Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

etiketsiz bir hüzün;
belli belirsiz durgunluk var üzerimde..
ve yüreğimde buruk bir acı..
sebepsiz....
ara ara gülümseyişim
kendimi kandırmamdan.. :by2:
Aktar bu biraz aşk şiiri oldu be senden daha keyifli dizeler bekliyoruz:))

Çevrimdışı Efe

Ya bir şey soracağım @bjk_mabet abi şimdi Çiçekler 3 kulvarda yarışıyor ya numaralı için işçiler kapalıdan eski açıktan yavaş yavaş mı geçecekler yoksa yeni işçi alımı mı olacak Çiçekler'in?

artık kapalıda iş kalmadı istenirse 4-5 günde  biter eski açıkta kolayladı işini çiçekler çalışanların 3 te 1 ini aktarsa şimdilik yeter numaralı için 15-20 gün sonraeski açık bitmeye yaklaştığında komple numaralıya geçip eski açıkla birleştirirler azda olsa eleman alımı olacaktır yeterlide olur zaten :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dj_dellyy

haber1903 sitesinin sahibi Murat Tokel'dir YD nin bir numaralı adamı bilmeyenler vardır belki

Çevrimdışı FARUK

Yanlış hatırlamıyorsam eğer Numaralı için 25 kişilik yeni bir ekip gelicek demişti Mabet abi :ok:
aynen mabet öyle demişti

çok fazla bir artış olucağını sanmıyorum...en fazla 20-25 kişilik bir ekibin geliceğini biliyorum...

Çevrimdışı yigitcan1903

benim ciddi bir proplemim yok merak etme  evide yıkarsan sen bilirsin ev senin ev  körü körüne desteklemek lafına gelince süleyman seba yı seversiniz değilmi ama ahmet dursun seba gitsin tezahüratları senin gibi düşünlerden dolayı oldu benim gibi körü körüne destekleyenlerden değil ama lafa gelince sebayı översiniz ama onun yöneticilik anlayışını anlamadıktan duruşunu sergilmekten sonra sebayı övemninde anlamı yok . Yıldıza gelince feyyaz avcılardan metin kocaelinden şifo maraştan takoz boludan ulvi elazığdan geldi bunlar yıldızmıydı değildi ama altın harflerle yazıldılar beşiktaş tarihine başkanı destekledim diye forzadan süresiz ban yedim belki senin dediğin gibi körü körüne desteklemek olmaz diyorsun ama birde forzaya yada yaş aralığı 15-25 yaş arasına bak siz körü körüne herşeyde eleştiri yıldız topçu diye diretmiyormusunuz
Seba hiç getirdi mi ya da getirse bile barındırdı mı Sezer gibi Dany gibi oyuncuları
Feyyaz demişsin,Feyyazı bile silmedi mi bir kalemde yanlış anlaşılma da olsa çek mevzuunda
Niye doğru adam gibi adam transferler yapılsın deyince yıldız oyuncu bekliyoruz diye algılıyorsun
Evet dediğin tarzda insanlar var forzada,sürekli yıldız arzusunda olan,körü körüne eleştiren,2 yıldız gelse sesini kesip oturacak
Ama ben de forzadayım diye illa böyle mi düşünüyorum,bu mudur algın?
Forzadaki herkes aynı mı düşünüyor yani?
Hem teknik hem de ahlaki manada Beşiktaş kalitesinde oyuncular olmalı takımda,bizim savunduğumuz bu

Çevrimdışı alperseyhanli

memur olduğumdan derneklere üye olamıyorum malesef
Memurun kulup derneklerine uye olmasinda yasal bir engel yok hocam. Gonul rahatligi ile uye olabilirsiniz.
--

Çevrimdışı sağduyu

haber1903 sitesinin sahibi Murat Tokel'dir YD nin bir numaralı adamı bilmeyenler vardır belki

Adını bilmiyorduk ama adamı olduğu belliydi. Yd veriyordur üç beş kuruş...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Şoktan sonra ilk şiir..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

s.a necmi abi ve diğer yöneticiler bir önerim olacak gördüğüm kadarıyla siteye reklam alınmamış almayıda planlamıyorsunuz sanırım ama reklam alınsa geliriylede güzel bir kombine alınsa istanbul dışında yaşayan arkadaşlar sırayla davet edilip onlar için ayrılsa nasıl olur özellikle efe abi için çok iyi olur.

Reklam almama amacınızda beşiktaş sırtından para kazanıyo demesinler diye sanırım takdir ediyorum ama kombine alamayan ve şehir dışında yaşayanlar için çok önemli olabilir saygılar
Reklam alacaksın aldığın reklam ayda 100 tl ya olur ya olmaz
belki alabiliriz bu forumun geleceğini kişilerin eline bırakmamak için
kendi masraflarını karşılasın diye olabilir ama kombine alacak kadar
para kazanmaz zaten ilk maliyetler esas yekün tutanlar oluyor
onlarıda hallettim bu forumun devamı olacakmı stad bitene kadarmı
yoksa ciddi bir Beşiktaş forumu yaratmalımıyız bunları sorgulamak
daha önemli bu forumda amaç belli onun bunun başlığı altında kişilerin
keyfi tutumlarına maruz kalmamak için stadımızı kendi evimizde
tartışalım dedik reklam alma durumu düşünülürsede bunu hepbirlikte
konuşur bir karara varırız dediğin gibi bir karar olursada bir kaç kombine alıp
gerek istanbul dışından gerek yurt dışından gelecek kardeşlerimize
öyle bir imkan yaratabiliriz bana mantıklı geldi ama hassas konular
iyi düşünmek lazım bunu bir yere not ettim :ok:

Çevrimdışı gurbetci kartal

cicekler insaat buzamana kadarki hizli calismalariyla numaraliyi aldilar bundan sonra aceba isi gevsetirlermi ?

Çevrimdışı dj_dellyy

cicekler insaat buzamana kadarki hizli calismalariyla numaraliyi aldilar bundan sonra aceba isi gevsetirlermi ?

numaralıyı aldılar mı numaralıyı verdik mi  :ok:
çiçekler numaralıyı istemeyip biz zorla da vermiş olabiliriz   :)

MMA

• Ziyaretçi

Kac para ulan bi pogba

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Seba hiç getirdi mi ya da getirse bile barındırdı mı Sezer gibi Dany gibi oyuncuları
Feyyaz demişsin,Feyyazı bile silmedi mi bir kalemde yanlış anlaşılma da olsa çek mevzuunda
Niye doğru adam gibi adam transferler yapılsın deyince yıldız oyuncu bekliyoruz diye algılıyorsun
Evet dediğin tarzda insanlar var forzada,sürekli yıldız arzusunda olan,körü körüne eleştiren,2 yıldız gelse sesini kesip oturacak
Ama ben de forzadayım diye illa böyle mi düşünüyorum,bu mudur algın?
Forzadaki herkes aynı mı düşünüyor yani?
Hem teknik hem de ahlaki manada Beşiktaş kalitesinde oyuncular olmalı takımda,bizim savunduğumuz bu
meraklanma sebada zamanında nartollo frencesco manessero wilson mcdonald zeyer thomas hengen schefer gibi  tonla saçma sapan oyuncu getirdi . 2 yıldızla susacakssanız keşke 1 tane alsalarda sözleşmeleri bitene kadar sussanız. demirörende taraftarla barışmak için guti ve q7 yi getirdi imza töreninde geçmişi unutalım dedi unuttunuz bugun 580 milyon borç var ve onun sayseinde yıldızı isterseniz ama bir de mali gerçekler var merak etme kasada para olaydı başkan ormanda  yıldız alırdı
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 00:19:57 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi Eğer tüm kombineler satışa cıkmadı acaba elden bilet basımı olacak mı _? bu olursa şehir dışından gelenler istanbulda eş dost vs bilet ücretini yollayıp temin edebilirler mi _?

Çevrimdışı Deniz

benim ciddi bir proplemim yok merak etme  evide yıkarsan sen bilirsin ev senin ev  körü körüne desteklemek lafına gelince süleyman seba yı seversiniz değilmi ama ahmet dursun seba gitsin tezahüratları senin gibi düşünlerden dolayı oldu benim gibi körü körüne destekleyenlerden değil ama lafa gelince sebayı översiniz ama onun yöneticilik anlayışını anlamadıktan duruşunu sergilmekten sonra sebayı övemninde anlamı yok . Yıldıza gelince feyyaz avcılardan metin kocaelinden şifo maraştan takoz boludan ulvi elazığdan geldi bunlar yıldızmıydı değildi ama altın harflerle yazıldılar beşiktaş tarihine başkanı destekledim diye forzadan süresiz ban yedim belki senin dediğin gibi körü körüne desteklemek olmaz diyorsun ama birde forzaya yada yaş aralığı 15-25 yaş arasına bak siz körü körüne herşeyde eleştiri yıldız topçu diye diretmiyormusunuz 
başkanı esteklemek forzadan ban sebebi olmuş demiröreni elştirince ban yeniyordu şimdi fikret ormanı destekleyince ban yiyoruz  dediğim gibi profil çok değişiyor
Forzaya üye olabilmek için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor.Forzadaki yaş profiline bence hiç girmeyelim +40 üstünde 100 kişi sayarım Ormanı eleştiren.Genelleme yapmak büyük hata olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Zaten çiçekler bu işten kar etmiyor ki Numaralıyı eminim ki kendi istekleriyle değil Beşiktaşın isteği ile almışlardır, birazda Obitaş mecbur etti tabi   :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Kac para ulan bi pogba

70 milyon eurocuk  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

meraklanma sebada zamanında nartollo frencesco manessero wilson mcdonald zeyer thomas hengen schefer gibi  tonla saçma sapan oyuncu getirdi . 2 yıldızla susacakssanız keşke 1 tane alsalarda sözleşmeleri bitene kadar sussanız. demirörende taraftarla barışmak için guti ve q7 yi getirdi imza töreninde geçmişi unutalım dedi unuttunuz bugun 58 milyon borç var ve onun sayseinde yıldızı isterseniz ama bir de mali gerçekler var merak etme kasada para olaydı başkan ormanda  yıldız alırdı
Artık kesin olarak emin oldum attığım mesajları okumadığına
Boşuna cevap yazmayayım bari okumayacaksan

Çevrimdışı Deniz

Yönetimi savunmak farklı bir şey Beşiktaşın değerlerini savunmak farklı bir şey
saydığın oyuncular için yerden göğe haklısın Beşiktaş değerlerine uymuyorlar
alınmamalıydılar yönetimin öyle bir hakkı yok her Beşiktaşlı bunlar alınmadan önce itiraz etti
isterseler süper oyuncu olsunlar Beşiktaş yönetiminin böyle bir şeye olur vermemesi
lazımdı. Futbol direktörü istiyor diyemezsin sen Beşiktaşın seçilmiş Başkanısın
gerektiğinde altında çalışana hayır diyebileceksin bu transferlerden tek sorumlu olan yönetimdir
bunda hem fikiriz ama kombine olayını heleki bu sene transfere bağlayan bir
Beşiktaşlı olmamalı kulübün o kombinelerin satılmasına gerçekten ihtiyacı var
yönetimle ilgili değil bu kulüp menfaatleriyle ilgili banka hesabı açıp para istemiyor
kombine alın diyor Kulübümüzü seviyorsak gücümüzde varsa bu kadarını yapmalıyız
emin ol bana hiç bir kuvvet passolig aldıramazdı. başka bir dönem olsaydı kesinlikle
almazdım ama bu sefer şunu bunu söyleyecek durum yok sırf kombine satabilmek için
bir senenin hasılatını yok saydılar bizde bu kadarını yapalım. Değerlerim çarpıştı
Beşiktaşa verdiğim değer ağır bastı yapacak bir şey yok
Ben de sırf bu sebepten kombine alıyorum passoyu da çıkarttım abi.Orman gider çöl gelir Beşiktaş hep baki kalır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

çiçekler istese eski açığı aldında yavaşlatırdı o kadar çok sıkıntı vardı ki halada vardır özveriyle çalışıyorlar ve numaralıyıda en uygun zaman içinde bitirecekler en geç ekim ayı sonunda numaralı prekastlarla hazır olur düşüncesindeyim :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Artık kesin olarak emin oldum attığım mesajları okumadığına
Boşuna cevap yazmayayım bari okumayacaksan
evet okumuyorum atma msj filan
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Emre şahin

Necmi ayrıca geçmiş sayfalarda talepte bulunulmuştu bir haber portal sitesi onuda bekliyoruz kartalbakışı adlı site kapandı sanırım boşluk var baya

MMA

• Ziyaretçi

70 milyon eurocuk  :bandit:

Ciddimisin

Aktar sen obitaşçı mısın
Kayısı satar mısın
Obitaş desem sana
Bir şeker atar mısın

Ramazan sultan ayı
Yapmalıyız yeni açığı
Mabet bizi bekliyor
Demlemiş rize çayı

Boşa gitmez emekler
Sever bizi çiçekler
Statta yaptıklarına
Dua eder melekler