Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357187 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-27.06.2014-017.jpg[/img]
Tribün yazısını kenarlarına siyah koltuk koyup gölgeli Fontda yazarlar umarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 03:43:04 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı CanEmre

Taze Temiz Prekast geldi...! 4 TIR
prekastçılar pazartesi iptal o halde :)
ancak gelen prekastları indirirler. :P
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

prekastçılar pazartesi iptal o halde :)
ancak gelen prekastları indirirler. :P
onlar çalışıyor mu ki _? görmüyorum ki o vinç 10 saat aynen duruyor :)

Çevrimdışı CanEmre

onlar çalışıyor mu ki _? görmüyorum ki o vinç 10 saat aynen duruyor :)

:) yaparlar yaparlar :)
vallahi bugün keyfim çok yerinde...
Obitaş bile bozamaz keyfimi.
- forum yeni sunucuya taşınmış, şıkır şıkır çalışıyor ( emeği olanların ellerine sağlık)
- canlı yayın 720p olmuş.
- kombinemi almışım.
benden mutlusu yok...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Geovani

Emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel olmuş yeni tasarım...Umarım kombine satışlarımızda hızlanır stad için  sıcak para girişi olur....Eski açıkta safları sıklaştıralım  :D :D 121 blok bekliyoruz herkesi....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sutlas

Maalesef yayın sözde 720p'ye geçmiş, 720p ile alakası yok.

Çevrimdışı serti67

su yenı acık tarafında ızalasyon malzemesıyle kaplanan duvar  ılerde ınsallah ıs acmaz yer altı suları cok gelıyor yani sızıntı olarakk
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 10:04:13 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CharlieChaplin

Malesef kombineler beklenen ilgiyi görmedi... Satış ofisine iş çıkışı uğradım bomboş... Biraz sohbet ettik elemanın dediği; passoliğ denilen anlamsız şey ve taksitlendirme seçeneklerinin her karta olmaması satışları etkilemiş...Dün kombine satın almak isteyen belki 15-20 kişi taksit imkanının olmaması nedeniyle vazgeçmiş...

Bizim basiretsiz yönetimin bu işi beceremeyeceği anlaşıldı... İnsanları taraftar değilde müşteri olarak görmeye devam ettikleri sürece hep kaybedecekler...

Bu sezon satılabilecek kombine sayısı maksimum 12000... bu rakamın üstünü satsınlar bende burda anırmazsam eşek gibi.. Ne olayım...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Sutlas

Kesinlikle katılıyorum, bütün kredi kartlarına 9-12 ay taksit olmadığı sürece, kombine satışı istenen seviyeye gelmez.

Taksit yapmanın kulübe bir zararı yok çünkü taksiti yapan banka, kulüp o parayı bankadan tek seferde alacak yine.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çoğu beşiktaşlının daha kombinelerin satışa çıktığından haberi bile yok. gerçi satışa çıkalı daha kaç gün oldu zaten.
iyi bi tanıtım reklam vs yapılmalı insanlar haberdar edilmeli. hadi biz hastayız hergün takipteyiz ama günlük iş koşuşturması yüzünden malesef insanlar stadla ilgili pekçok şeyden haberdar değil. tv reklamlarıyla vs kombineleri duyurmak lazım. pek çok kişi hala stad bittikten sonra kombineler satışa çıkacak sanıyor.

Çevrimdışı FARUK

çiçekler demir örmeye başlamış galiba numaralıya yusuf abi gidecekmisin bugün

Biletix' e kızadım ama beterin beteri varmış... Biletix reklamı olacak ama gerçekten bu konuda iyiydiler... Kabul etmek lazım... Tamam kötü yanlarıda var fakat... passoliğ saçmalığı kadar insanları canından bezdirmediler...

Neyse biz taraftar olarak kararlı bir duruş göstermediğimiz için tüm bunlar başımıza geliyor... Normalde her b.. a atarlanan delikanlılarımız iş bu konuya gelince sus pus kesiliyo...

Düzelmez, asla düzelmez.. hep daha kötüye gider...

900 tl tek çekim yapacağına
950 tl yap ama taksitli yap, alan memnun satan memnun olur.
Yönetimin bu hatası kabul edilebilir cinsten değil, umarım bir an önce bu yanlıştan dönülür.

Resim çekmeye gidiyorum şimdi 1-1,5 saat sonra yüklerim resimleri...

Çevrimdışı Oktay

Her karta taksitlendirme olmaması saçma diyemiyorum malesef çünkü her karta taksitkendirme var lakin arkasındanda vade farkını yapıştırıyorlar pahalı diyende unutmasın minimum 40 maç için rakiplere göre bedavadan biraz pahalı.. Yönetime ver veriştirde 15 milyon istanbulda 30 bin kombine alamasak taraftar olarakta oda bizim ayıbımız olur...
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 11:00:07 Oktalg ]

Çevrimdışı mert_

bu açı üzerinde çalışıyorum inşallah daha fazla bozmadan eski açığın üst katını da yerleştirebilirim :) yalnız dikkat ederseniz bunda da yeni açık yok  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pahalı değil fiyatlar iyi taksit olmaması kötü bide passolig mi neyse cıkması en cok bizi etkiledi 20 25 bin kombine satılırdı simdi 10 bini geçse iyi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

her ay ben asgarisini ödesem çok faiz biner mi ben öyle yapacağım mesela ?

ysariusta

• Ziyaretçi

her ay ben asgarisini ödesem çok faiz biner mi ben öyle yapacağım mesela ?
Mustafa sakın öyle yapma? Taksitli alırsan hiç değilse para parça parça borcuna eklenir daha az faiz ödemiş olursun. Bir bankacı olarak hiç güvenli bulmadım fikrini.

Etiketler: