Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740083 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

iyi de soru pikselliden memnunmusun değilki.
anladığım kadarıyla açan arkadaş pikselli uygulanmasın diye kampanya başlatmış.biz de evet diyerek piksel karşıtı kampanyaya desteğimizi verdik.
yanlis anlasilma pikselli uygulamasindan memnunmusunuz n falza konmus onu duzeltirler :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mebranlar havalardan dolayi sanirim agar ilerliyor gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hava guzelkende boyleydi her gune ortalama 1 beyaz mebran gidiyor boylede gidecek gibi gorunuyor nisan ayina kadar bitirirler umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Bu eski açık üstteki çıkış kapıları fazla iki tanesi gereksiz.Tribün zaten ufak yarısı da çıkış kapısı.O köşelerdeki iki tane çıkış kapısını kaldırma

şansımız olabilir mi ilerleyen dönemlerde bunu merak ediyorum bilen birisi var mı ?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan m.

Bu eski açık üstteki çıkış kapıları fazla iki tanesi gereksiz.Tribün zaten ufak yarısı da çıkış kapısı.O köşelerdeki iki tane çıkış kapısını kaldırma

şansımız olabilir mi ilerleyen dönemlerde bunu merak ediyorum bilen birisi var mı ?

gerekli ya da gereksiz olduğunu bilmemekle birlikte statik olarak oradaki taşıyıcıların tribün yapımına da uygun olup olmadığına bakmak gerekiyor. ekstra güçlendirme falan gerekebilir öyle bir uygulama yapılacaksa.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan m.

Evet abi. Maket ortaya çıktığında pikselli kaç stat vardı?

türkiyede??

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Zemin baya ilerlemiş , eski açık önünün sadece yarısı kalmış heralde artık hafta başına kadar biter orası

Çevrimdışı ozan m.

pixelli tasarımı kafanıza takmayın arkadaşlar ben de bu tasarımın bu kadar güzel bir stada yakışmadığı kanaatindeyim. sonuç olarak bu tribünler bu sene kapalı gişe oynayacak. yalnız keşke şu anket uygulama başlamadan önce yapılsaydı(yapıldıysa da hatırlamıyorum). o zaman sağlıklı sonuca ulaşabilirdik bence.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj işi 3 hafta falan sürdü.Sulama,ısıtma sistemleri,sarı kum falan derken yeşil çimi görmemiz bi 3 haftamızı daha alacak.Olsun stad bitiyor ya bize yeter  :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı denilanz

türkiyede??
Türkiye'de veya dünyada. Demek istediğim 3 sene öncesine kadar (hatta şimdi de öyle) alışılmışın dışındaydı piksel kullanımı. Beğeniliyor ki yeni statlarda sürekli kullanılıyor.

Çevrimdışı denilanz

pixelli tasarımı kafanıza takmayın arkadaşlar ben de bu tasarımın bu kadar güzel bir stada yakışmadığı kanaatindeyim. sonuç olarak bu tribünler bu sene kapalı gişe oynayacak. yalnız keşke şu anket uygulama başlamadan önce yapılsaydı(yapıldıysa da hatırlamıyorum). o zaman sağlıklı sonuca ulaşabilirdik bence.
Şu andaki sonuç neden sağlıklı değil? İstediğiniz sonuç çıkmadı diye mi? :alala:

Çevrimdışı Yasin A.

Bizim zemin Old Trafford gibi olacak?

Bitince, Old Trafford yöneticileri Vodafone Arena çimlerinden sipariş verecekler hatta  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

10 gun sonra belki görurüz rulolar gelirse ekme yaparlarsa biraz daha bekleyecegiz
en kötü ihtimalle mart sonu görürüz demi yeşilleri

ysariusta

• Ziyaretçi

Drenaj işi 3 hafta falan sürdü.Sulama,ısıtma sistemleri,sarı kum falan derken yeşil çimi görmemiz bi 3 haftamızı daha alacak.Olsun stad bitiyor ya bize yeter  :halay: :halay:

SIS'le konuştuğumuzda (Ümraniye'de teslimden önce) 30 gün inşaat kısmı dediler. Yani haftaya çim hariç bitecektir. 30 nisan açıklanırsa ekme olacaktır. Zaman yeterli. Eğer serme yaparlarsa belki ilk maç hybrit çakılmaz sonraki maça kadar zaten onlarda çakılır.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

SIS'le konuştuğumuzda (Ümraniye'de teslimden önce) 30 gün inşaat kısmı dediler. Yani haftaya çim hariç bitecektir. 30 nisan açıklanırsa ekme olacaktır. Zaman yeterli. Eğer serme yaparlarsa belki ilk maç hybrit çakılmaz sonraki maça kadar zaten onlarda çakılır.
yunus abi en erken 23 nisanda açılacağını söylendiğine göre 70 günlük süreyi düşünürsek % 99 ekme olacaktır serme olmaz diye düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

en kötü ihtimalle mart sonu görürüz demi yeşilleri

oyle olmasini umuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

gerekli ya da gereksiz olduğunu bilmemekle birlikte statik olarak oradaki taşıyıcıların tribün yapımına da uygun olup olmadığına bakmak gerekiyor. ekstra güçlendirme falan gerekebilir öyle bir uygulama yapılacaksa.
Teknik olarak bilmiyorum durumu fakat o tribün için fazla o kadar çıkış.Belki güçlendirme gerekebilir ama  şimdiki  teknolojiyle

bunun halledilebilir olduğunu düşünüyorum.Hayırlısı bakalım ileri zamanlarda zaten eski açıkta tekrar inşaat işine başlarız bir gün :)

Çevrimdışı Erdemm

Şu an bitsin de nasıl olursa olsun psikolojisi daha baskın olduğu için bence de :)

Not: beğendim dedim ankette..  :)

Şu andaki sonuç neden sağlıklı değil? İstediğiniz sonuç çıkmadı diye mi? :alala:

Çevrimdışı SuperBJK

Abi bence daha sağlıklı değil daha kesin bir sonuç ortaya çıkar ve istemeyenler daha çoğunlukta olurdu. Tamamen bittikten sonra asıl sağlıklı sonuç çıkar ortaya diye düşünüyorum.
Anket zaten memnuniyet anketi, olmuş bir şey üzerine beğenilip beğenilmeme üzerine sorulmuş. Uygulamadan önce olsaydı isteyip, istememe üzerine olurdu, o zamanda sonuç kat kat farkla istemiyoruz olarak çıkardı. Bence net güzelliği, görselliği tamamen takılıp oturtulup vidalar sıkılınca ortaya çıkar.

Bence skorbord saha kenarlarındaki led panolarla ve loca kat aralarındaki led panolarla birlikte gelecek  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Emre_ZA

Şu siyah kolonların alt bölümüne küfekilerden böyle bir çalışma yapsalar iyi olur..Siyahı hafif yumuşatabilir.
Bu sene...O sene...

Şu siyah kolonların alt bölümüne küfekilerden böyle bir çalışma yapsalar iyi olur..Siyahı hafif yumuşatabilir.
bencede ordan geçerken kolonların vidaları hep dikkatimi çekiyor rahatsız oluyorum  :evillol: :evillol: :ebebe: :ebebe: