Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi  sistemin içinde banka varsa bu hiç farketmez A bankası yada B bankası işin doğası gereği rant ve kar vardır  ya bankaya hiç bulaşmıcan yada bunları bilicen...benim kızdığın nokta stad yapılıyor kombine çıkıyor yine pasolig muhabbeti alacaksan al almıcaksanda milletin kafasını bullandırma... Bide işin garibi pasolig konusu acayip şekilde politize olmuş
Seçilmiş değilde siyasi tarafından atanmış bir TFF Başkanı varsa siyasi olmasından doğal ne olabilir?

Çevrimdışı sallapati

Salla pati senin tüyo yatıcak böyle giderse...

brezilya sabaha kadar gol yemez derken acaip bi gol oldu :).. yatışlardayız

Normalde kale arkası kombineleri daha hızlı satılırdı şimdi kapalı ve numaralı kombineleri daha revaçtaymış :)
Kapalı ve numaralı kombinelerine ilgi büyükmüş, özellikle üst katlarda 1-2 hafta içinde ben bütün kombinelerin biteceğini düşünüyorum.
Kale arkası köşe bloklar satışa açılmadığı için millet beklemede olabilir ama mutlaka kale arkası kombineleri de satılacaktır. Kısacası 35,000 kombine biletin tamamı rahatlıkla satılır.

Bugün özellikle taksit konusunda yönetimi eleştirdim bu konuda haklı olduğumuzu @Zafer_Başkan da doğruladı, bazı kişiler taksit konusunda seçenekler geniş olmadığı için kombine almaktan vazgeçmiş. Bu duruma rağmen satışlar bence gayet iyi. Umarım yönetim bir an önce tüm kartlara taksit yapar. Ben aktarım ben bile yapıyorum taksit hem de vade farksız  :lol:

Çevrimdışı ALDENYX

Normalde kale arkası kombineleri daha hızlı satılırdı şimdi kapalı ve numaralı kombineleri daha revaçtaymış :)
Kapalı ve numaralı kombinelerine ilgi büyükmüş, özellikle üst katlarda 1-2 hafta içinde ben bütün kombinelerin biteceğini düşünüyorum.
Kale arkası köşe bloklar satışa açılmadığı için millet beklemede olabilir ama mutlaka kale arkası kombineleri de satılacaktır. Kısacası 35,000 kombine biletin tamamı rahatlıkla satılır.

Bugün özellikle taksit konusunda yönetimi eleştirdim bu konuda haklı olduğumuzu @Zafer_Başkan da doğruladı, bazı kişiler taksit konusunda seçenekler geniş olmadığı için kombine almaktan vazgeçmiş. Bu duruma rağmen satışlar bence gayet iyi. Umarım yönetim bir an önce tüm kartlara taksit yapar. Ben aktarım ben bile yapıyorum taksit hem de vade farksız  :lol:

20 000 geçsin sewinirim işallah düşündüğün gibi 35 000 olur..ha bu stad ağustos'da bitip lige başlasaydık fuul vururdu kombine.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ZEKI

ismail senin soyleminden sonra bende passo ya baktim hakikaten numarali ve kapalida inanilmaz bir kart satisi var. Yogunluk buralara kaymis. Hayirlisi olsun. Bu arada taksit yapilmamasinin bir nedneide taraftari bjk kartlara yonlendirmekmis.

Yeni stadımız açılana kadar tüm kombineler biter hiç bir şüphem yok.
Hele stadın heybeti biraz daha ortaya çıksın, millet kombine almadığına pişman olmaya başlayacak.
Ayrıca henüz millet lig ve avrupa kupası havasına henüz girmedi. Daha çok erken. Çoğu takım stadı olmasına rağmen daha başlamadı kombine satmaya.

Çevrimdışı Anıl

Ben asıl 28 Ağustosta indirimli fiyat dönemi bittikten sonra merak ediyorum nasıl olacak fiyatlar  :alala: Birde diyelim stad Şubatta açıldı. 2016 Şubatta bizim kombine süreleri doldu. O sezonun devamı nasıl olacak 1.5 senelik mi satacaklar o zaman ?

ismail senin soyleminden sonra bende passo ya baktim hakikaten numarali ve kapalida inanilmaz bir kart satisi var. Yogunluk buralara kaymis. Hayirlisi olsun. Bu arada taksit yapilmamasinin bir nedneide taraftari bjk kartlara yonlendirmekmis.

Mesela bugün @Zafer_Başkan 10 adet kapalı kombinesi almaya gitmişler sağ olsunlar. Keza ilginin kapalı ve numaralı da olduğunu o da söyledi.
Bence şu an bizim için bir dönüm noktası yaşanıyor. 4500 tl'ye kombine satıyoruz, milyon tl'lere loca satıyoruz, daha önce hiç yaşamadığımız şeyler bunlar.
Kombineye 4500 tl para veren bir kişi sizce yeni yapılacak çok büyük kartal yuvamızdan ne kadarlık alışveriş yapar? Paralı adamları stadyuma çektiğin an tüm gelirlerin artar. En başta sponsor gelirlerin artar, daha kaliteli firmalar daha büyük sponsorluk ücretleri öder.
Kısacası Vodafone Arena sadece kendisi para basmayacak, diğer gelirlerimizin de katlanmasını sağlayacak.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Anıl

Umarım stad açılana kadar kulüpten tüm kombinelerimiz tükendi açıklamasını görürüz  :super:

Çevrimdışı serti67

ramazanın ılk ıftarı allah tututgumuz orucları kabul etsın sofralarımızdan nese huzur eksık olmasın (AMİN)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

ramazanın ılk ıftarı allah tututgumuz orucları kabul etsın sofralarımızdan nese huzur eksık olmasın (AMİN)
Allah kabul etsin.dualarımızını ederken Beşiktaşımızı da unutmayalım.

Çevrimdışı Erçin

kapalı tam orta yani 4500 TL olan yerler gerçekten okadar satıldımı yoksa ilk başta satışa çıkmayan yerler oldumu..
satıldıysa enteresan olarak köşelere doğu satılmış orta kısımlar satılmamış

varmı bilgisi olan?

Çevrimdışı serti67

Allah kabul etsin.dualarımızını ederken Beşiktaşımızı da unutmayalım.
besikta icin ramazani beklemeyiz hocam her daim dualarimiz kartalla
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Blokların satılış durumlarına nereden bakıyoruz

Çevrimiçi murat

besikta icin ramazani beklemeyiz hocam her daim dualarimiz kartalla
ramazan onbir ayın sultanı...

Çevrimiçi murat

Blokların satılış durumlarına nereden bakıyoruz
passolig sitesinden kombine al tıkla almak istediğin blok numarasını gir adet kısmına 1 2 vs yaz

Çevrimdışı serti67

ramazan onbir ayın sultanı...
tabiki ole ben hocam 12ay dualarimiz besiktaslla demek istedim ben yanlismi anlasildim
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı celiker1

Ben mesela eski açık kapalı köşe tarafı çıksaydı iki tane alacaktım.Biri kendime biri ise bazen rakı sofrası arkadaşlarımdan birini bazende maça gitme imkanı olmayan Beşiktaşlı tanıdıklarımdan birini götürmek için.Eski açık köşe çıkmayınca numaralı üst 429 bloktan aldım.Bulunamayan bir başdönmesinden dolayı artık tezahüratlara 90 dakika katılamadığım için artık kapalıya elveda demek çok zor gelsede tezahürat etmeden işgal etmek istemedim orayı.
Hayatta Beşiktaş

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı serti67

Saat 21.46 tum beşiktaşlılar icin resim vakti guzel bakın birden hızlı bakmayın rahatsız eder  :ebebe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: