğu gurbetci ve ramazanı ailelerinin yanında geçirmek istiyorlar...
mabet o zaman bu ay biraz kısır geçecek

Çevrimiçi Necmi

Bu sitede güzel insanlar dolu. Eğer kurumsal bir yapıya dönecekse, ben kendi adıma Printer işi ile uğraşıyorum,sitenin printer  ve toner ihtiyaçlarını  site malikleri ve sakinleri izin verirse karşılamaya hazırım.saygılar
Teşekkür ederim yapılacak en iyi yardım sitenin her Beşiktaşlıya ulaşmasını sağlamak olur
büyüdükçe sıkıntılar ortaya çıkar çıktıkçada çözüm yoluna gideriz. burda dönem dönem
katılımcı arkadaşların fikirleri alınır ona göre adımlar atarız.

Çevrimdışı Efe

Belki yanılıyorum ama koltukları kaldıracağız lig maçlarında falan demişti. O kadar çok açıklama yapıyor ki belki yanlış hatırlıyorum.

koltuk kalkmayacak yeni açık 2 katlı belki koltukları kaldırabiliriz demişti ama tff izin vermiyor bu kalitede bi stadta koltuk olmalı her tribünde olacakta zaten ve harika duracak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet kapalıda ince işçiliklere ne sırayla devam edilecek sanırım şuan sadece duvar örülüyor sonra? elektrik kaplama döşeme? ve küfeki taşlar bi göremedik onları montalı şekilde :)

alt katta ki lavabo tuvalet bölümleri yapılıyor.sonra üst katta loca bölümlerine başlanıcak elektirik ve mekanik işleri ile birlikte küfeki taşlarının yerleştirilmesine başlanacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

aslında tam söylediği TFF den izin alabilirsek yeni açığı koltuksuz yaparızdı
ama izin alınamadı.

Çevrimdışı Efe

başlık 10000 mesajı geçmiş bu kısa sürede :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Mabet hocam bugün kule vinci söken mobil vinç mustafa hocamin resimlerinde rampada park halinde bekliyordu yanlış görmediysem acaba numaralı için gelecek kule vinç bu gece mi gelecek yoksa alacalinin paletli vinci gelecek onun kurulumu için mi bekliyor yoksa ben saçma teoriler ürettim trafiğe çıkmak için uygun saati mi bekliyordu
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 00:18:54 Abdullah Türk ]

Çevrimdışı Kartal1903

@bjk_mabet En kısa sürede stad biter tamm da  sen nasılsın? :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

evet o benimdi :)) hiçte gözden kaçmıyor necmi abi...sonra gittim aldım güvenliğe bırakmıştım yemeğe giderken bi geldim ortalıkta yok...
Abi çok manidar bi kişideydi, bende farkettim :bandit:

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Mustafa_UK

bjk_Mabed Bizlere zaman ayirman ve bilgi paylasman ne guzel tesekkurler...

Cevaplamasi cok zor ama herkesin cok merak ettigi ince hesaplar yaptigi bir konu hakkinda sorum olacak Stadimizin Kapasitesi hakkinda off the record olarak (Burda biz bizeyiz) bilgi verirmisin.Tamam resmi rakam 41903 ama bunu arttimak mumkunmudur?Yada zaten bununla ilgili duzenleme yapildimi?

MMA

• Ziyaretçi

@MMA nasilsin kardeşim sesin hic cikmiyir stadyumda onca gelişme var sen ortalikda yoksun  :ebebe:

:) sağol tolga iyiym çok şükür evet baya bi koptum forumdan malesef sizlerde iyisinizdir inşallah :)

Çevrimdışı svsgndgd

Cevaplamasi cok zor ama herkesin cok merak ettigi ince hesaplar yaptigi bir konu hakkinda sorum olacak Stadimizin Kapasitesi hakkinda off the record olarak (Burda biz bizeyiz) bilgi verirmisin.Tamam resmi rakam 41903 ama bunu arttimak mumkunmudur?Yada zaten bununla ilgili duzenleme yapildimi?

Aynen mabet bu konuda en azından bundan 41903 den fazla olucak demek mümkün mü?
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı wb214

Mabet hocam dünya kupasi Stadlarini nasil buluyorsun? Hangisi bizim stada tribün bakimindan Benziyor?

Çevrimdışı A.Ozkul

Mabet başkan daha önceleri paylaştın mı bilemiyorum ancak bu tribünlerin tam metrekare hesapları veya kaç metreküp beton kullanılcağı hakkında bilgi verebilir misin?

Çevrimdışı Darkeagle

Klasik bir sorada benden.
1. konser alanı
2. konser alanında sahayı koruyacak sistem.
:)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı bjk_mabet

biraz artıkcak gibi :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Klasik bir sorada benden.
1. konser alanı
2. konser alanında sahayı koruyacak sistem.
:)

yeni acık konser alanı çim hibrit çim olucağı içen çok fazla bir korumaya ihtiyaç duyulmaycak...

Çevrimdışı blitz

Bizim merdivenler mi geniş geliyor bana? Diğer statlara bakıyorum daha dar gibi merdivenler. Bizim merdivenler yayla gibi.. Ya da ben boş alan gördükçe geriliyorum. Bir ihtimal de renderlar yanıltıyor beni :) @bjk_mabet

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Etiketler: