Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

okuyorum da yorumları... bahaneler bahaneler bahaneler.. renkliler de passolig alacak hiç dert edeni duymadım. taksit için Beşiktaş taraftar kartlardan birisi alınabilir. alınmazsa, diğer kartlarla yapılan tek çekim müşteri hizmetlerinden belirli bir vade farkıyla taksitlendirilebilir. Ne mutlu ki İstanbulda yaşıyorsunuz ve kombine alıp maçlara gidebileceksiniz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

passo kartı cebinde birtane kredi kartı yada banka kartı olmayan varsa o eleştirsin...! kusura bakmayında çebinde memleketin kanını emenlerin kartını taşıyıpta sonra passo karta laf söylemek ucuz showa kaçıyor...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu arada  İnönü'de 8 yılda 34 maç seyircisiz oynanmış. 8 yılda 2 sezon seyircisiz oynama cezası.. buna neden olanlara ne ceza verilebildi? Bu fişlenme korkusu içinde olanlar mıdır bu olaylara neden olanlar? kombinesini alıp adam gibi maç izlemeye gidecek olan taraftarın kabahati nedir?  Bence yönetimin taraftarı müşteri olarak görmesinden daha önemlisi, bu olaylara neden olup, takımını bu kadar zarara uğratanların kendisini taraftar olarak görmesidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

neden sürekli yönetimi küçük düşürme, aşağılama çabası içerisindeyiz? Bakıyorum renklilere her şeye rağmen yönetimlerini yüceltirken, Beşiktaş taraftarı yerin dibine sokma çabasında. Fikret Orman yönetimi Türkiye'de hiçbir yönetimin ortaya koyamayacağı bir hedefin yarısına gelmiş durumda... Vodafone Arena Beşiktaş'ın gelecek 50 yılıdır. ya begün destek olun, olmayacaksanızda olacak olanları aklını yıkamayın sadece susun.

Çevrimdışı atakan eraslan

bi de kombine alıp-almamaya göre kulübü sevip sevmediğimize karar veriliyor ya, o en fenası.

Kimse kombine almıyor diye kimseyi yargılamıyor. Ben istanbulun bir ucunda oturduğum için hiç kombine almadım hayatımda , evden seyrederim hep , o ayrı konu. Bu seneki kombine olayı her yıl alınan kombinelerden farklı bunu ifade etmek isterim. Bu alınan kombine stadın yapımına gidecek , çorbadaki tuz misali. Gücü yeten alır yetmeyen almaz , kimse de kimseye laf edemez. Ama gücü yeten almıyorsa ona bahane üretme derim , kendi çevremdekilere öyle diyorum nitekim :)

Kulübün taraftara müşteri gözüyle baktığı fikrine de katılıyorum. Daha geçen ay bana 500 TL lik VIP kutu(forma saat tişört v.s. v.s.) sattılar , hadi dedim alayım anasını satim , stada kaynak olsun. İki gün sonra yine arıyorlar kulüpten bir VIP kutumuz daha var sizin için cart curt :) Ya de get ! dedim :)

Çevrimdışı CharlieChaplin

28.06.2014 itibariyle son durum...11:00 civarı...

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı tayfun

geç bir günaydın herkese.
kombine alacaksan passolig alacaksın,maalesef böyle,zorunlu,almak zorundasın.bu kadar basit,kimse abankı bbankı savunmuyor zaten ama realite bu,senelerdir kombine almayan tanıdıklarım var(durumu olanlar,olmayana sözümüz yok),adam diyor ki çalığa para kazandırmam,kalbini kırmak zorunda kaldım,senelerdir Beşiktaşa faydan olmadı çalığada olmasın diyerek...durumu olmayana eyvallah ama yapacak bir şey yok.param varsa nerde oynarsa oynasın,Beşiktaş forması sahada ise kombineyi alırım,bahanem yok...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ellerine sağlık..
Hocam Yeni açıkta normalden daha mı fazla çalışan var bana mı öyle geldi?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yusuf teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık.

Çevrimdışı KUMANOVALI

eline sağlık kardeşim

biönceki yazdıkların içinse
bizlere müşteri gibi baksalar bütün kartalara taksit yaparlardı
biza tok satıcı gibi bakıyorlar .....

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tayfun

Bu arada  İnönü'de 8 yılda 34 maç seyircisiz oynanmış. 8 yılda 2 sezon seyircisiz oynama cezası.. buna neden olanlara ne ceza verilebildi? Bu fişlenme korkusu içinde olanlar mıdır bu olaylara neden olanlar? kombinesini alıp adam gibi maç izlemeye gidecek olan taraftarın kabahati nedir?  Bence yönetimin taraftarı müşteri olarak görmesinden daha önemlisi, bu olaylara neden olup, takımını bu kadar zarara uğratanların kendisini taraftar olarak görmesidir.
,
fişleme veya değil,bu cezalara kim sebep olduysa hesabını versin,bu sene belkide şampiyonluk gitti gs maçında...yazdığın son cümle yeterde artar zaten.

Çevrimdışı eski inönü

abi tesekkurler resimler için. Bugun yoğun şekilde demir işi var anlaşılan. 2-3 güne çok buyuk beton showlar gelicek

Ellerine sağlık..
Hocam Yeni açıkta normalden daha mı fazla çalışan var bana mı öyle geldi?

Evet yeni açık ta çalışan sayısı epey artmış gibi gözüküyor.. Fakat demir işçiliği ve kalıplama sadece gündüz yapılıyor gece beton dökümü ve hafriyat işleri devam ediyor... Stadın istenilen sürede bitmesi için gece çalışması da şart...

Çevrimdışı tayfun

Evet yeni açık ta çalışan sayısı epey artmış gibi gözüküyor.. Fakat demir işçiliği ve kalıplama sadece gündüz yapılıyor gece beton dökümü ve hafriyat işleri devam ediyor... Stadın istenilen sürede bitmesi için gece çalışması da şart...
üstat kombine merkezini görebildin mi,ilk hafta sonu satışı diye yoğunluk falan merak ediyorum:)

Çevrimiçi murat

yusuf resimler için teşekkürler.her bölgeyi tektek çekmişsin.eline ayağına sağlık.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çiçeklerle obitaş aynı yerde birlikte çalışıyor _? Yeşile Turuncu el ele kol kola...!

üstat kombine merkezini görebildin mi,ilk hafta sonu satışı diye yoğunluk falan merak ediyorum:)

O kısıma inmedim malesef... Dün akşam iş çıkışı uğradığımda bomboştu... Herşeye rağmen beşiktaşın yanında olmak isteyen kardeşlerimi göremedim...

Çevrimiçi murat

time lapse görüntü 720 değildi sanırım.eline sağlık.

Çevrimiçi murat

O kısıma inmedim malesef... Dün akşam iş çıkışı uğradığımda bomboştu... Herşeye rağmen beşiktaşın yanında olmak isteyen kardeşlerimi göremedim...
çalışma saati dolmuştur belki.

Çevrimdışı Serjo

Çiçeklerle obitaş aynı yerde birlikte çalışıyor _? Yeşile Turuncu el ele kol kola...!

Çiçekler Obitaş el ele, hep beraber tribüne  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

İlgiye bakılırsa İstanbul Beşiktaş'ı haketmiyor...Yazık...

Çevrimdışı Genco

Bir kaç gündür hiç takip edemedim forumu. Son gelişmelerden hiçbir bilgim yok açıkçası. Numaralıda ilk temel atılmış sanırsam. Çiçekler mi yapacak, obitaş mı? Belli oldu mu?
Yusuf abi ellerine sağlık resimler için.

Çevrimdışı Deniz

Kombinelerin satilmasi icin tum kartlara cuzi miktarsa vade farki alinarak,iyi reklam yaparak ve transfer yapmak sart.transfersiz kombinensatilmiyor iste artik taraftar da futbol adina guzel seyler istiyor cok gec olmadan bu isler halledilmeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: