Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354211 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

sık kullanılanlara eklemiştim ben forumun adresini tıklıyorum sayfa bulunamıyor diyor. ancak şimdi buldum googleda aratarak geri ya :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

bu gün bizim burda bir inşaata beton pompası geldi pompa henüz yerleşirken
30 kadar kişi tribünde yerlerini almıştı  bazılarıda akıl veriyordu şuradan daha iyi
yok buradan daha iyi diye :evillol:
toplum olarak mühendis kafalıyız ama malesef matematik işi bozuyor :) her yerde her şekilde 1 tanesi 1 tanesinden farklı olmaz mı ırsıdir cinsine çeker hepimiz mi birbirimize çekmişiz acaba :) @Necmi abi

Çevrimdışı ZEKI

kapali da icerde calismalar var anlasilan
numaralida veya yeni acikda beton dokumu var mikserler orda

Çevrimdışı izorlu85

toplum olarak mühendis kafalıyız ama malesef matematik işi bozuyor :) her yerde her şekilde 1 tanesi 1 tanesinden farklı olmaz mı ırsıdir cinsine çeker hepimiz mi birbirimize çekmişiz acaba :) @Necmi abi

türk insanının tek anlamadığı şey matematiktir. :D onun dışında her şeyi uzmanı kadar biliriz fikrimiz bilgimiz vardır evel allah :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Mabet eki açıktan el sallayacak kameraya birazdan... Şu an stadda... :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

kapali da icerde calismalar var anlasilan
numaralida veya yeni acikda beton dokumu var mikserler orda
ama en azından yapılan bir şeyi seyrediyorlar Beşiktaş taraftarı bunu aştı sabaha kadar hiç bir iş olmayan boş
inşaatı kameradan seyrediyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

iki tane alıntı yapmayı nasıl becerdim ben  :alala:
Zeki hocam sen alıntıda değilsin çık dışarı :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ama en azından yapılan bir şeyi seyrediyorlar Beşiktaş taraftarı bunu aştı sabaha kadar hiç bir iş olmayan boş
inşaatı kameradan seyrediyorlar :D
abi bizler çocuklarımıza mühendislik kuralını disiplini çalışmayı ve işi öğretmek için boş kamerayı gece 4 -5 hatta sabaha kadar izliyoruz :) amacımız çocuklarımız :) geleceğimiz gençlerimiz :) @Necmi abi

Çevrimdışı brci

şu eski açıktaki kırmızı uzun kuleler ne içindi daha önce açıklanmıştır muhakkak da kaçırdım ben onları  :alala:

Çevrimiçi Necmi

abi bizler çocuklarımıza mühendislik kuralını disiplini çalışmayı ve işi öğretmek için boş kamerayı gece 4 -5 hatta sabaha kadar izliyoruz :) amacımız çocuklarımız :) geleceğimiz gençlerimiz :) @Necmi abi

he he :D

Çevrimdışı ZEKI

iki tane alıntı yapmayı nasıl becerdim ben  :alala:
Zeki hocam sen alıntıda değilsin çık dışarı :D
Cikariz Necmi abi yeterki sen iste :D :D
Bizede ogret iki ayri msg dan alinti yapmayi Necmi abi @Necmi

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar benim hala kıt kafamın basmadığı bir şey var. O eski açıktaki yolu kaldırınca araç giriş çıkışı nasıl olacak? :alala:

Çevrimiçi Necmi

ben ne yaptığımı biliyormuyum :D
ama bilmek lazım işe yarar bazen yapmak gerekiyor demekki oluyormuş

Çevrimdışı ZEKI

şu eski açıktaki kırmızı uzun kuleler ne içindi daha önce açıklanmıştır muhakkak da kaçırdım ben onları  :alala:
Hocam eski acigin zemininde fore kaziklar var ve zemin guclendirildi. Catinin ve tribunun yukunu tasimasi icin celikle guclendiriliyor.
Zeminle alakali. Gene yeni aciktada loca kati olmayacagi icin tribunler asagiya bindilecegi icin on tarafa da celik le guclendirilme yapiliyor. yanlisim varsa duzeltirler :D

Çevrimdışı FARUK

kolon içindeki çelik parçaları diyorsan çatıyı taşıyan sütunlar eski açıkta seyrekleştiği için destek amacı ile konulmuş

Çevrimdışı Kartal1903

Mabet eki açıktan el sallayacak kameraya birazdan... Şu an stadda... :ok:

dedim de favladı bıraktı. İnsan 5 dk ya sallıyom der @mabet :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

onlar çatı için destek direkleri...!

Çevrimdışı ALI RIZA

birinci alıntıyı alıntıya basın sonra kopyalayın...!
sonra geri gidin...! 2. alıntıya tıklayın yanıtla alanına düşecektir...! enter deyip alt satıra inin...! 1. alıntıyı yapıştırın al sana 2 alıntı bu sistem 3-4-5-6-7...n kadar gider :) @Necmi abi

Çevrimdışı ZEKI

Yusuf Canli yayini biim siteden izlemiyorsun yakalandin @CharlieChaplin :D :D :D  :biggrinking:

Kapali icerde ne yapiliyor merak ettim gecenin bu saatinde izin vermezler ince iscilige diye biliyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar benim hala kıt kafamın basmadığı bir şey var. O eski açıktaki yolu kaldırınca araç giriş çıkışı nasıl olacak? :alala:
oraya yeni yol yapacaklar :) ona göre tüm işlem bitmeden kaldırmayı yapamazlar...!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yusuf Canli yayini biim siteden izlemiyorsun yakalandin @CharlieChaplin :D :D :D  :biggrinking:

Kapali icerde ne yapiliyor merak ettim gecenin bu saatinde izin vermezler ince iscilige diye biliyorum

çalışsınlar Zeki abi izin vermeselerde şu stat bitsin biran önce özledim valla ya :)

Çevrimiçi Necmi

Mabet salladı buyrun...
olaaa ne işi var şantiyede tek başına
mabette sıyırmaya başladı galiba :D
baktı iş bitmiyor gece tek başına mesai yapıyor :(

Çevrimdışı ALI RIZA

onun için buradan izle eklentiden...!

Doğrudur abi vodafone sitesinden denk geldi işte... şu an işçilik yok sadece yeni açıkta tabliye betonu var...

Etiketler: