Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Ben iki gün siteyle uğraştım senin resimleri kaçırdım sonra kolay diye
gidip DH den baktım @mustafa_(87)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ben yıkımdan itibaren bütün resimleri saklıyorum...

Burada yeni mesaja albüm şeklinde resim yüklemeyi nasıl yapıyoruz...
bu hafta toplanacağız gelirsin anlatırım @CharlieChaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa burda kendine bir sayfa açıp bütün resimlerinin linglerini
videolarının linglerini bir yerde toplasana  tarihlerinide koyarsan
burda geçmiş tarihli resimlerine ulaşmak isteyenler ordan tıklar
ulaşır yoksa sitelerde sayfalar arasında kayboluyor o an gören görüyor
bir kaç sayfa kaçıran bir daha göremiyor  @mustafa_(87)

öyle yapıcam abide zaman bulamıyorum pek. Yarın uğraşayım onunla :)

Çevrimiçi Necmi

öyle yapıcam abide zaman bulamıyorum pek. Yarın uğraşayım onunla :)
Güzel olur burdan kolayca arşivine ulaşırız ama sayfayı kitle mesaj yazılmasın
burda ne kadar sitenin lingleri dönerse sana avantaj sağlar

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 6 Aylık Değişim

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/vodafonearena6aylikdegisim.gif[/img]

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

Gün belli mi abi..?
Mabetin orda olduğu bir gün olmak zorunda onunla konuşayım belirleyeyim
ama buralarda görünmüyor küstümü bize anlamadım :D

Çevrimdışı sallapati

iddaa tüyosu..

brezilya-şili            = ALT , 1,75
kolombia-uruguay = ALT , 1,55

kısa günün karı.. kazandıran kuponlarımla artık beşiktaşarena 'dayım :D

Çevrimdışı ZEKI

Tebrikler salla pati kısa gunun guzel kari..
Kazaniran kuponlarini bekliyoruz... birde http://besiktasarena.com/index.php?board=14.0 burayada bir bak bazi arkadaslar burdada tuyolari paylasiyorlar

Çevrimdışı ALI RIZA

benim arkadaş 5 tl ye 1000.37 kazandı...! norvec ligi vs 1,5 gol vs derken anlamadım :)
bizde şans yok oynasak kaybederiz ha bende artık bundan sonra kısa yoldan para kazanacagım :)

Çevrimdışı sallapati

burayı trollemeyelim o zaman.. kusura bakmasın arkadaşlar...iddaa konusunda devam ederiz

Çevrimdışı Efe

evt geçte olsa geldim bisiklet turu yaptık arkadaşlarla yeni açığa beton dökülüyor tablaya sabah hazırlanmıştı numaralıda şov yapan çiçeklere sevgilerimi gönderiyorum :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta tabla hazıe halde bekliyor gecenin ilerleyen saatlerinde orda da betonlama başlar büyük ihtimal belkide kameradan göremiyoruz başlamıştır  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

eski açıkta tabla hazıe halde bekliyor gecenin ilerleyen saatlerinde orda da betonlama başlar büyük ihtimal belkide kameradan göremiyoruz başlamıştır  :ok:
yarın tüm gün beton var diyebilirmiyiz

Çevrimdışı sallapati

2 maç 300 yatır eski açık kombineni al. pazar pazartesi banko kuponumla iddaa bölümündeyim.. orayı canlandıralım iddaacı arkadaşlar varsa

http://besiktasarena.com/index.php?board=14.0

Çevrimdışı ziyasevik

Daha önce açıklandı mı bilmiyorum (açıklandıysa affola) eski statda yeni açığın arkasında bulunan ambulans, itfaiye vs gibi araçların giriş çıkışının yapıldığı alan yeni stadımızda hangi alanda olacak ve giriş çıkışlar nasıl sağlanacak?

Çevrimdışı sallapati

Daha önce açıklandı mı bilmiyorum (açıklandıysa affola) eski statda yeni açığın arkasında bulunan ambulans, itfaiye vs gibi araçların giriş çıkışının yapıldığı alan yeni stadımızda hangi alanda olacak ve giriş çıkışlar nasıl sağlanacak?

eski açık köşelerde 2 adet araç tüneli var.. onlar otoparka bağlanacak ve itfaiye ambulans ordan geçecek

Çevrimdışı sallapati

Efe yoğun betonlama olacak 2 gün içerisinde... artık her gün büyük miktarlarda beton dökülmeye başlandı.. baya hızlandık

Çevrimiçi Necmi

stada tek araç giriş yeri eski açık numaralı arası bütün araçlar ordan giriş çıkış yapacak

Çevrimdışı sallapati

stada tek araç giriş yeri eski açık numaralı arası bütün araçlar ordan giriş çıkış yapacak

Necmi abi Çiçekler fişek gibi daldı  Numaralıya ne diyorsun

Çevrimdışı Efe

yarın tüm gün beton var diyebilirmiyiz

büyük ihtimal eski açık tüm gün betonlanır alan çok büyük
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Efe yoğun betonlama olacak 2 gün içerisinde... artık her gün büyük miktarlarda beton dökülmeye başlandı.. baya hızlandık

evt salla pati zaten bu şekilde olmazsa yetişmez her gece aynı tempo sürecek artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Çiçekler fişek gibi daldı  Numaralıya ne diyorsun
Dalsın dalsın onlar olmasa bu stad bitmez :)

Çevrimdışı Efe

Dalsın dalsın onlar olmasa bu stad bitmez :)

bitmeyeceğini bilen biz ama bazı bilgisizler geçmiş zamanda taş koymaya çalıştılar ve neler olduğu görüldü çiçekler en hızlı şekilde bitirecek inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: