Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Bir Beşiktaşlıyla eşi arasında geçen diyalog

-aşkım gelsene yanıma yatalım artık..
-yok aşkım ben biraz beton izlicem
-pardon.. anlamadım..beton nedir..film ismi falan mı?
-yok aşkım ya stada beton dökülecek tüm gece ona bakayım diyorum
-aşkım su katılmamış betonsun yemin ediyorum.. c60 tipi betonsun...

Çevrimdışı ziyasevik

bu arada aramıza hoş geldin  :)
@ziyasevik
Hoşbulduk abi, bir süredir forumu sessiz takip ediyordum kayıt olmak bu akşama nasipmiş.

Çevrimdışı sallapati

Hoşbulduk abi, bir süredir forumu sessiz takip ediyordum kayıt olmak bu akşama nasipmiş.

Ziya şevik hoşgeldin abi ; fotoğraflarından tanıyoruz seni

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eşimle aramda gecen diyolgtan senin nasıl haberin oldu @sallapati :))) :D
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

bence geç kaldın fotolarını twitte görüyorduk hoşgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

eşimle aramda gecen diyolgtan senin nasıl haberin oldu @sallapati :))) :D

hehehe.. bizde sakat çok abi. Yengeye selamlar.. birlikte izleyin olmazsa

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hehehe.. bizde sakat çok abi. Yengeye selamlar.. birlikte izleyin olmazsa
as izliyor zaten  ama malesef beşiktaşlı değil:(
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

as izliyor zaten  ama malesef beşiktaşlı değil:(
iyi bari yavru kartaliçeyi Beşiktaşlı yapmışsın

Çevrimdışı ziyasevik

Cümleten hoşbulduk, mezun olduğumdan dolayı artık eskisi gibi sık fotoğraf paylaşamıyorum. Tünelden geçen otobüslere binen arkadaşlara nacizane bir tavsiyem var. Her akşam otobüsün kalktığı yerden değil de stadın etrafını gezerek kapalının arkasındaki duraktan binin, insana ayrı bir huzur katıyor.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iyi bari yavru kartaliçeyi Beşiktaşlı yapmışsın
birde oğlan var :)ismi kartalkaan anasıyla evlenmeden anlaşmıştık konu beşiktaş olunca beni rahat bırak diye 24 saat rahatım yani

Çevrimdışı eski inönü

stada tek araç giriş yeri eski açık numaralı arası bütün araçlar ordan giriş çıkış yapacak
Necmi abi ordaki rampa ne olacak:) kuşak işi var mı orda?

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi toplantıyı 13 temmuzdan sonra yapsak ?  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

2 maç 300 yatır eski açık kombineni al. pazar pazartesi banko kuponumla iddaa bölümündeyim.. orayı canlandıralım iddaacı arkadaşlar varsa

http://besiktasarena.com/index.php?board=14.0
Yarından itibaren merakla bekliyorum abi kuponlarını :ok:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ordaki rampa ne olacak:) kuşak işi var mı orda?
sanmıyorum fazla inmeyecek yol zaten yukarıda şimdiki rampayı tatlı bir meil vererek yolla
birleştirirler tahminime göre 4-5 metrelik bir rampa olacak orada

Çevrimdışı Hakan Bilgin

28.03.2014 tam 3 ay öncesi bence şu ana kadar gelen aşama güzel

Çevrimdışı sallapati

birde oğlan var :)ismi kartalkaan anasıyla evlenmeden anlaşmıştık konu beşiktaş olunca beni rahat bırak diye 24 saat rahatım yani

Allah bağışlasın abi.. :) aman Beşiktaş diye ihmal etme eşini ve çocukları.
Ben her zaman derim.. küçük yaştaki çocuklar daha yoğun yaşıyorlar takım sevgisini...
ben küçükken 2-2lik bir Türkiye Kupası finali vardı Galatasarla oynamıştık. Jaroslaw Bako yerden seken topu kalesinde görmüştü. hüngür hüngür ağlamıştım çocuk halimle o maça. Artık çok fazla üzülemiyorum maçlara.. Bünyede alışkanlık yaptı heralde :D

Çevrimiçi Necmi

Neden 13 temmuzdan sonrada başka birileri tatilde olur onlarda ertele der :)
mabete görüşmemiz lazım o ne zaman müsait olursa toplantıyıda o zaman yaparız
kaçırırsan senin için tekrar yaparız :D

Çevrimdışı sallapati

abi ben 300 falan espri yaptım kimse ciddiye almasın.. kendi aramızda eğlenelim Anılcım. 5-10-15-20 tl civarı oynayalım... fazlası zarar.. 2.90 oranlı 2 maçlık bir tane paylaştım

Çevrimdışı Efe

28.03.2014 tam 3 ay öncesi bence şu ana kadar gelen aşama güzel

bence ocak ayından bu yana 180 günde  harika iş yapıldı çıkan hafriyatla denizi doldurup ada yapardık hem onu alıp hemde üstüne devasa bi yapı inşaa ediyorsunuz çok iyi iş çıkartıldı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Allah bağışlasın abi.. :) aman Beşiktaş diye ihmal etme eşini ve çocukları.
Ben her zaman derim.. küçük yaştaki çocuklar daha yoğun yaşıyorlar takım sevgisini...
ben küçükken 2-2lik bir Türkiye Kupası finali vardı Galatasarla oynamıştık. Jaroslaw Bako yerden seken topu kalesinde görmüştü. hüngür hüngür ağlamıştım çocuk halimle o maça. Artık çok fazla üzülemiyorum maçlara.. Bünyede alışkanlık yaptı heralde :D
evet ağlamak belli bir süreden sonra kayboluyor bünye alışıyor artık ilk ağladığım maç ise 19 mayıs 1984 saat 14:00 fenerle oynuyoruz şampiyonluğu belirleyecek maç 2-1 öndeyiz şekerbegoviç kaleci kova yaşarla karşı karşıya atamamıştı sonra 87. dakikada ilyas tüfekçi vole ile atmış 2-2 bitmişti ve o sene fenere şampiyonluğu vermiştik. bu ilkti ama son olmadı malmö valerenga .... sürekli devam etti ağlama işi çocuklarıma geçti şimdi malesef:/((

Çevrimdışı sallapati

ah ulan bako .... bir de fevzi tuncay var.. yediniz çocukluğumuzu :D bu travmalar unutulmuyor :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Vodafone Arena 21 Mart 2014 Eski Açık'ta ilk temel çukuru kazıldı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ah ulan bako .... bir de fevzi tuncay var.. yediniz çocukluğumuzu :D bu travmalar unutulmuyor :D

evet bu maçı hatırlıyorum hep geseden ilk 10 dakikada gol yer yenik başlardık malesef maçlara

Çevrimdışı sallapati

ulan keşke şort sponsorumuz Çiçekler inşaat olsa.. ne güzel olur be :D

Etiketler: