Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

GÜNCEL..
işte aradığım fotoğraf bunlardan engelliler tribünün olduğu bölgede saha harika görünüyor  :sevinc :sevinc :halay: :halay: :ishock: :ishock: :claps: :claps:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ensdndr

Rüzgar dağcılık

Drenaj ve üzerine serilen çakıl neredeyse bitmiş. Önümüzdeki hafta iklimlendirme ve soğutma ısıtma tesisatının döşenmesi için geçer diye umuyorum. 15 gün sonra çim ekimi başlayacaktır. 15 gün içerisinde Memebranlar da biterse kaba olarak bekleyeceğimiz sadece şeffaf ptfe kısım kalır.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı siyah-1903

konu dışı olabilir ama lütfen biraz üzerine düşünün.. o sene bu sene benzeri bir açıklama veya motto sizce koskoca Beşiktaş'a yakışıyor mu?
on yılda bir kazanmak mı bizim o senemiz
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı cadavra

Statta reklam çekimi var
Son donemde amma reklam cektiler cimin ve mebranlari bittikten sonra daha fazlasi olur sanirsam

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı M.Çakır

Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı FARUK

Son donemde amma reklam cektiler cimin ve mebranlari bittikten sonra daha fazlasi olur sanirsam

Stat açılış reklam filmi

Çevrimdışı cadavra

Stat açılış reklam filmi
O vakit tarih verme durumlari var baskan basın toplantisiyla reklam filmini yayinlatip aklima ole seyler geldi

Çevrimdışı FARUK

O vakit tarih verme durumlari var baskan basın toplantisiyla reklam filmini yayinlatip aklima ole seyler geldi

Evet 9 martta açıklanacak ama reklam  filmi yetişir mi bilmiyorum

Çevrimdışı Hep Yek

yanlis anlasilma pikselli uygulamasindan memnunmusunuz n falza konmus onu duzeltirler :lol:
Mobil uygulamada "pikselli tasarım uygulanmasın... evet hayır" olarak gözüküyordu.mağduriyetim giderilsin.evetten 1 alıp hayıra eklensin.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı mrtylvz

daha önce söylendiyse göremedim ama çatıyla sütunların arasındaki boşluklara birşey yapılacak mı? yok sa boş mu kalacak? Led ekran koyulmuştu onla kaplanacak diyorlardı

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

1000 olunca :icool:

Sekizinci ve son başlık olsun zaten mümkünse. Daha dayanacak derman kalmadı.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı MustafaKync

Bundan sonra basketbol salonumuz var 😃

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersinn

Arkadaşlar sizce bu stadın akustiği(akustiğin farklı anlamları var biliyorum daha fazla ses çıkma anlamında) sizce inönü ve şuan türkiyede en iyi akustiği olan stadı hangisi bilmiyorum bana göre Mersin stadının akustiği çok iyi. Sizce inönü ve diğer statlardan iyi olur mu? İçine girenleriniz yada ne bileyim tribünün dik olması sahanın yakın olmasındam yola çıkarak tahmin yapar mısınız bu forumda baya bilgili kişiler var çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3 gündür internetsizim, dünyadan haberim yok. :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

pixelli tasarımı kafanıza takmayın arkadaşlar ben de bu tasarımın bu kadar güzel bir stada yakışmadığı kanaatindeyim. sonuç olarak bu tribünler bu sene kapalı gişe oynayacak. yalnız keşke şu anket uygulama başlamadan önce yapılsaydı(yapıldıysa da hatırlamıyorum). o zaman sağlıklı sonuca ulaşabilirdik bence.

Daha bir koltuk bile takılmadan böle bir anket yapmıstık kasım ayında ozaman pikselsiz öndeydi.

http://strawpoll.me/6044726/r

Çevrimdışı DADAYKARTALI

membranda artık geriye saymaya başlayalım bence :halay:

Çevrimdışı ozan062

Bundan sonra basketbol salonumuz var 😃

evet 2020den sonra basket salonuna herkes evet der ama yakın dönemde asla olmamalı:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Mobil uygulamada "pikselli tasarım uygulanmasın... evet hayır" olarak gözüküyordu.mağduriyetim giderilsin.evetten 1 alıp hayıra eklensin.

@Necmi abi foruma cogunlukla mobilden girildigini varsayarsak görüldügü üzere piksele " evet " in oylarının cogu yanlıs anlasılmadan ötürü  :evillol:

Çevrimdışı M.Çakır

Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı SuperBJK

Açılış maçında şöyle bir şey olsa harika olmaz mı ? Tıklım tıklım her yer dolu, coşkulu, karnaval havasında 45 gigapixel, herkesin yüzündeki mutluluk ifadesini mimiğine kadar incelemek  :lol:

http://360gigapixels.com/juventus-stadium-2012/

Birde o karşıdaki alt ve üst kat arasına perdeye yansıtma gibi eski fotoğraflar koymuşlar. Çok hoş olmuş bence.

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar sizce bu stadın akustiği(akustiğin farklı anlamları var biliyorum daha fazla ses çıkma anlamında) sizce inönü ve şuan türkiyede en iyi akustiği olan stadı hangisi bilmiyorum bana göre Mersin stadının akustiği çok iyi. Sizce inönü ve diğer statlardan iyi olur mu? İçine girenleriniz yada ne bileyim tribünün dik olması sahanın yakın olmasındam yola çıkarak tahmin yapar mısınız bu forumda baya bilgili kişiler var çok merak ediyorum.

@Ersinn merhaba foruma hos geldin oncelikle.

Simdi de bu cok tartisilmaya baslandi. sozluklerde falan en cok bu konuya rastliyorum. oncelikle bu konuda cok bilgisiziz bundan 2-3 yil once bir arkadasim izledigi golu bana anlatirken "abi adam cok akustik bir gol atti" dedi. o ne demek dedim, "yani cok guzel goldu" dedi. :)

Simdi akustikden anlamamiz gereken sey kapali alanlardaki sesin dagilmasini inceleyen bilim dali. inonu de sesin cok fazla yogun cikmasinin sebebi kapalidaki arkadaslarin cok iyi bir sekilde senkronizasyon olusturmasi ve nasil bagiracaklarini bilmesiydi. bir diger mevzu da kapalinin meshur kapatilmis olan bolumuydu. Cikan sesler belki cok net degildi ama cok fazla yankilandigi icin gurultusu yuksekdi.

Yeni stadimizda hem kapasite artti hem tribunler cok daha diklesti. bunun anlami sesin volume degeri daha yuksek olacak ve dogrudan sahaya daha hizli bir sekilde aktarilacak. onun disinda cati ve kufekiler arasinda kalan bolum tamamen kapanmasa da 1.5-2 metre uzunlugundan camlar ile kapanacak ve yanki da o sekilde saglanacak.

Eger inonu'de ki ambiyans yakalanirsa. kapali numaraliyi, eski acigi, yeni acigi bagirtirsa emin ol cok daha yuksek ve kaliteli ses elde edilecektir.

Yeni stat hakkinda kafanizda sorun olmamasi gereken 3 konu var;

1- Cimin, zeminin kalitesi.
2- Akustik olarak ornek bir stat olacagi.
3- Tribunlerin sahaya acayip yakin olmasi.

Son olarak kiymetli baskanimiz Suleyman Seba'ya veda eden 10-15 bin kisinin cikarttigi su sese bakip kendin hesap edebilirsin stat acildiginda olacak kiyameti.

Çevrimdışı Kemal

Şeffaf mebranlara daha hic baslanilmadi acaba montajı çok mu kolay