Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5738404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

aaahh azizim ahhh devir para devri :D yahu biraz daha para olsaydı 3 koldan giydirirdik şu mebranları şimdiye bitmiş olurdu.

Çevrimdışı denilanz

Bence parayla alakalı değil membran hızı.  Zaten çimden önce bitecektir. Çimi bekleyeceksek membranı hemen bitirmeye çalışmak da gereksiz.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi murat

Yaz ayında ekilen çim ile bahar ayında ekilen çimin büyümesi farklı olur.birde envai çeşit çim türü var.bunlarında şekli ,rengi vs. farklı olduğu gibi büyüme süreleride farklıdır.antrenman sahasıyla stad zemini değişik çim türlerinden olabilir.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 11:39:40 MURAT ]

Çevrimdışı İhsan

19 unda maca geldigimde beyaz mebranlar bitmeli  :icool:

@Efe
Beyaz membran bitsin, şeffaf membran başlasın
Mactan sonra Tekirdagin şeffafı gitsin, beyazı gelsin  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

mebran calismalari suruyor bugun en kotu 1 tane daha sererler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3 gündür yurtdışında olduğum için forulu okuyamadım. Gelişmeleri anlatabilicek olan var mı lütfen

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mebran 25 oldu koltuklarin % 95 i yerlerine yerlestirildi sahada drenaj bitmek uzere sulama sistemi doseniyor yanilmiyorsak ic kisimda dolasim alanlarinin tabanlari bitmek uzere son kalan yerler yapiliyor kufeki dis kisimda bitmek uzere numaralida az bi bolum kaldi eski acik bitmek uzere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3 gündür yurtdışında olduğum için forulu okuyamadım. Gelişmeleri anlatabilicek olan var mı lütfen

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mebran 25 oldu koltuklarin % 95 i yerlerine yerlestirildi sahada drenaj bitmek uzere sulama sistemi doseniyor yanilmiyorsak ic kisimda dolasim alanlarinin tabanlari bitmek uzere son kalan yerler yapiliyor kufeki dis kisimda bitmek uzere numaralida az bi bolum kaldi eski acik bitmek uzere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Yurtdışındayim. İş yoğunluğundan dolayı fazla yazamıyor olsam da düzenli takip ediyorum sizleri.
 :captain:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı denilanz

mebran calismalari suruyor bugun en kotu 1 tane daha sererler
Hava güzelmiş herhalde, 2 sersinler. 1 deyip hedef küçültme.

Acaba çatı üzerine yazılacak yazılar ne kadar sürüyor? Var mı bir örneği? Membran üstüne ilk biz mi yazı yazacağız?

Çevrimdışı Efe

Günaydın
Yurtdışındayim. İş yoğunluğundan dolayı fazla yazamıyor olsam da düzenli takip ediyorum sizleri.
 :captain:

abi 19 unda burdasin demi ekme bizi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hava güzelmiş herhalde, 2 sersinler. 1 deyip hedef küçültme.

Acaba çatı üzerine yazılacak yazılar ne kadar sürüyor? Var mı bir örneği? Membran üstüne ilk biz mi yazı yazacağız?
agda seriyorlar aglari 3 sersinler 1 mebran sersinler yarin 2 mebran sersinler daha seri :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

stad 5 nisanda açılıyormuş.. biraz sallama haber gibi geldi bana...

http://www.fanatik.com.tr/2016/03/06/iste-vodafone-arenanin-acilis-tarihi-648786

Sallama bence @sallapati
Ilk açılış 4 Nisan diyorum ben :bandit:
İlk mac? No idea  :dontknow:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

artik havalar guzel zaten en fazla yagmur yagar 10 derecenin altina dusmeyecek sicaklik mebran icin problem kalmadi saha icinde son surat bitise gidiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe
Beyaz membran bitsin, şeffaf membran başlasın
Mactan sonra Tekirdagin şeffafı gitsin, beyazı gelsin  :evillol:
evt görmedim abi demek beyaz bitince şeffaf baslayacak oda guzel sıkıntı yok karnimiz doyacak 19 unda anlasilan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Apocalyptica

koltukların çoğu takıldı... sayıldımı hiç. şimdi 43 bin olma ihtimali varmı görünen köye gore..

Çevrimdışı canergiray77

9 nisan bursa maçıyla açılış haberleri doğru mu fikret başkan mı açıkladı bu tarihi :S  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

9 nisan bursa maçıyla açılış haberleri doğru mu fikret başkan mı açıkladı bu tarihi :S  :alala:
hayir aciklanan bisey yok 9 mart dendi ya o tarihi bekliyoruz diger haberlere inanmayin şimdilik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

koltukların çoğu takıldı... sayıldımı hiç. şimdi 43 bin olma ihtimali varmı görünen köye gore..
bence yok 41 bin uzeri bi sayi cikacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Jukebox

Yok abi fanatik'te çıkmış haberi.
Ama olabilir başkan çarşamba açıklayacak ayın 9'undan 9'una 30 gün geri sayım yapabiliriz.
İşlerin yetişmesi içinde 23-30 daha mantıklı duruyor.Bakalım az kaldı öğrenmemize. :halay:

Çevrimdışı denilanz

Yok abi fanatik'te çıkmış haberi.
Ama olabilir başkan çarşamba açıklayacak ayın 9'undan 9'una 30 gün geri sayım yapabiliriz.
İşlerin yetişmesi içinde 23-30 daha mantıklı duruyor.Bakalım az kaldı öğrenmemize. :halay:

9'undan 9'una 31 gün var yalnız. Mart ayı 31 gün. Tamam tamam, sustum.

Çevrimdışı Jukebox

9'undan 9'una 31 gün var yalnız. Mart ayı 31 gün. Tamam tamam, sustum.
Abi onuda yaşıma ver ben hala matematik dersi görüyorum.  :kop:

Çevrimdışı Seckinn79

stad 5 nisanda açılıyormuş.. biraz sallama haber gibi geldi bana...

http://www.fanatik.com.tr/2016/03/06/iste-vodafone-arenanin-acilis-tarihi-648786

Buradaki kişisel yorumlardan alıp haber yapıyorlar, masa başı muhabirleri, bizde ciddiye alıp burada paylaşıyoruz... 9unda açıklayacaklar, 3 sene bekledik, 3 gün daha sabredelim..

Çevrimdışı raichu

saydık biraz 43 bin olmaz 40 bini geçeriz gibi şu anda tüm koltuklar bitince sayacağız