Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8367675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erçin

numaralıda bir hareketlilik var..sanırım ilk demirler örülmeye başlanacak :)

Çevrimdışı mert_

valla benim yapıkredi kart nakit avans tanımlamış müşteri bazlı 40tl ücret 0 faiz onu çektim.
o da bir çözüm yolu tabi hocam :)

Çevrimdışı tayfun

kamyon çakıl döküyor galiba numaralıya.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmett.67

Kızımın baskısıyla 402 den iki adet kombine aldık. Hayırlı olsun. Bu arada kombinelere dün internetten saldırı vardı.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar eski açık tribün 121.blok-19.sıra- koltuk no:18 muratkaya ve necmi abinin hemen ön koltuğunu satın almıştım... Passoliğ kartı ve bugun kombine kartı olan bir arkadaşa devir yapabilirim... isteyen olursa benim iletişime geçerse çok sevinirim...

Tel No: 0535 599 51 73 Yusuf Gül

Passo.com.tr den kombinemi satın aldığımda Garanti Bonus karta taksit imkanı olmadığı için tek çekim yaptılar ve benim bunu tek seferde ödeme şansım olmadığı için iptal istedim. İptal işlemi yapamayacaklarını ama passoliğ kartı olan bir başka arkadaşa devir yapabileceğimi söylediler...

Eski açıktan kombine almak isteyipde alamayanlar Benimle irtibata geçerseniz sevinirim...

YUSUF GÜL

Yusuf kardesim bankayi arayip 9 takside kadar taksitlendirebiliyorsun bende oyle yapiyorum. Muhasebelestirilmesini bekliyorum

şimdi passoya üye oluyorum ama kurye+aidat 30 lira gibi birşey çıktı.kombine aldığım zaman bu tutar gerimi yüklenecek?
halkbank kredi kartınız varsa 6 aya kadar faizsiz  5000 liraya kadar taksit yaptırabiliyorunuz.

Çevrimdışı serti67

şimdi passoya üye oluyorum ama kurye+aidat 30 lira gibi birşey çıktı.kombine aldığım zaman bu tutar gerimi yüklenecek?
halkbank kredi kartınız varsa 6 aya kadar faizsiz  5000 liraya kadar taksit yaptırabiliyorunuz.
pasolıg kartına yuklenıcekmıs verdıgın 25 lıra kart ucretı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

pasolıg kartına yuklenıcekmıs verdıgın 25 lıra kart ucretı
eyvallah hocam

Çevrimdışı ahmett.67

Kızımın baskısıyla 402 den iki adet kombine aldık. Hayırlı olsun. Bu arada kombinelere dün internetten saldırı vardı.

İnternetten yoğun alım var diye yukarıda belirttiğim yazıya düzelltme yapayım. Biraz önce haber1903 sitesinde kırmızı koltukların(alıma uyun değil olanlar), meğerse sponsor şirketler için bloglatılmış koltular olabileceği yazıyor. Ben de kombinelere taraftarların internetten yoğun ilgisi olarak yorumlamıştım. Şimdi ikileme düştüm.

Çevrimdışı Serjo

loca :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

yakışır  :biggrinking:
Verdiğin emeklere helal olsun  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı onatarkin

Kombinelerin satisi icin endiselenilecek bir durum yok bence mesela ben onceki sene kombinem vardi bu sene passolig cikarttim onu bekliyorum kiz arkadasim ve kendime destek olmasi adina alacagim.benim gibi passolig kartini bekleyen yada satış ofisinden alacak çok insan var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

banda 8 taksit yapmış bende birşey anlamadım 6 diyorlar dı  :iscrewy:

Çevrimdışı ahmett.67

İnternetten yoğun alım var diye yukarıda belirttiğim yazıya düzelltme yapayım. Biraz önce haber1903 sitesinde kırmızı koltukların(alıma uyun değil olanlar), meğerse sponsor şirketler için bloglatılmış koltular olabileceği yazıyor. Ben de kombinelere taraftarların internetten yoğun ilgisi olarak yorumlamıştım. Şimdi ikileme düştüm.
Biz de yer kalmıyor diye istemediğimiz yerden koltuk almak zorunda kaldık. Sonuç olarak paran olsa da, klüpte tanıdığın yoksa istediğin yerden koltuk alamıyorsun, gibime geliyor... Bence haksız bir durum yaratıyor. Bazı koltuklar ayırtıldığı için yarın (cuma günü)nden itibaren stad önünde koltuk kapma kavgası başlayabilir.

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıda radya demirleri (g)örülmeye başlamış  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Kombineyi kredi kartı olarak sadece Garanti BJK Bonus, Denizbank BJK Bonus ve Vakıfbank Taraftar kartla mı alabiliyoruz yoksa sadece o kartlara mı taksit oluyor ?

Çevrimdışı Kartal1903

Çarşının kombinelerle ilgili sessiz kalması fazla dikkat çekici.
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı CharlieChaplin

Kombineyi kredi kartı olarak sadece Garanti BJK Bonus, Denizbank BJK Bonus ve Vakıfbank Taraftar kartla mı alabiliyoruz yoksa sadece o kartlara mı taksit oluyor ?

Sadece o kartlara taksit oluyor...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Sutlas

Numaralı başladığına göre stad bitmiş sayılır.  :claps:

Çevrimdışı ahmett.67

Yarın stada kombine almaya gideceklerin özellikle ön sıralardaki koltukların kırmızı, yani alıma uygun değil olduklarını gördüklerinde nasıl bir ruh haline girceklerini çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

416 dan aldım bende tek çekim saçmalığı nedir ya.. Müşteri temsilcisi ile konuştum. Kulüpden öyle açıklama yapılmış tüm kartlar tek çekim diye.. Kusura bakmayın da ayıp yani..

Bankanizin musteri hizmetleriyle iletisime gecerseniz belli bir vade farkiyla taksitlendirebilirsiniz. Besiktad taraftar kartlsrada vade farki ekleniyor zaten.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kartal Ç

ben o sponsor kontenjanlarını kırmızı yerler değil de tribün fiyatlarını gösteren resimdeki zaten satışa açık olmayan yerler olarak biliyorum. sponsorlarına bilet vermeyen klüp yoktur. milyonlarca dolar veren şirkete kotuk ayırmamak olmaz. uefa kontenjanına gelirsek zaten uefanın çoğu lig maçlarında kullanılacak kombinelerle ne alakası olur. kaldı ki uefa kendine her tribünden niye yer ayırtsın. uefa kendine anca numaralıda şeref tribününe yakın yerleri ayırttırır. zaten uefadan kaç yetkili gelebilir ki en fazla. 50 yi geçmez bence. kanımca o kırmızı yerler loca almayan divan üyeleri ve yakınlarına ve lansmanda rezervasyon yaptıranlara falan satılmış olabilir. şuan kombineler genel satışta çünkü. her genel satıştan önce özel satış olmuştur zaten.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 11:35:36 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ahmett.67

ben o sponsor kontenjanlarını kırmızı yerler değil de tribün fiyatlarını gösteren resimdeki zaten satışa açık olmayan yerler olarak biliyorum. sponsorlarına bilet vermeyen klüp yoktur. milyonlarca dolar veren şirkete kotuk ayırmamak olmaz. uefa kontenjanına gelirsek zaten uefanın çoğu lig maçlarında kullanılacak kombinelerle ne alakası olur. kaldı ki uefa kendine her tribünden niye yer ayırtsın. uefa kendine anca numaralıda şeref tribününe yakın yerleri ayırttırır. zaten uefadan kaç yetkili gelebilir ki en fazla. 50 yi geçmez bence. kanımca o kırmızı yerler loca almayan divan üyeleri ve yakınlarına ve lansmanda rezervasyon yaptıranlara falan satılmış olabilir. şuan kombineler genel satışta çünkü. her genel satıştan önce özel satış olmuştur zaten.
Parasını ödeyip önce davrananlara sözüm yok, rezerve ettirip, bilmem kaç ay sonra ödeme yapacak olanlara ise çok ayrıcalık tanınmış olur. Bize ayıp olur.

Çevrimdışı Erçin

daha passo sitesine üye olamıyoruz sürekli hata veriyor.
binlerce insanın üye olacağı bir siteyi böle dandik yaparsan olacağı bu.

Çevrimdışı denizaydogdu

daha passo sitesine üye olamıyoruz sürekli hata veriyor.
binlerce insanın üye olacağı bir siteyi böle dandik yaparsan olacağı bu.

passolig kartın olmadan uye olamıyorsun , o yuzden hata veriyor.
Kartal

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat suruyor calismalar devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: