Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Şeref tribünü numaralı altın en üst sırasında mı yoksa basın tribünün önünde mi ? Bilgi var mı acaba ?

numaralı  altın en üst 2 sırası @Sergen Nalcakar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

30. dakikadan sonra izleyebilirsin.

30.dakikadan sonra herkes seyretsin sermede bu şekilde hemde hibrit yada adı her neyse olmaz falan demeyin adamlar yapmışlar bizde serip üzerine lifi çakmaları zaman açısındaan daha hızlı şu 2 maç için yeterli sezon bitince tekrar bi bakım yapılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çok sağolasın Efe abi ya günlerdir cevap bekliyordum buna içime dert olmuştu,nası bi makine acaba @ahmetx abinin arşivde var mıdır fotosu :D
videosu vardı , you tube a yaz çıkar @Mehmet92
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

peki şimdi bekliyoruz da 9 mart ta açıklanacağına dair resmi bilgi var mı  :bandit:

yok bilsemde söylemem  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

evt çimi ekip büyütüyorlar liflerle braber büyüyor uzun zaman alıyormuş kaç gün aldığını bilmiyorum onu söylemediler sonra rulo halinde kesilip geliyor stada adamlar 2 kişi ufak bi parçasını çekiyorlar hiç dağılmıyor kopmuyor acayip bişey bizim hibritte çok sağlam olacak yerden çim kalktığını görmeyeceğiz :icool:

@Efe bu zeki abinin paylastigi videoyu daha once izlememistim ben. sanirim bu firma sis degil. Fakat sis'in de buna benzer amsterdam arena ve nou camp'da calismalari oldu. fakat o cimde tam olarak boyle plastik elyaf maddeler var mi cim ayrilmasin diye bilmiyorum. Benim bildigim kadariyla Sis gerekirse serme cime de hibrit cakariz o saglamligi yakalariz iddiasinda bulundu. neyse oyle veya boyle cok kaliteli bir cim cikacak ortaya bundan suphemiz yok :))

Çevrimdışı YunusEmre

30.dakikadan sonra herkes seyretsin sermede bu şekilde hemde hibrit yada adı her neyse olmaz falan demeyin adamlar yapmışlar bizde serip üzerine lifi çakmaları zaman açısındaan daha hızlı şu 2 maç için yeterli sezon bitince tekrar bi bakım yapılır

@Efe düşünsene bu rulolardan getirip üzerine hibrit cakildigini 100 yıllık zemin olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI  abi senin kişisel ileti bi yerden tanıdık mı geliyor ne  :evillol:
uyarlama yaptim acma o konulari @raichu  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

@Efe bu zeki abinin paylastigi videoyu daha once izlememistim ben. sanirim bu firma sis degil. Fakat sis'in de buna benzer amsterdam arena ve nou camp'da calismalari oldu. fakat o cimde tam olarak boyle plastik elyaf maddeler var mi cim ayrilmasin diye bilmiyorum. Benim bildigim kadariyla Sis gerekirse serme cime de hibrit cakariz o saglamligi yakalariz iddiasinda bulundu. neyse oyle veya boyle cok kaliteli bir cim cikacak ortaya bundan suphemiz yok :))
tabi ben bu programı seyredeli çok oldu bi kaç sene belki trt yayını bu ben onu discoveryde sıradışı mühendislikte seyrettim ordan aklımda ben ilk sermede olabilir hibrit dediğimde burda herkes yok öyle bişey demişti al varmış demekki bizde doğal çimi serip üzerine lifi çakacaklar zaman içinde doğal çim o life tutunup sağlam bi yapı oluşuracak olay bu yoksa doğala çim yine ekmede olsa sermede olsa videodaki gibi yapmak isteselerdi baya maliyetli olurdu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

zeki abi paylaştı yukarıda :)
membranlarin sizdirmazligi ile ilgiliydi @Efe videolar karisti :kop:

Çevrimdışı ahmetx

:bandit:
Çim süper,çatı süper, alt kat tribünler süper,yeni açık üst hariç üst katlar güzel, yeni açık üst piksel dağılımı kötü.Eline sağlık @Abdullah

Çevrimdışı Efe

@Efe düşünsene bu rulolardan getirip üzerine hibrit cakildigini 100 yıllık zemin olur  :evillol: :evillol:
içinde var zaten gerek yok ama süper sistem o bi gerçek o stadyumda muazzam bi yapı çatısı çimi mühendislik harikası gerçekten acayip karmaşık bi yapı bizim stadta çok karmaşık bi yapı aslında çatı imalatı ve kısıtlamadan dolayı projenin zorluğu açısından :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Çim süper,çatı süper, alt kat tribünler süper,yeni açık üst hariç üst katlar güzel, yeni açık üst piksel dağılımı kötü.Eline sağlık @Abdullah
Oraya da el atayım mı  :naughty:

Çevrimdışı Efe

membranlarin sizdirmazligi ile ilgiliydi @Efe videolar karisti :kop:
yoo açtım 30. dakikada çim var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

yoo açtım 30. dakikada çim var :D
@Efe  :yerlerde: :yerlerde: membran sizdirmazligini sordular bir arkadasta bir video paylasmis ya sende yok bursadaki daha buyuk demistin..  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@ahmetx yeni piksel tasarımımızı gördünmü stadın kavisine göre dalgalanıyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@ahmetx beyazdan once griye bir pixel girden siyaha gecis seklinde bir pixel olsaydi belki sende evet derdin pixellere. Simdikide guzel oldu ama  :biggrinking:

Çevrimdışı harund1k3

Oraya da el atayım mı  :naughty:

Sen ne yap biliyor musun :)) once bir ust katin piksel yogunlugunu azalt ama baya azalt yani. sonra vaktin kalirsa komple duz beyaz olacak sekilde bir dene. en son da ust kat komple siyah, alt beyaz olacak sekilde bir ayar ver. Bu hepimiz icin cok iyi olur. bu ucunu ayri ayri gormek lazim. Tabi sana zahmet olmazsa :)))

Çevrimdışı Efe

@Efe  :yerlerde: :yerlerde: membran sizdirmazligini sordular bir arkadasta bir video paylasmis ya sende yok bursadaki daha buyuk demistin..  :kop: :kop:

evt hatlar karışmış :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Sen ne yap biliyor musun :)) once bir ust katin piksel yogunlugunu azalt ama baya azalt yani. sonra vaktin kalirsa komple duz beyaz olacak sekilde bir dene. en son da ust kat komple siyah, alt beyaz olacak sekilde bir ayar ver. Bu hepimiz icin cok iyi olur. bu ucunu ayri ayri gormek lazim. Tabi sana zahmet olmazsa :)))
@harund1k3 zaten derslerden kacmak icin bahane ariyor sende verdin o bahaneyi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

onu bunu geçinde sporting-benfica maçına bakıyorum örümcek kamera var bizde de olmalı kesinlikle bizim çatı çok müsait
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

onu bunu geçinde sporting-benfica maçına bakıyorum örümcek kamera var bizde de olmalı kesinlikle bizim çatı çok müsait
17m euroluk catida orumcek falan olmaz  :evillol:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yalnız bu cimi yetistirmeleri 1 yıl sürmüs  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yalnız bu cimi yetistirmeleri 1 yıl sürmüs  :evillol:
işte uzun sürüyor bu çok önceden planlama gerektiren bi iş bizim şuan zamanımız yok doğal sermeyi getirip üzerine lif çakmak en kısa çözüm tabi kararı sisle beraber verecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK