Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355550 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi çiçeklerin numaralıyı almasında senin ciddi bir katkın var muazzam bir kamuoyu oluşturdun şu forumlarda gerçi benim gibi obitaşcıları zor ikna ettin ama sonunda senin dediğin çıktı abi;)
oktay obitaşta stadımıza emek veriyor sana sıkıntıyı özelden anlatmıştım yoksa ayrım yaptığım yok
ama bu firmanın iyi niyetli olduğunu başından beri düşünmüyorum Numaralı her şeyden önce
çiçeklerin hakkıydı hakkını teslim ettiler Çiçekler gerçekten çok özverili çalışıyor aslında her şeyi burda
konuşamıyoruz bu hafta toplantıya gel daha detaylı konuşuruz benim az buçuk şantiye tecrübem
olduğu için başında sıkıntıyı gördüm ben eleştirirken kimse anlam veremiyordu balık baştan kokar
hep bahaneler kondu ortaya şimdi bahane yok ama firmada kıpırtıda yok çiçeklere bak bir alan
temele hazır hale gelince hemen temel atmaya başlıyorlar işi bitirmek isteyen firma kendini belli
ediyor

Çevrimdışı sallapati

su beton atma işine aklım almıyor :) tahta oraya nasıl giriyor beton nasıl taşmıyor ondan kafaya takmıyorum taktım mı sistem hata veriyor...!
salla pati : Hayatıma fb olarak başladım ama özüme Bir bisiklet turuyla döndüm 6-7 yaşlarında idim beni bjk yapan kişi 15-20 yıla yakın yıl sonra face de ekledik ilk sorduğu soru buydu Hangi takımlısın...! bende bıraktığın gibiyim özümdeyim...! dedim... ŞEFER'tir bizi biz yapan...
aynen dorx kardeşim

Çevrimdışı sallapati

herkese iyi geceler sahur sofrasına oturmak lazım vakit yaklaştı

hayırlı geceler abi afiyet olsun

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar canlı yayını ipad veya iphone den izleyebilen varmı
Ben ipadden twitter api uzerinden vodafonearena.com.tr sitesine girip izliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, gaziler büfe dedin aklıma geldi. malum projelerde gaziler büfe görünmüyor. Aynı yerde devam mı edecekler yoksa stadın içine mi geçecekler?
hiç bilgim yok orası belediye kontrolünde stadın oraya müdahalesi olmaz kimseyide
ekmeğinden etmemek gerekir stadın içinde 7-24 çalışamaz ama pek kalacakmış gibi
değil.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 28.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-01:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı sallapati

hiç bilgim yok orası belediye kontrolünde stadın oraya müdahalesi olmaz kimseyide
ekmeğinden etmemek gerekir stadın içinde 7-24 çalışamaz ama pek kalacakmış gibi
değil.

anıtlar kurulunun 78772 sayılı kanununa göre Gaziler Büfe tarihi eser kapsamına alınmış.. Yakında restorasyonuna başlanacak.. mabet planı paylaşır yakında :D :D

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 28.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-01:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

time lapsci abi ellerine sağlık. izlemeden uyuyamaz oldu gececi tayfa

Çevrimiçi Necmi

su beton atma işine aklım almıyor :) tahta oraya nasıl giriyor beton nasıl taşmıyor ondan kafaya takmıyorum taktım mı sistem hata veriyor...!
salla pati : Hayatıma fb olarak başladım ama özüme Bir bisiklet turuyla döndüm 6-7 yaşlarında idim beni bjk yapan kişi 15-20 yıla yakın yıl sonra face de ekledik ilk sorduğu soru buydu Hangi takımlısın...! bende bıraktığın gibiyim özümdeyim...! dedim... ŞEFER'tir bizi biz yapan...
oraya giren tahta değil ağ gibi bir şey bağlanıyor tahtalar yukarıda ağı tutuyor
döktükleri beton ağı geçemiyor aynı zamanda iki kısımıda birbirine bağlıyor
tahta kalıp koysalar devamında beton birbirine kaynamaz kopukluk olur

Çevrimdışı sallapati

oraya giren tahta değil ağ gibi bir şey bağlanıyor tahtalar yukarıda ağı tutuyor

Necmi abi ver o mübarek elini öpeyim.. aylardır aklıma takılan soruyu sormaya çekiniyordum. Dorx kardeşim sormuş bizi aydınlattın.
hep tahtadan beton sızmıyor mu diye geceleri yatmadan düşünüyordum :D :D

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi birşey soracağım. Bu yüksek katlı inşaatlarda kullanılan vinç tarzı beton pompaları var sürekli en tepede duran o sistem nasıl çalışıyor ? Dışarıda falan görüyorum merak ettim :)

Çevrimiçi murat

Gece gece iyi mesaj okudum.iyi muhabbet yapmışsınız.eski günlerdeki gibi geyiğe kaçmasın diye arkasına bu obitaşta çok yavaş Bea diyelim...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi birşey soracağım. Bu yüksek katlı inşaatlarda kullanılan vinç tarzı beton pompaları var sürekli en tepede duran o sistem nasıl çalışıyor ? Dışarıda falan görüyorum merak ettim :)
ben hiç dikkat etmedim bu pompalarla aynı sistemde çalışıyordur birde çok yüksek katlı yapılar
var onlarada tesisat kuruluyor bir gökdelene betonu nasıl ulaştıracaksın sanırım duyduğum
kadarıyla alttan yukarı betonu taşıyan bir kanal sistemi kuruluyor  sabit yukarıdada pompa
gelen betonu dağıtıyor ama bu soruna bilgili bir arkadaş daha iyi cevap verebilir

Çevrimdışı Gokhan_1903

Gece gece iyi mesaj okudum.iyi muhabbet yapmışsınız.eski günlerdeki gibi geyiğe kaçmasın diye arkasına bu obitaşta çok yavaş Bea diyelim...

numaralıyı çiçekler aldığına göre numaralı bitimine kadar yetiştirseler yeni açığı bizim için yeterli. temel kısmının büyük bir bölümünü hallettiler zaten üst katlara çıkınca yapılacak işte azalıyor, eskiden harfiyat problemi vardı ama o da kalmadı olur olur bu obitaş yetişir :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi ver o mübarek elini öpeyim.. aylardır aklıma takılan soruyu sormaya çekiniyordum. Dorx kardeşim sormuş bizi aydınlattın.
hep tahtadan beton sızmıyor mu diye geceleri yatmadan düşünüyordum :D :D

Ah @Necmi abi ahh ağ dediğin seyin arasından nasıl sızmıyor şimdi kafaya bu takıldı :) bir de 1 kat yapılırken basamaklı kalıp şeklinde tahtalar bırakılıyor aralarından demirler geçiyor yanlarda kalın alanlar onlar nasıl birşey...!
aklımda 1000 soru var milleti korkutmayayım :)
resimdeki gibi aralara demir giriyor yanlarında kalıp var siyah onlar niye öyle

Çevrimdışı Anıl

ben hiç dikkat etmedim bu pompalarla aynı sistemde çalışıyordur birde çok yüksek katlı yapılar
var onlarada tesisat kuruluyor bir gökdelene betonu nasıl ulaştıracaksın sanırım duyduğum
kadarıyla alttan yukarı betonu taşıyan bir kanal sistemi kuruluyor  sabit yukarıdada pompa
gelen betonu dağıtıyor ama bu soruna bilgili bir arkadaş daha iyi cevap verebilir
Teşekkür ederim Necmi abi, gerçekten bu konuda ayrıntılı bir bilgi verebilecek varsa çok sevinirim :)

Çevrimdışı sallapati

Ah @Necmi abi ahh ağ dediğin seyin arasından nasıl sızmıyor şimdi kafaya bu takıldı :) bir de 1 kat yapılırken basamaklı kalıp şeklinde tahtalar bırakılıyor aralarından demirler geçiyor yanlarda kalın alanlar onlar nasıl birşey...!

dostum heralde çukur olan yerler tamamen demir kolonlarla örülüyor.. onlar alt kattan gelen kolon filizleriyle kenetleniyor...
aradaki yüksek yerlerde yatay uzun demirlerle kilim gibi ilmek ilmek yapılıp beton dökülüyor

Çevrimiçi Necmi

birincisi o beton kalın agresisi olan bir beton öyle kolay kolay ağdan geçemez geçebilen az bir miktar olsada
önemli değil dikkat etmedinizmi bazen ağı patlatıyor beton ordan akıp yayılıyor
ikinci bahsettiğinde kirişler oluyor kolonların araları kirişle bağlanıyor kat tabliyesini o kirişler taşıyor
kolonlar binanın ana iskeletini oluşturuyor ama kirişlerde yatay taşıyıcılığı sağlıyor
kirişler olmasa tabla betonun taşıyıcılığı azalır

Çevrimdışı Sedat_BJK

daha demin discoveryde taipei101'e (508 m) nasıl beton pompalanmış anlatıyordu .. :D 200barlık basınç uygulayan pompalarla betonu yukarı pompalamışlar. 200 bar gerçekten büyük basınç..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sallapati

benim anlamadığım kısım ise yatay demir kolonlarının ve filizlerinin kalıpların üzeinde nasıl durduğu..

çünkü dire üstüne konsa beton döküldüğü zaman demirler görünür dışardan...

o demirleri 3-5 parmak üstte nasıl tutuyorlar onu aklım almıyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Teşekkür ederim Necmi abi, gerçekten bu konuda ayrıntılı bir bilgi verebilecek varsa çok sevinirim :)
sanırım bu 15. dk itibaren izle

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2014, 03:22:52 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı eski inönü

benim anlamadığım kısım ise yatay demir kolonlarının ve filizlerinin kalıpların üzeinde nasıl durduğu..

küçük plastik tutgaçlar var onları koyuyorlar kalıpla demir arasına

Çevrimiçi Necmi

bak resimlere dikkatli ufak ufak siyah noktalar görürsün onlar demiri kalıbın 2-3 cm daha ykarısında tutan minik pabuçlardır
beton demirle kalıbın arasına girer orda iki veya 3 cmlik bir pas payı bırakır

Çevrimdışı ALI RIZA

Su Mabetin bize detaylı Foto çekmiyor tribun altına fotoları yollayacak :) ancak dışardan prekast yollaya :) Bjk_Mabet iç istiyoruz iç :) iç derken tribün içi :)

Etiketler: