Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365959 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

önceden sayamıyorduk,şimdi gün gün sayarım,iş çıktı :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Arkadaşlar eski açık tribün 121.blok-19.sıra- koltuk no:18 muratkaya ve necmi abinin hemen ön koltuğunu satın almıştım... Passoliğ kartı ve bugun kombine kartı olan bir arkadaşa devir yapabilirim... isteyen olursa benim iletişime geçerse çok sevinirim...

Tel No: 0535 599 51 73 Yusuf Gül

Passo.com.tr den kombinemi satın aldığımda Garanti Bonus karta taksit imkanı olmadığı için tek çekim yaptılar ve benim bunu tek seferde ödeme şansım olmadığı için iptal istedim. İptal işlemi yapamayacaklarını ama passoliğ kartı olan bir başka arkadaşa devir yapabileceğimi söylediler...

Eski açıktan kombine almak isteyipde alamayanlar Benimle irtibata geçerseniz sevinirim...

YUSUF GÜL
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı tayfun

tayfun hocam sıkma canını o ilk gün rakamları kombine için iyi sayılır, çıktığı gibi büyük bölümü tükenen tek maç derbi ya da avrupa kupası biletleri gibi düşünmemek lazım kombine satışı biraz daha uzun soluklu bir iş.
doğru tabi,insan istiyor ki hemen satılsın :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Vade farkı koyarak da mı taksit yapmıyorlar Yusuf Abi

Çevrimdışı mert_

Arkadaşlar eski açık tribün 121.blok-19.sıra- koltuk no:18 muratkaya ve necmi abinin hemen ön koltuğunu satın almıştım... Passoliğ kartı ve bugun kombine kartı olan bir arkadaşa devir yapabilirim... isteyen olursa benim iletişime geçerse çok sevinirim...

Passo.com.tr den kombinemi satın aldığımda Garanti Bonus karta taksit imkanı olmadığı için tek çekim yaptılar ve benim bunu tek seferde ödeme şansım olmadığı için iptal istedim. İptal işlemi yapamayacaklarını ama passoliğ kartı olan bir başka arkadaşa devir yapabileceğimi söylediler...

Eski açıktan kombine almak isteyipde alamayanlar Benimle irtibata geçerseniz sevinirim...

YUSUF GÜL
yusuf  hocam bende de aynı sıkıntı var ben de onu önce karttan taksitli nakit avans çekip sonra o parayla kombineyi peşin alarak çözmeye çalıştım. eğer devredemezsen kombineyi iptal etmeden benzer bir yolla durumu düzeltebilirsin belki hocam.

Çevrimdışı theteamofvictory

Aldığınız her hizmetin iade hakkı mevcuttur @CharlieChaplin Tüketici heyetine telefonla bir sorun.

Beşiktaş Kaymakamlığı İlçe Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı Tel: (0212) 236 10 20-21-22 (130)

Çevrimdışı melih

Numaralıda betonlanan alanın resmi yok mu?
Temelinde aşk var!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

YUSUF GÜL

Bende tek çekim yaptırdım ama hepsini bir seferde ödemeyeceğim Yusuf taksitliymiş gibi hareket edeceğim  :biggrinking:

Çevrimdışı ACAB1903

416 dan aldım bende tek çekim saçmalığı nedir ya.. Müşteri temsilcisi ile konuştum. Kulüpden öyle açıklama yapılmış tüm kartlar tek çekim diye.. Kusura bakmayın da ayıp yani..

Çevrimdışı CharlieChaplin

Bende tek çekim yaptırdım ama hepsini bir seferde ödemeyeceğim Yusuf taksitliymiş gibi hareket edeceğim  :biggrinking:

Nasıl yani, ayrıntılı anlatabilirmisin?  :
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı baro19

Tek Çekim hakikaten zor ... Bir çare bulunur ... Yoksa kombine satılamaz elde kalır :D

Çevrimdışı quentine83

kombineler satılır merak etmeyin.ama kulübünde bir şeyler yapması lazım.
mesela kaliteli ve taraftarın gönlüne hitap eden bir iki transferi şu ara patlatsalar millet de gaza gelir.
transferdeki ölü toprağını üzerimizden atmamız lazım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı serti67

416 dan aldım bende tek çekim saçmalığı nedir ya.. Müşteri temsilcisi ile konuştum. Kulüpden öyle açıklama yapılmış tüm kartlar tek çekim diye.. Kusura bakmayın da ayıp yani..
ben 3 taksıtle aldım bjk bonus ve bjk vakıf vorld olanlara taksıtlı yapılıyo vade farkıyla 900 luk yer 3 taksıt 951 e geldı ama 6 taksıte kadar gozukuyomus dun bı sıkıntı olmus 3 taksıt aldık mecburen
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

hocam karttan taksitli nakit avans çek  o parayı tek çekime yatır o kapansın sonra nakit avansını taksitle ödersin :) tabi biraz vade farkı olur.

Çevrimdışı tayfun

her zımbırtıya vade farksız taksit yapan kartlar kombineye yapmıyor,Beşiktaş kart alıyorsun yıllık ücreti geçiriyorlar,kombine dışında da bi haltı yok.

tek seferde çekiliyorsa yanlış bilmiyorsam açık hesabınız ya da kmh(kredili mevduat hesabınız) hesabınız varsa ordan çekip çektiğiniz açık hesabı ödersiniz(belli faiz oranları var 2.02 civar galiba garanti).bu arada garantide nakit avans diye geçiyor bilginiz olsun.
hayırlı olsun kartalıma kapalı ve kombineler.

Çevrimdışı gokhanson

yaa o koltukları nasıl sayıyonuz tek tek :)

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı tayfun

yaa o koltukları nasıl sayıyonuz tek tek :)
çarpıyoz,bölüyoz,topluyoz,çıkarıyoz...matematik gelişiyor üstat :D

Çevrimdışı mert_

Halkbankın şöyle bir kredisi var.

hocam garantide kredi başvurusuna gerek yok kartta limit varsa  belli bir miktara kadar anında taksitli nakit avans çekebiliyorusun anında hesabına yatıyor.

hocam garantide kredi başvurusuna gerek yok kartta limit varsa  belli bir miktara kadar anında taksitli nakit avans çekebiliyorusun anında hesabına yatıyor.

valla benim yapıkredi kart nakit avans tanımlamış müşteri bazlı 40tl ücret 0 faiz onu çektim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Asgarisi yatırcak ve para biriktirecek sonra toplu halde kapatacak...!

Etiketler: