İnönü Stadının "evimiz" olabilmesinde "Çarşı"nın emeği var kardeşim. Tillahı gelse alamaz. Orası çarpışarak kazanılmış bir yer! Ancak ben Çarşının tek bir birey gibi algılanmasına, taraftar grubu dışında bazı yaftalara büründürülmesine karşıyım. Seba'ya git diyenlerde o tribündeydi (her tribünde olduğu gibi), Serdar Bilgili'ye küfredenlerde. (Tabi bunları para karşılığı yapanlarda) Çarşı bu stadın büyük çocuğudur. Liverpool maçını gördünüz mü bilmem, yeni açıktaydım, liverpool sağ açığı aynen benim gibi ağzı açık izliyordu Çarşıyı! Dünyanın modern stadlarında ne yapılıyor bilmem (bilmezden gelirim) ama daha fazla para kazanacam diye ruhunu satamazsın. Zaten Beşiktaş'ın 7 numaralı forması oldu Q7! Bu kadarı yeterli, daha fazla paraya tapınmak yersiz ve gereksiz. Dünya para verip alınan adamlar adı duyulmamış Şilili adar keyif vermedi bize. Kadir ya da Ulvi, neredeyse bu seneki transfer bütçemiz kadar para ödeyeceğimiz Ferrari gibi Fener maçında takımı sattı mı hiç! Ruhu yeter Çarşının. Var olsunlar hep orada olsunlar, ancak Beşiktaş için olsunlar kendileri için değil. Unutulmamalı kimse Beşiktaştan büyük değildir.