Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353054 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Kardeşinden özrümü dile affına sığınarak üstünde biraz değişiklik yaptım
birde emeği için teşekkür ederim @irtibat3
rica ederim abi herşey Beşiktaş için çok güzel olmuş elimizden ne geliyorda yaparız 😊

Çevrimiçi murat

yanlış hatırlıyorsam düzelt  sana obitaş konusunda söylemiştim genel inşaat konusunda değil
bir şirket hızlı yaparken diğeri yavaş yapıyorsa konu para değildir ama genel durumda parasal
problemler var tabiki ama benim söylediğim hak edişlerin yapıldığıydı obitaşın yavaş olmasının nedeni
Beşiktaş AŞ değil benim anlatmak istediğim oydu firmanın işe karşı ilgisiz davranması adamlar işi aldı
ön ödeme aldı bir ay işi salladılar işe başlamadılar 1 aya itiraz etmeyin işi açıklanan süreden 10-15 gün önce aldılar
açıklandıktan sonrada 10-15 gün gibi sonra başladılar birde üstüne 20-25 demirci koydular 1 ayda
öyle oyalandılar ve o günden beri hala oyalanıyorlar 20 gündür bir bakın yeni açıkta ne olmuş
benim söylemek istediğim buydu
sadece 1 ay hızlı tempo yaptılar.yine durdular.dürtmeden olmuyor.çiçekler numaralıyı obitaştan önce bitirir.@Necmi abi yeni açığın kalan kaba işiyle nuraralının kaba işini karşılaştırabilirmisin.aşağı yukarı aynı miktarda diyebilirmiyiz.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 21:32:36 muratkaya ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yash26

Çok zor bir proje düşünmüyor değilim ama doğru haber vereblmek için doğru haber kaynağına ulaşmak gerekiyor
art niyetli haber kaynaklarından bıktım artık Beşiktaşımızın doğru bir kaynağa ihtiyacı var aslında bunun için
bir başlık açıp tartışsak çok daha iyi olur alt yapımız hazır uygun bir templeyt bulup kendimize göre düzenleriz
ama önemli olan içerik işin zor kısmı bu

necmi abi kullanisli iyi bir haber sitesi cok iyi olacak. malum1903 sitesinin en buyuk avantaji basindaki haberleri hemen sitede yayinliyolar ve arayuzleri cok rahat. bu yuzden cok hit aliyolar ve ozel diye adlandirdiklari yalan yanlis haberlerle insanlari gaza getiriyolar. bunun onune gecmeliyiz bir sekilde
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi Necmi

yok abi direk genel inşaat konusunda diye hatırlıyorum
yok o zaman obitaşı tartışıyorduk sen yeni üyeydin belki niyetin genel di
ama konu obitaşın yavaşlığıydı sözünde oraya gitti yaşlı olabirim ama o kadarda bunamamışımdır
herhalde :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaşlı olmanın kaderi bu :D
kendimi İsmail köybaşı gibi hissediyorum abi :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@xpenche @baro19 neden üyeliklerinin silinmesini istiyorlar ya da öyle mi takip edemedim konuyu Necmi abi aydınlatırsan sevinirim onay istiyor çünkü benden ?

Çevrimdışı Oktay

kendimi İsmail köybaşı gibi hissediyorum abi :D

Samet geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı Salih A.

yok o zaman obitaşı tartışıyorduk sen yeni üyeydin belki niyetin genel di
ama konu obitaşın yavaşlığıydı sözünde oraya gitti yaşlı olabirim ama o kadarda bunamamışımdır
herhalde :D
estf. abi yaptığın işten gencecik olduğun belli
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

ysariusta

• Ziyaretçi

Dany ve Escude icra takibi başlatmış.
Ya adamların hakkı arkadaşlar. Öder ama başkan o paraları. İlk transfer haberlerini beklediğim yıllar efsane kadronun olduğu yıllar. Samet gidermiş Seba'nın karşısına. Şunu uygun gördük dermiş. Onlarda tamam dermiş. Bilirler ki az olur ama ödenir o para. Feyyaz'ın gitmesinin nedeni böyle bir konuda yanlış anlaşılması oldu. Adamlar yabancı. Anlamazlar bilmezler ki Beşiktaş'ı

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Salih A.

mustafa_(87) kardeşim senin site mozilla da patlıyor gibi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa_(87) kardeşim senin site mozilla da patlıyor gibi

Eyvallah kardeşim kontrol ederim bugün ctrl + f5 yapıp denedin mi ?

Çevrimdışı Salih A.

evet denedim üst banner kısmında yazılar iç içe girmiş

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

sadece 1 ay hızlı tempo yaptılar.yine durdular.dürtmeden olmuyor.çiçekler numaralıyı obitaştan önce bitirir.@Necmi abi yeni açığın kalan kaba işiyle nuraralının kaba işini karşılaştırabilirmisin.aşağı yukarı aynı miktarda diyebilirmiyiz.
neye göre beton miktarına göremi yapılacak işin zorluğuna göremi
ben daha öncede söyledim yapılacak en zor tribün numaralı
çok işi var bunuda obitaştan önce söylemiştim Allah çiçeklere
kolaylık versin önlerinde zor bir maraton var obitaşında bu taraftaki
bölümde yapacağı rampalar var onlarında işi zor Allah onlarada kolaylık versin
bizede sabır versin stad bitmeden biz biteceğiz sonunda

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

30.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Cuvalla geliri olan gs bile futbolcularına gününde ödeme yapamazken en son hayrovicle UEFA ilk olmuşken tugay kerimoğlu bile 700 bin Euro çizik attıgında bu kadar gündem olmuyorken biz niye bukadar evham yapıyoruz

Çevrimiçi Necmi

yoo gayet iyi çalışıyor mozillada Mustafa kıskandın siteyi rektifiye etmişsin
ama sarı bizi bozar haberin olsun :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yoo gayet iyi çalışıyor mozillada Mustafa kıskandın siteyi rektifiye etmişsin
ama sarı bizi bozar haberin olsun :D

Abi bazen değişiklik iyidir. Ayrıca şu hayatta siyah ve beyazın Beşiktaş'tan başka yakıştığı hiç birşey göremedim Aslolan Beşiktaş Hayatta Beşiktaş :)

Çevrimdışı Salih A.

Abi bazen değişiklik iyidir. Ayrıca şu hayatta siyah ve beyazın Beşiktaş'tan başka yakıştığı hiç birşey göremedim Aslolan Beşiktaş Hayatta Beşiktaş :)
yalnız her resim değişikliğinde bir sonra ki resmin küçülüp tekrar onu büyütmek sıkıntı oluyor şuna bi ayar çek be abi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

evet denedim üst banner kısmında yazılar iç içe girmiş

Şu an denedim gayet iyi çalışıyor :) Cacheleri temizlemelisin bi ara çalışma yapıyordum o ana dek geldin sanırım :)

Etiketler: