Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

İnşallah 119 ve 123 ü öğrenci indirimiyle alacaklar için kombine satış ofisine ayırmışlardır  :bandit:

Abiler düşüncemiz 121 blok siz ne dersiniz

Necmi abi aldı 121 20.sıra 18 numara, ben de şimdi alıyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler düşüncemiz 121 blok siz ne dersiniz

@Necmi abi 3 adamımla beraber hemen yanını kaptım.

Ortadoğudan geldik, El irtibat sen de yanımızı kap hemen :D Murat abi sen de :D Herkes yüklensin :D

Çevrimdışı mert_

424 deplasman tribününe komşu diye pek rağbet görmüyor sanırım henüz satılan koltuk sayısı 3  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi 3 adamımla beraber hemen yanını kaptım.

Ortadoğudan geldik, El irtibat sen de yanımızı kap hemen :D Murat abi sen de :D Herkes yüklensin :D
abi fotoğraf çektim stadı ışık hızı ile gidiyorum başka yere gidicem laptopu açtırdım hazır bekliyor ortadoğudan geldik biz buralara

Çevrimdışı CanEmre

Gözlerime inanayım mı?
Numaralıda temel hazırlığı mı var???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl1903

El irtibat fotoğraflar için teşekkürler, yanlış görmediysem numaralıda grobeton için tahtaları koymaya başlamışlar :super:

Çevrimiçi murat

424 deplasman tribününe komşu diye pek rağbet görmüyor sanırım henüz satılan koltuk sayısı 3  :)
aslında benim istediğim yer 424 ama kerkes alttan almış bile.

@muratkaya abi biz 121 20.sıra 18.Sıra Necmi abi 19. 20. 21. ben aldım, sen de al abi, El irtibat da alacak şimdi.  @mustafa_(87) hemen aşağımızda almış.

Çevrimdışı Anıl

Kombine heyecanıyla gözden kaçmasın, numaralıda grobeton hazırlığı var  :super: :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Gençler fotoları atmadk mı buraya birazda stada bakalum :)
Derken Necmi Abi atmış :)

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 19:25:03 İrtibat3 ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mert_

@muratkaya hocam biz de üst ilk sıradan alalım balkondan el sallarız onlara :) ara sıra da deplasman tribününe el kol hareketi yapar rahatlarız  :busted_cop:

Çevrimdışı canU

yeni açıkta da grobeton atılıyor gözüken.

Çevrimiçi murat

benim passo kartım var.2 adet alsam daha sonra arkadaşıma devredebiliyormuyum.onun henüz passo su yok.

benim passo kartım var.2 adet alsam daha sonra arkadaşıma devredebiliyormuyum.onun henüz passo su yok.

Oluyormuş öyle :)

Çevrimiçi murat

@muratkaya hocam biz de üst ilk sıradan alalım balkondan el sallarız onlara :) ara sıra da deplasman tribününe el kol hareketi yapar rahatlarız  :busted_cop:
n üst kat daha güzel geliyor.arkadaştan haber bekliyorum.yoksa baktım bizimkilerin aldığı yerde fena değil hemen arkalarındaki koltuklarda olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Aşağıya gelin yukarsı soğuk olur :D
121 Blok 16. sırayla 20 sıra arası ortaları dolduralım :)

ysariusta

• Ziyaretçi

İnönü Stadının "evimiz" olabilmesinde "Çarşı"nın emeği var kardeşim. Tillahı gelse alamaz. Orası çarpışarak kazanılmış bir yer! Ancak ben Çarşının tek bir birey gibi algılanmasına, taraftar grubu dışında bazı yaftalara büründürülmesine karşıyım. Seba'ya git diyenlerde o tribündeydi (her tribünde olduğu gibi), Serdar Bilgili'ye küfredenlerde. (Tabi bunları para karşılığı yapanlarda) Çarşı bu stadın büyük çocuğudur. Liverpool maçını gördünüz mü bilmem, yeni açıktaydım, liverpool sağ açığı aynen benim gibi ağzı açık izliyordu Çarşıyı! Dünyanın modern stadlarında ne yapılıyor bilmem (bilmezden gelirim) ama daha fazla para kazanacam diye ruhunu satamazsın. Zaten Beşiktaş'ın 7 numaralı forması oldu Q7! Bu kadarı yeterli, daha fazla paraya tapınmak yersiz ve gereksiz. Dünya para verip alınan adamlar adı duyulmamış Şilili adar keyif vermedi bize. Kadir ya da Ulvi, neredeyse bu seneki transfer bütçemiz kadar para ödeyeceğimiz Ferrari gibi Fener maçında takımı sattı mı hiç! Ruhu yeter Çarşının. Var olsunlar hep orada olsunlar, ancak Beşiktaş için olsunlar kendileri için değil. Unutulmamalı kimse Beşiktaştan büyük değildir.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 19:37:28 ysariusta ]

Çevrimdışı mert_

orası da cazip evet :) herkes almaya başladıysa ben de alayım o zaman.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yer açın millet, maaş yatsın alıyorum, Memur adamım ben ay sonunda kombine mi çıkarılır arkadaş! :s20:

Çevrimiçi murat

ayırtılmış görülen kenarlardaki kırmızılı olanlar kapasite dolayısıyla olmuş olabilirmi ?

Etiketler: