Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açık arka rampa sıfırlandımı banamı öyle geliyo gözüm bozulucak yeminle ya

Çevrimdışı siyah-1903

arkadaşlar, şimdi son durumda kuleler ve arasındaki duvara yine küfeki ile kaplama mı yapılacak?
biraz önce eski açık fotosuna bakıyordum da bu sorunun cevabını bilmediğimi farkettim  :D
belki de halen açıklanmamıştır, açıklandıysa da ben atlamışım
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

Kapalıda bi iskele daha kurulmus yavas yavas eski aciga dogru gidiyorlar ;)

çok haklısın abi yavaş yavaş :(
mustafa yavas olmasinin bi zarari yok ki isteseler eski aciktan 50 adami oraya gonderip bitirirler kapaliyi ama gerek yok eski acik daha onemli suan kapalinin bitmesin8n bize bi kazanci yok ince iscilikler falan alt tarafta o bolumlerde zaten prekasylar konuyor ordan islere baslarlar en sonda ustler yapilir kapalinin bitmesi degil stadin tamaminin bitmesi onemli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

o duvarı yıkarlar herhalde, ayakta zor duruyor çünkü, kuler kalır bi onlarıda yeni duvarla beraber küfeki kaplarlar diye tahmin ediyorum, görsellerden öyle anlaşılıyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yash26

uzaktan cekilmiş resimde üst tribün inanılmz dik görünüyor!!!
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Serkan7738

duvar yıkılacak yıkılmaya da kulelerinde iyi bir restorasyon ve tamirden geçmesi lazım onlarda çok iç açıcı görünmüyor

Çevrimiçi Necmi

necmı abı mabetın bılgı akısına kısıtlama gelmesı sıkıntı oldugundanmı yoka ıı seyler olucak da suan dısarıya bılgı cıkmasın dıemı bızm yuzumuzden sıkıntıya gırmemısıtır ınsalalh
işin gidişatıyla ilgili bir sıkıntı yok gerisini bilemiyorum

Çevrimiçi murat

Bazılarınız üzdü ama ben de geldim
Üzülecek bir şey yok hocam. Senin hiçbir hatan yok ki. Benim anladığım Necmi abiler en başından Beşiktaşlılara özgü bir stadyum forumu düşünüyorlardı. Son olaylar bu gidişatı hızlandırmıştır sadece. İnan burada renkliler olmadan çok daha rahat ederiz. Tekrar düşünenlerin ellerine sağlık  :)

arada bir tane düşsede sektirsek ;D

MMA

• Ziyaretçi

mustafa yavas olmasinin bi zarari yok ki isteseler eski aciktan 50 adami oraya gonderip bitirirler kapaliyi ama gerek yok eski acik daha onemli suan kapalinin bitmesin8n bize bi kazanci yok ince iscilikler falan alt tarafta o bolumlerde zaten prekasylar konuyor ordan islere baslarlar en sonda ustler yapilir kapalinin bitmesi degil stadin tamaminin bitmesi onemli :)

kapalı önemli değil diyosun abi yönetimin açıklamalarını duymuyomusun hepsi içler acısı stad zaten kim ne derse desin yavaşladı her anlamda bari doğruya doğru göz boyaman için kapalı tribün elden gelen en hızlı şekilde bitirilmeli nerde hazır testere kiriş oraya prekast konmalı en alt kat ince iş varsa acilen yapılmalı resmi sitede fotolar yayınlanalı kamerada açıldı hep aynı geliyo gözümüze stad bizim kadar bilmeyenler en azından kapalı yı bitmiş görünce vay be bitiyo der ama bu ışık yok kapalı bitmesin tüm stad bitsin :'( kapalı bizim staddan değilmi daha yeni açığın yarısı numaralı başlamamışken bu kadar şey aleyhimizeyken neden kapalıda yavaş olalım ki sıktı artık yani hep aynı görmekten

Çevrimdışı demir_kArtAl

biraz uzak ama;

@SirzatCetinkaya twitter hesabından alıntıdır.

naaptın müdür ya, zaten kameradan seçmeye çalışmaktan gözlerimizi yorduk bütün gün, bu resmin hiç şansı yok.  ;)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı hic2222

kapalı önemli değil diyosun abi yönetimin açıklamalarını duymuyomusun hepsi içler acısı stad zaten kim ne derse desin yavaşladı her anlamda bari doğruya doğru göz boyaman için kapalı tribün elden gelen en hızlı şekilde bitirilmeli nerde hazır testere kiriş oraya prekast konmalı en alt kat ince iş varsa acilen yapılmalı resmi sitede fotolar yayınlanalı kamerada açıldı hep aynı geliyo gözümüze stad bizim kadar bilmeyenler en azından kapalı yı bitmiş görünce vay be bitiyo der ama bu ışık yok kapalı bitmesin tüm stad bitsin :'( kapalı bizim staddan değilmi daha yeni açığın yarısı numaralı başlamamışken bu kadar şey aleyhimizeyken neden kapalıda yavaş olalım ki sıktı artık yani hep aynı görmekten
Kapalıyı hızlandırmak ekstra maliyet. 3 gün içinde kapalı bitse prekastlar konsa ne olacakki?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İnsanın gerçekten evi gibisi yokmuş ya benim dh da toplasak 10 tane mesajım yoktur çok kasıntı buluyordum orayı pek sevmiyordum şimdi burada abi kardeş ilişkisi gibi oldu çok sevdim ben burayı emeğinize sağlık necmi abi murat abi ve tanımadığım uğraşan herkesin eline sağlık. bir de necmi abi  Otoban kenarında değil Boğazda , Toki değil alın teri !  yazmak serbest mi  8) 8)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

MMA

• Ziyaretçi

başkan fikret orman 16 veya yanılıyorsam 18 mayısta kapalı kaba inşaaı bitcek demişti bugn ayın 11 mayısın değil haa haziranın 11i neredeyse 1 ay olcak daha yarısı bitmedi bi o kadarda hiç yere testerelerle uğraşıyolar bozuk kolonlarla uğraşıyolar en az 2-3 hafta daha kapalı bitmemiş olcak yönetimin arkasındayım ama bu kadar net tarih vereleri insanın canını sıkıyo zaten 3.takım muhamelesi stadsız parasız takım görüşü insanı bayıyo hep bi ümit var içimizde olcak biliyoruz ama bari tarih verip renklilerin ağzına sakız yapmasınlar bizi dışarda renklilerle başkan ihsan bey uğraşmıyo ağız kokusunu onlar çekmiyo sen ben biz çekiyoruz yöentimdesin ama birazda taraftar gözüyle bak yani işe geç olsun temiz olsun de acelemiz yok %100 bitirip açcaz de paramız yok sıkıntıdayız de ama herşeyi sanki elinde sihirli değnek varmışta istediğin zaman istediğini yapcakmış gibi konusma ne olur ne olmaz ben bundan şikayetçiyim

yönetim stadı 3 senede bitircez deseydi hangi beşiktaşlı karşı çıkardı söyleyin bana hedef koymak güzeldir ama olmıyacak duayada amin denmez
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 17:14:10 MMA ]

Çevrimdışı kral_bjk

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Akşam gideceğim merak ediyorum neler olup bittiğini :)

Çevrimdışı krena

mehmet gelir hesabından..
Rahmetli de rampaydi..

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı secospat

Ciddi ciddi kalkmış rapma sonunda kalan hafriyatta kaldırılır sanırım bu gece, ertesi gün de obitaş temel hazırlıklarına başlar
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Pençe1903

Bugün fazla bir prekast işi olmadı sanırım. Düne göre fazla bir ilerleme yok. Alt katın prekastları bir bitse de hem çıkışların hem de tribünlerin nasıl görüneceğini gözümüzde canlandırsak...

Çevrimiçi Necmi

necmi abi mabet buraya gelecekmi
Gelecek tabiki bu kadar Beşiktaşlının onu beklediğini biliyor gelmezmi
sadece biraz işleri yoğun gece beton dökümleri olduğu için gece gündüz
stadda.

MMA

• Ziyaretçi

Kapalıyı hızlandırmak ekstra maliyet. 3 gün içinde kapalı bitse prekastlar konsa ne olacakki?

nasıl ne olcak koskoca kapalı bitmiş olcak yetmezmi  ???

yeöetimin ne zorluklarla stadı yaptığını biliyorum biliçli biriyim stadın kolonu betonu demiri yüksekliği iş güvenliği vs vs ne şartlar altında yükseldiğinide biliyorum ama apaçık ordada kapalı üst kat tablası ne zaman atılmış bi bakalım tüm çatı kolonu ve normal kolonlar ne sürede hepsi dikilmiş haldeydi bi bakalım tarihine

evet muhalefet olcam ama kapalı haddinden fazla yavaşladı
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 17:22:29 MMA ]

Çevrimiçi Necmi

İnsanın gerçekten evi gibisi yokmuş ya benim dh da toplasak 10 tane mesajım yoktur çok kasıntı buluyordum orayı pek sevmiyordum şimdi burada abi kardeş ilişkisi gibi oldu çok sevdim ben burayı emeğinize sağlık necmi abi murat abi ve tanımadığım uğraşan herkesin eline sağlık. bir de necmi abi  Otoban kenarında değil Boğazda , Toki değil alın teri !  yazmak serbest mi  8) 8)
küfür hakaret gibi kelimler kullanmayalım gerisi atış serbest

Çevrimdışı Melekcik

arkadaşlar kapalının hemen bitmesi ince işcilik için iyi olmaz mı?
birde başkan ntvspor da kapalının ince işciliği 1 haftaya başlar dedi  haber varmı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Mustafa guzel fotolar bekliyoruz diger mustafa kapaliyi kafana takma en son gittigimde mabet abinle ciktik uste istenirse hemen biter ama alt katlar cok zaman aldigi icin o bolumleri yapiyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

nasıl ne olcak koskoca kapalı bitmiş olcak yetmezmi  ???

yeöetimin ne zorluklarla stadı yaptığını biliyorum biliçli biriyim stadın kolonu betonu demiri yüksekliği iş güvenliği vs vs ne şartlar altında yükseldiğinide biliyorum ama apaçık ordada kapalı üst kat tablası ne zaman atılmış bi bakalım tüm çatı kolonu ve normal kolonlar ne sürede hepsi dikilmiş haldeydi bi bakalım tarihine

evet muhalefet olcam ama kapalı haddinden fazla yavaşladı

Daha alt tarafın prekastları bitmeye yaklaşmadı bile. Alt katın prekastı bittiğinde üst taraf da bitmiş, prekasta hazır olur. Önemli olan bu bence. Yoksa üst kat şu an bitmiş olsa ne fark edecek ki. Alt tarafı bitirmeden prekast için üste geçilmez çünkü. Bu nedenle fazla kafana takma derim  ;)
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Etiketler: