Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359704 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Malum site özel haberinde 100 adet kombine satilmis diğerlerini UEFA ayirtmis falan yaziyor. Bütün stad kirmizi olsa onların hesaba gore 1000 kombine satilmis olur.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Umit Safak

Kırmızılara aldanmayın satıldı diye çoğu şampiyonlar ligi vs için sponsorlara verilmiş..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kırmızılara aldanmayın satıldı diye çoğu şampiyonlar ligi vs için sponsorlara verilmiş..
sğonsorlara 16 loca verildi hocam yeter o onlara
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Malum site özel haberinde 100 adet kombine satilmis diğerlerini UEFA ayirtmis falan yaziyor. Bütün stad kirmizi olsa onların hesaba gore 1000 kombine satilmis olur.
malum site muhalifliğinden yazmıştır
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı dogu1903

yeni açık tarafında yapıyor olimpiyattada kuzey tribünü :)
yanlış hatırlamıyorsam

yeni stada geçince de yine yeni açık tarafında mı yapar sonuçta deplasman tribünü eski açık tarafında olacaksa, deplasman ekibi onlara yakın olmak ister :D

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi çiçekler şu anda 121 İ yogun bişekilde yapıyo stadın enson yapacak bölümüde 124 gözüküyor kısmette Ensona kalmakta varmış;)
121 i sağlam yapsınlar :bandit:

Çevrimdışı serti67

Aşağıya gelin yukarsı soğuk olur :D
121 Blok 16. sırayla 20 sıra arası ortaları dolduralım :)
necmi abi kafa yapiyosun sandim eski açık 121 diee gittik 107den aldık bilseydim. Yaninzdan alirdimm pehh :s20:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CharlieChaplin

Herkes almış kombinesini bir ben kaldım...gerçi para da yok ya... :by2:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: Blok 120 Sıra 12 Allah Utandırmasın  :D

Çevrimdışı Deniz

malum site muhalifliğinden yazmıştır
malum1903 işte okumayın geçin.kapalı üstte 1 blok nerdeyse dolmak üzere 150 kişi sırf orda var.nerden baksan 1000 kombine satılmıştır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

necmi abi kafa yapiyosun sandim eski açık 121 diee gittik 107den aldık bilseydim. Yaninzdan alirdimm pehh :s20:
ben oraya 6 aydır göz kestirmiştim :D

Çevrimdışı Deniz

Herkes almış kombinesini bir ben kaldım...gerçi para da yok ya... :by2:
sen kombine ev aldın abi  :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cccilluminaticcc

malum site yarım saatte 100 kombine satılmış demiş o kadar da kötülemeyin yine transferlerde güvenilen ender sitelerdendir. :iblush:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kimler bilet aldi hayirli olsun....... Ayrica @Efe Elaldı yeni aciga sanirim celik direkleri rdiktiler dedigimiz. Gibi olaca catiyi tasiyacak celik kolonlar

Çevrimdışı SDemirsoy

121 16 10 ve 11 Hayırlı olsun benim militanlara da söyledim hepsi orada rahat olalım  :bandit:

Çevrimdışı dogu1903

şu an alabiliyor musunuz, ben de hata veriyor site durmadan

Çevrimdışı SDemirsoy

malum site yarım saatte 100 kombine satılmış demiş o kadar da kötülemeyin yine transferlerde güvenilen ender sitelerdendir. :iblush:
bu siteden 100 kişi almıştır rahat olsun onlar  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

2014-15 sezonu kombine kartlarımızda satışa kapalı tutulan koltuklarla ilgili bilgilendirme.

Bugün satışa sunulan Vodafone Arena kombine kartlarımızda; UEFA Şampiyonlar Ligi ve sponsorlarımız için sözleşmeler gereği ayrılması zorunlu olan koltuklar satışa kapalı tutulmuştur.

Bunun dışında kalan tüm koltukların satışına başlanmıştır.
Resmi siteden

Çevrimdışı CanEmre

bu siteden 100 kişi almıştır rahat olsun onlar  :bandit:

valla ben de almaya uğraşıyorum ama hata sayfasına düşüp duruyorum
müşteri hizmetlerinin tavsiyesi "bir arkadaşınız sizin kartınıza yüklesin"  :s20:
gene stattan almak nasip olacak galiba bana
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı denizaydogdu

Vodafone Arena Kombine Kart Bilgilendirmesi

2014-15 sezonu kombine kartlarımızda satışa kapalı tutulan koltuklarla ilgili bilgilendirme.

Bugün satışa sunulan Vodafone Arena kombine kartlarımızda; UEFA Şampiyonlar Ligi ve sponsorlarımız için sözleşmeler gereği ayrılması zorunlu olan koltuklar satışa kapalı tutulmuştur.

Bunun dışında kalan tüm koltukların satışına başlanmıştır.
Kartal

Çevrimdışı SDemirsoy

valla ben de almaya uğraşıyorum ama hata sayfasına düşüp duruyorum
müşteri hizmetlerinin tavsiyesi "bir arkadaşınız sizin kartınıza yüklesin"  :s20:
gene stattan almak nasip olacak galiba bana
Abi 10 dk önce aldım sıkıntı olmadı hemde ayrı sayfalardan 2 tane aldım sadece passolig kendi sistemimde gözükmüyor telefonla aradım hiç bir sıkıntı yok işlem başarılı

Çevrimdışı Oktay

Abi 10 dk önce aldım sıkıntı olmadı hemde ayrı sayfalardan 2 tane aldım sadece passolig kendi sistemimde gözükmüyor telefonla aradım hiç bir sıkıntı yok işlem başarılı
Hayırlı olsun Samet ;)

Çevrimdışı CanEmre

abi benim hesaba özel bir sıkıntı herhalde.
Bir hal çaresi bulacağız artık...  :)
Senin kombine de hayırlı olsun...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: