Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

mustafa video 1 de biri sana soruyor her akşam çekiyon resimleri ne yapıyon diye. kim o çevreden rahatsız eden mi oluyor kardeşim...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı sahinnd

Doğum günün kutlu olsun Anıl. Nice siyah beyaz senelere. Kusura bakma dün yoktum bugün gördüm.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

günün yorumu:

Beşiktaş Arena ‏@ArenaBesiktas 
 Bu direkler teknik nedenlerin dışında,Beşiktaş düşmanlarına verilmiş subliminal bir mesaj da olabilir :)Günaydın..
bu yorum @kcptl Hocamıza aittir. çok güzel bir tespit yapmış  :icool: Bizde yayınladık :)

Çevrimdışı quentine83

kamyonlar sabaha kadar hafriyat aldı .sanki hiçbir şey yapılmamış gibi görünüyor.fark görebilen var mı?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

mustafa video 1 de biri sana soruyor her akşam çekiyon resimleri ne yapıyon diye. kim o çevreden rahatsız eden mi oluyor kardeşim...
olmazmi tinercisi dilencisi, cok bileni insaat uzmanlari yorum yapanlari elimizden geldigince yalniz birakmamaya calisiyoruz. Sagolsun Samet zaten hep yaninda

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yok kanka otobüs şöförü :) cevap veremedim video çekiyorum diye.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı murat

Eski Açık 1 Haftalık Karşılaştırma
biraz daha büyük yüklenirse daha güzel olur.

Çevrimdışı Anıl

Doğum günün kutlu olsun Anıl. Nice siyah beyaz senelere. Kusura bakma dün yoktum bugün gördüm.
ne kusuru :) teşekkür ederim :)

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar dün geceyi özetleyebilecek olan var mı ?
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ne kusuru :) teşekkür ederim :)

Bende yeni gördüm doğum günün kutlu olsun kardeşim  :ok:

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı demir_kArtAl

obitaşın adam sayısımı artmış, yoksa çiçekler darbemi yaptı?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı quentine83

resmi site o kadar resim koymuş ,arkadaş bi tane eski açık foto su koymamış nasıl iş bu anlamadım.
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

stat büyüdü ya hakikaten inanılmaz sevinç oluşuyor içimde her geçen gün :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

adam kaynıyor obitaş tribünleri maşallah :)

Çevrimdışı Enes Ö

obitaşın adam sayısımı artmış, yoksa çiçekler darbemi yaptı?
Yelek rengıne aldanmayın, ısteyen ıstedıgı rengı gıyıyor

Çevrimdışı Efe

Numaralida kusak onu haric temel seviyesine inilmis fotolardan goruldugu uzere yeni aciga yakin bolum kusaklama bittimi temel icin bi sıkınıtı kalmayacak  hatta bugunlerde belirli yerlere cakil grobeton atilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

stat büyüdü ya hakikaten inanılmaz sevinç oluşuyor içimde her geçen gün :)

Hele bir numaralı inşaatı da yükselmeye başlasın o zaman çok daha güzel olacak inşallah :)

Çevrimdışı FARUK

bu tribünlerde duran demir nedir bilen varmı? @Necmi @bjk_mabet

yeni açıktaki üst tribün altı için olabilir belki alttan gelen kolon desteği olmadan baya bi uzanacak sahaya doğru çünkü

Çevrimdışı canU

bu eski açıktaki araç giriş çıkış yeri neden yeni açık rampa yerindeyken yapılıp bitirilmedi bilen var mı? eski açığa o köşeden başlayıp araç giriş çıkışı yapılsaydı sonra yeni açık rampa kaldırılsaydı tüm hafriyatı alma şansımız olacaktı. Şimdi giriş çıkış kesilecek alınırken rampa alamıyoruz tüm hafriyatı. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Etiketler: