Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Uğurcan

1 saat önce çektim :)
Hava,Kara,Deniz farketmiyor hiç affetmiyoruz elinize sağlık  :)
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

drenaj işleri bugün bitmesede pek bişey kalmaz yarına

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 17:36:26 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK 27.mebran kesin takıldı mı ?
Foto attım ya kedi yolu üzeri 26 onun yanına da takılmış 27

Çevrimdışı aoguzd

Yeniinonü fotosunda numarali yeni acik birlesimindeki kalın olan kolonun ustunde membran yok ama faruk'un paylastigi fotoda orada membran görünüyor

Çevrimdışı Efe

fotodan anlamadım işte bişey :) oo visca :)
tavsiye kedi yolundan sayin numaraliya dogru bundan sonra kedi yolu uzerindeki 26.mebran son takilan 27 :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

tavsiye kedi yolundan sayin numaraliya dogru bundan sonra kedi yolu uzerindeki 26.mebran son takilan 27 :)
ne sayacağım sen sayıyorsun ya :evillol:
şimdi 30 desen inanırım

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Bu pazartesi seffaflar baslasalar bari
beyazlar bitmeden baslamayacaklar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Resmen stadımız yuvamız bitiyor son işleri takip ediyoruz hem seviniyorum hemde bir garip hissediyorum. İlk günden beri takip etmek heyecanını yaşamak tarihe tanıklık etmek harika.... :sevinc
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bence artık takılanların sayısını yazmayı bırakıp boslukları yazmak gerek daha rahat sayılıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimiçi Necmi

İnşaatı devam eden stadyumların % oranları olan bir site vardı. Hangisiydi hatırlayan varmı?

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

kedi yollarına takılan aparatlar hoparlör mü acaba aklıma baska bı sey gelmıo bi de kedi yolunda amma calısan var hee.

bence isiklandirmalar icin elektrik sarterleri'de olabilir ben öyle düsünüyorum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Küfekilerde durum nasıl?
eski açık bitti gibi numaralıda çok az bir bölüm kaldı.1 günlük iş yani.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı FARUK

Güncel
SIS kazı işlemini tamamlamış durumda
Ayrıca fotoda köşelerde yeniden düzenleme ile koltuğun prekast birleşim noktasına da takıldığını görüyoruz.

Çevrimdışı cio

Güncel
SIS kazı işlemini tamamlamış durumda
Ayrıca fotoda köşelerde yeniden düzenleme ile koltuğun prekast birleşim noktasına da takıldığını görüyoruz.

SIS kazı işlemini tamamlamış, bundan sonraki aşamalardan bahsedebilirmisin peki zemin ile ilgili @FARUK ?

Çevrimdışı Efe

kazi isi ve su gecirmezlik saglayan maddelerin serilme isi bitmek uzere son kalan borularda takiliyor isi bitirdi sis son bolume hizla gidiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

bugün gün içinde sabahtan akşama kaç mebran takıldı acaba arkadaslar ?  :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Physical Education Teacher