Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bloklama seçeneği var mı forumda ?
Yoksa da eklenmesini rica ediyorum Necmi Abi
blokla beni bak bu sefer okudum burası forum değilmi forum insanların fikrini beyan ettiği yer değilmi daha karşıt görüşü bile kaldıramıyorsun hemen engelleme yoluna geçiyorsun herkes senin gibi düşünmek zorunda değil tabi benim gibide düşünmek zorunda değil forumun amacı birilerini engellemek düşüncelerini görmezden gelmek değil herkesin fikirleriyle tarışmaktır yada düşüncelerini aktarmaktır kolaya kaçıyorsun bloklama varsa buyur blokla
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 00:29:14 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Eğer tüm kombineler satışa cıkmadı acaba elden bilet basımı olacak mı _? bu olursa şehir dışından gelenler istanbulda eş dost vs bilet ücretini yollayıp temin edebilirler mi _?
passolig yüzünden olmaz biletin passolige kaydolması lazım

Çevrimdışı mert_

7. ve 8. kategorilerde o kenarlardaki paket halinde(sponsorlar için ayrılan) olanlar dışındaki dağınık koltukları kabaca saydım sadece bu iki kategoride 200'ün üzerinde koltuk satılmış görünüyor.

şu an için en çok koltuk satılan bölümlerden birisi yeni açık 108

Çevrimdışı Hakan Bilgin

7. ve 8. kategorilerde o kenarlardaki paket halinde(sponsorlar için ayrılan) olanlar dışındaki dağınık koltukları kabaca saydım sadece bu iki kategoride 200'ün üzerinde koltuk satılmış görünüyor.

malum sitenin bilgisi yanlış yani
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı izorlu85

Hayırlı olsun çiçekler  :ok: numaralı da çalışmalar başladı derken ne çalışması başladı arkadaşlar??? Gro beton mu?

:kop: :kop: :kop: Obitaşın stajer mühendisi gibi olucaksın yakında grobeton testere kirişileri kolonlar felan diye diye.  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 00:46:35 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı melih

bende malum siteyi sevmem ama yarım saatte 100 demişler. dakikada 3.3 kombine çokta kötü değil. sonuçta bilet değil kombine ilk yarım saat için kaç kişi satışa çıkacağını gördüde hemen kombine aldı. Bu forumda kombine alan kaç kişi ilk yarım saatte kombinesini aldı?

Zaten gün boyunca çok daha fazla satılmıştır ağustos sonuna kadar da satılacaktır. Zaten 1 kombine ile hem olimpiyatta hem vodafone arena da bu fiyata maç izlemek çok cazip.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı mert_

malum sitenin bilgisi yanlış yani

o malum siteyi ben de günahım kadar sevmem ama bu veriye göre öyle diyemeyiz hocam çünkü onlar o haberi ilk yarım saatteki satışa göre yapmış, üzerinden epey zaman geçti.

Çevrimiçi murat

arkadaşlar küçük bir ekip kurup koltuk sayalımmı :evillol:

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı melih

bütün bölümlerin ScreenShotını yayınlar mısınız
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı tayfun

inat ettim sabah hepsini sayıcam,kabaca çıksın rakam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

Ben de sırf bu sebepten kombine alıyorum passoyu da çıkarttım abi.Orman gider çöl gelir Beşiktaş hep baki kalır
aynen Deniz pireye kızıp yorgan yakılmaz
biz elimizden geleni yapalımda sonra yanlışı eleştirme hakkımızda olsun
o stad 60-70 yıl Beşiktaşımıza hizmet edecek bir gramda olsun bizimde tuzumuz bulunsun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

o malum siteyi ben de günahım kadar sevmem ama bu veriye göre öyle diyemeyiz hocam çünkü onlar o haberi ilk yarım saatteki satışa göre yapmış, üzerinden epey zaman geçti.
o zaman şöyle diyebiliriz muhalif bir site olduğu aşikar haberi yaklaşık saat:19,30 gibi girdiler yanlış hatılamıyorsam 2 saatlik kombine yerine yarım saatli bir bölümü 100 adet satıldı :busted_cop: diyerek haberi doğru ama algıda az satılmış ilgi yokmuş gibi 100 diye belirtmiş  olma ihtimalleri daha fazla

Çevrimdışı tayfun

107 nin günlük raporu benim olsun :)

Çevrimdışı nannan

Toplam 35.000 kombine satılınca yarım ağızla yazarlar, yarım saatte 100 bilet satılınca alevli toplar kaplar anasayfayı.:) Malum sitenin ne ayak olduğu takip eden herkes tarafından biliniyor. Ama bu sitenin bu kadar prim yapmasının ve takip edilmesinin en büyük suçlusu da Beşiktaş camiasıdır. Yıllardır ikinci bir alternatif üretilmedi camia olarak. Burası belki yeni ve çok takip edilmiyor ama keşke Forza(Bildiğimiz eski forza) önderliğinde bir yapılanmaya gidilse de insanlar tarafsız bir kaynaktan Beşiktaş'ı takip edebilse.

Çevrimdışı Necmi

bende malum siteyi sevmem ama yarım saatte 100 demişler. dakikada 3.3 kombine çokta kötü değil. sonuçta bilet değil kombine ilk yarım saat için kaç kişi satışa çıkacağını gördüde hemen kombine aldı. Bu forumda kombine alan kaç kişi ilk yarım saatte kombinesini aldı?

Zaten gün boyunca çok daha fazla satılmıştır ağustos sonuna kadar da satılacaktır. Zaten 1 kombine ile hem olimpiyatta hem vodafone arena da bu fiyata maç izlemek çok cazip.
o kadar sürede passolige üye olamıyorsun :D
gene iyi satılmış esas satışlar kulüpten olur

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Deniz

aynen Deniz pireye kızıp yorgan yakılmaz
biz elimizden geleni yapalımda sonra yanlışı eleştirme hakkımızda olsun
o stad 60-70 yıl Beşiktaşımıza hizmet edecek bir gramda olsun bizimde tuzumuz bulunsun
kesinlikle katılıyorum Necmi abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

Toplam 35.000 kombine satılınca yarım ağızla yazarlar, yarım saatte 100 bilet satılınca alevli toplar kaplar anasayfayı.:) Malum sitenin ne ayak olduğu takip eden herkes tarafından biliniyor. Ama bu sitenin bu kadar prim yapmasının ve takip edilmesinin en büyük suçlusu da Beşiktaş camiasıdır. Yıllardır ikinci bir alternatif üretilmedi camia olarak. Burası belki yeni ve çok takip edilmiyor ama keşke Forza(Bildiğimiz eski forza) önderliğinde bir yapılanmaya gidilse de insanlar tarafsız bir kaynaktan Beşiktaş'ı takip edebilse.
aynen öyle,mecburen bakıyorum her gün,başka bakacak yer yok çünkü.

Çevrimiçi murat

407 827
408 874
409 767
403 320
413 325
418 504
428 516
423 604
424 352
107 672
108 1170
109 672
120 618
122 618
121 1026
402 532
414 540
417 546
429 532
401 604
415 951
416 951
430 604
103 449
113 421
118 553
124 554
102 661
114 656
117 656
125 661
115 1046
116 1046
 toplam 21828
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 02:53:39 muratkaya ]

Çevrimdışı mert_

satılan değil de toplam koltuk değil mi valla fena fikir değil murat hocam :) yeni açık alt 107 108 109'u saymaya başlıyorum o zaman :)

Çevrimdışı Deniz

minimum 30 bin kombine şart.nakit para lazım stada
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ben 121 i saydım 862 :evillol: 122 618 120 618 109 672 108 888  107 672
satılanı mı sayııyorsunuz tamamını sayarak kapasiteyimi ortaya çıkarıyorsunuz

Etiketler: