Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740055 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

Sadece kalıcı olacak demedi; Dışarıda yetiştirilip gelecek ve kalıcı olacak dedi. Yani çimler muhtemelen hazır ve getirilip serilecek ama bilgim olmadığı için affınıza sığınıyorum, hyprid çakılımı gelecek ya da sonramı çakılacak bilmiyorum.

Anladığım çimler bir yerde bekliyor  :alala:
bilmiyorum ben basın toplantısında kalıcı olacağı ve sonradan değiştirilmeyeceği dışında zeminle ilgili herhangi bir bilgi verilmediğini hatırlıyorum.Başkan serme veya ekme olacak demedi diye hatırlıyorum

Çevrimdışı japon77

Sadece kalıcı olacak demedi; Dışarıda yetiştirilip gelecek ve kalıcı olacak dedi. Yani çimler muhtemelen hazır ve getirilip serilecek ama bilgim olmadığı için affınıza sığınıyorum, hyprid çakılımı gelecek ya da sonramı çakılacak bilmiyorum.

Anladığım çimler bir yerde bekliyor  :alala:
Şimdi videoyu tekrar izledim ''Dışarıda yetiştirilip gelecek'' diye bir ifadesi yokmuş. Halbuki böyle söylediğine çok emindim. Hepinizden özür dilerim.

Çevrimdışı ozan m.

Şu andaki sonuç neden sağlıklı değil? İstediğiniz sonuç çıkmadı diye mi? :alala:

söz konusu beşiktaşın tribün tasarımı olunca oraya ne koysak taraftar tarafından en az %50 oy alır. keza ben bile pixelliyi kabul ettim fakat gönlüm daha sade bir tasarım olmasından yana. bizim istediğimiz olmuyor diye oturup ağlayacak halimiz yok ama sırf pixelliyi desteklediğiniz için birşeylerin yapılmadan önce oylamaya sunulup daha sağlıklı sonuçlar alınabileceğini reddedecek kadar naif olabileceğinizi düşünmüyorum.  :ok:

Çevrimdışı raichu

Şimdi videoyu tekrar izledim ''Dışarıda yetiştirilip gelecek'' diye bir ifadesi yokmuş. Halbuki böyle söylediğine çok emindim. Hepinizden özür dilerim.
estağfurullah abi nolacak  :)

Çevrimdışı harund1k3

yanlış bilgi veriyorsun işe başlandıktan tam 70 gün sonra oynamaya hazır hale geldi. @harund1k3

@Necmi

abi size mi inanayim sirket yetkililerine mi ?

tohumlar atildigi zaman sis tweet atti durumu. 24 agustos tarihinde.

https://twitter.com/sis_pitches/status/635740544220663808

daha sonra gecen sure icinde bjk tv gitti nevzat demir'de haber yapti son rotuslar yapiliyor diye. tarih 12 ekim. video da tohumlar buyumus  hibrit cim ekiliyor. sahanin buyuk bir bolumune ekilmemis. daha cizgiler falan cizilmemis.

sonra 6 kasimda hibrit cim hazir diye sis yetkileeri tweet atti hatta oradada kaleler ve cizgiler yok.

https://twitter.com/sis_george/status/662871926369624064

Hibrit cimin tohum atildiktan sonra top oynanacak seviyeye gelmesi yani, tohumlarin buyumesi yesermesi daha sonra hibritlerin cakilmasi kale cizgilerinin kalelerin yerlestirilmesi minimum 1 ay 20 veya 1 ay 25 gun. bundan daha oncesini beklemek ekme hibrit cim icin imkansiz bir ihtimal.

Ha ama serme hibrit olursa o zaman cok daha hizli olabilir. onu bilemiyorum.

Çevrimdışı ozan m.

@Necmi abi bu kirlenen küfekilerin temizlenmesi nasıl yapılıyor? değiştirilmesi gerekmez değil mi kirlenen küfekilerin?

Çevrimdışı Efe

serme hibrit ne oluyor :alala:
@Efe
abi eline alıyorsun koparmaya çalışıyorsun kopmuyor avusturalyada yapılan yeşil stadta yaptılar rulo halinde gelip seriliyor ve hemen üzerinde maç yapabilecek halde kopmuyor hibritin sadece ekmesi yok sermeside var bunu çok kere söyledim ama çok zaman alan bi iş çok önceden yetiştirilmesi gerektiği belgeselde söyleniyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

:bandit:

@Abdullah adamsin. Forma tasarimlarin falan da cok basariliydi bu ps'inde gercege en yakin gordugum calisma olmus helal olsun.

Çevrimdışı Unalll

Ya arkadaşlar bu koltuk araları boyanacak mı yoksa bu beton görüntüsü mü kalacak boyanacaksa hangi renk hep kafama takılıyorda

Çevrimdışı ZEKI

abi eline alıyorsun koparmaya çalışıyorsun kopmuyor avusturalyada yapılan yeşil stadta yaptılar rulo halinde gelip seriliyor ve hemen üzerinde maç yapabilecek halde kopmuyor hibritin sadece ekmesi yok sermeside var bunu çok kere söyledim ama çok zaman alan bi iş çok önceden yetiştirilmesi gerektiği belgeselde söyleniyor :)
o hibritin farkli turu @Efe, orda kumun icine sentetik lifler konuluyor cim buyurken onlara tutunarak buyuyor. orda hibriti cakmiyorsun. Kumun icine sentetik ipleri koyup karistiriyorsun. İkisi cok farkli teknoloji. İlk bende ondan yapacaklar deyip videosunu bile paylasmistim

Çevrimdışı Efe

Ya arkadaşlar bu koltuk araları boyanacak mı yoksa bu beton görüntüsü mü kalacak boyanacaksa hangi renk hep kafama takılıyorda
bilmiyoruz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

@Efe hacim bunu bende ilk defa duyuyorum. Yani soylemeye calistigin sey hibrit ekilmis cimi mi seriyorlar direk ?

Çevrimdışı raichu

peki şimdi bekliyoruz da 9 mart ta açıklanacağına dair resmi bilgi var mı  :bandit:

Çevrimdışı Efe

o hibritin farkli turu @Efe, orda kumun icine sentetik lifler konuluyor cim buyurken onlara tutunarak buyuyor. orda hibriti cakmiyorsun. Kumun icine sentetik ipleri koyup karistiriyorsun. İkisi cok farkli teknoloji. İlk bende ondan yapacaklar deyip videosunu bile paylasmistim
tamam işte abi var yani sermede oluyor bu iş istersen öylede yaptırırdın ama maliyeti daha fazla olurdu hemen oynardın olay bu 2 kere seyrettim onu sıradışı mühendislik program adı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe hacim bunu bende ilk defa duyuyorum. Yani soylemeye calistigin sey hibrit ekilmis cimi mi seriyorlar direk ?
evt çimi ekip büyütüyorlar liflerle braber büyüyor uzun zaman alıyormuş kaç gün aldığını bilmiyorum onu söylemediler sonra rulo halinde kesilip geliyor stada adamlar 2 kişi ufak bi parçasını çekiyorlar hiç dağılmıyor kopmuyor acayip bişey bizim hibritte çok sağlam olacak yerden çim kalktığını görmeyeceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

,

Burada  videoları paylaşıldı  kaç kere.Plaka plaka  seriyorlar.  ertesi  günde  ama  rugby   ama  soccer maç  yapabiliyorlar  Avustralyada.

Çevrimdışı ZEKI

30. dakikadan sonra izleyebilirsin.

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah adamsin. Forma tasarimlarin falan da cok basariliydi bu ps'inde gercege en yakin gordugum calisma olmus helal olsun.
Teşekkürler abi  :) aslında gerçeğe yakın yapmaya çalışmadım. Süzeri uçurdum  :evillol: yeni açık-numaralı köşe yırtığını da  :ebebe: yedek kulubeleri de araya kaynadı maalesef  :by2:

Çevrimdışı Abdullah

düzgün yapsana oturduğum yerden kalenin yarısını göremiyorum :bandit: :bandit:
:kop: :kop: abi sahayı zor kırptım zaten ya Faruk abi olmasa bu da olmayacaktı  :bandit:

Çevrimdışı Musa1903

Konu dışı olacak ama. Stad bittiğinde koreografi yapıp birde son mohikan müziğini veya başka bi müzik çalsa stadda harika atmosfer olmaz mı gerçekten gelenlerin ayakları titrer bunu yapmamız lazım yeri bura olmayabilir ama kusura bakmayın

Çevrimdışı raichu

30. dakikadan sonra izleyebilirsin.
@ZEKI  abi senin kişisel ileti bi yerden tanıdık mı geliyor ne  :evillol: