Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 ay sonra kameranın önü tamamen kapanır.kapalıya hareketli kamera konsa ne güzel olur.3 tribünü de görebiliriz böylece

öyle olacak büyük ihtimal.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

doğum günün kutlu olsun karakartal anıl kardeşim :) :)

Çevrimdışı SDemirsoy

sametin bunu twitter hesabınada yazması lazım  :D
@İrtibat3 ü ben neden mentions yapamıyorum anlamadım :alala:
herkese Günaydın.. Yazdım @Necmi Abi  :D beni mention yapamıyorumusun abi İ büyük I değil ona dikkat etmen lazım abi  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Anıl dün giremedim Doğum günün kutlu olsun kardeşim Nice Mutlu senelere @anilt  pasta da güzelmiş he Onur :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anıl dün giremedim Doğum günün kutlu olsun kardeşim Nice Mutlu senelere @anilt  pasta da güzelmiş he Onur :D

renkler Pastaya bile asalet vermiş :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Kartal Ç

Yeni açığın kapalı tarafında son kata gelindi mi yoksa daha bir kat var mı?

1 kat daha olacak.

Çevrimdışı Sutlas

1 kat daha olacak.

Taraftar dolaşma alanı localar gibi iki katlı mı olacak? Makette sanki alt ve üst kat arasında tek kat var gibi görünüyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Taraftar dolaşma alanı localar gibi iki katlı mı olacak? Makette sanki alt ve üst kat arasında tek kat var gibi görünüyor.

vodafone arena proje çizimleri konusunda yeni açığın proje kesiti var. taraftar dolaşım alanı toplam 4 kat. makette gördüğün yer 2 kat alan kaplayan merdiven kısmı sanırım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.06.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Sutlas

vodafone arena proje çizimleri konusunda yeni açığın proje kesiti var. taraftar dolaşım alanı toplam 4 kat. makette gördüğün yer 2 kat alan kaplayan merdiven kısmı sanırım.

Evet, haklısın, proje kesitine baktım şimdi, 4 kat görünüyor. Obitaş'ın işi çok yani, Ramazan ayı ve bayram süresince çalışma iyice yavaşlayacaktır.

Çevrimdışı Anıl

Çok teşekkür ederim Onur abi :)

Çevrimdışı Anıl

Çok teşekkürler Samet abi :) Beşiktaşın başarılarıyla birlikte hep birlikte nice senelere inşallah  :ok:

Çevrimdışı tayfun

2 dakka girmiyoruz 10 sayfa yazı yazıyorsunuz,kimin doğum günü kaçtı gitti,kutlu olsun :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

günün yorumu:

Beşiktaş Arena ‏@ArenaBesiktas 
 Bu direkler teknik nedenlerin dışında,Beşiktaş düşmanlarına verilmiş subliminal bir mesaj da olabilir :)Günaydın..

Çevrimdışı serti67

anıl nıce yıllara geceydı sanırım partı kacırdık affolaaa:=)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

anıl nıce yıllara geceydı sanırım partı kacırdık affolaaa:=)
ne demek abi çok sağol :)

Çevrimdışı Anıl

2 dakka girmiyoruz 10 sayfa yazı yazıyorsunuz,kimin doğum günü kaçtı gitti,kutlu olsun :)
Benimdi dün abi, teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Atakan Uzun

Dün gece yeni açık tarafındaki betonlama arka taraftaki tek yüz perde yada drenaj kuyusu içindi sanırım sabah o bölgede gözle görülür bişe yok çünkü:( grebeton sanmıştık ama yanılmışız:(

Çevrimdışı FARUK

Vay denetçiler için görev vakti :)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

krm1903

• Ziyaretçi

10 dk ekrana bakamadım kaçırdık hayırdır ne oldu?

sanırım ingilizce uzun bir yazı yazmış verdiği linklerde reklamdı

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ALI RIZA

o neydi öyle
Kediydi kedi  :kop: kafanıza takmayın rüzgar gibi geldiler ama duvara tosladılar...! Arada öyle kedi saldırıları oluyor :)

Etiketler: