Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744351 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı Necmi

iki  sayfa oncesinde  eski  acik  kulelerde  tribunlerden kalan izlerin nasil silinecegi  sorulmustu arada kaynadi sanirim . Ben  de  isin acigi  cok  merak ediyorum  bu  konuyu.. Aranizda  bun dair  bilgisi olan biri  var mi  arkadaslar? Zira cok cirkin  gorunuyor  orasi  :alala:   
oraı kaplanacaktır ama son sıvamadan sonra nasıl bir teknik kullanacaklarını anlayamadım
yapıştırma yapacaklar desem bilemedim bende merak ediyorum çözemedim hiç bir şey yapılmayacakmış tarzında
davranılıyor bekleyip görelim büyük ihtimal anıtlarla ilgili bir durum vardır orda

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı Necmi

şu siyahtan beyaza geçişte güzel olmuş bence.siyah biraz daha az sonra uzun bir beyaz beyazdan şeffafa geçiş güzel olabilir.
islenmiş fabrika çatısına benziyor fazla kirli duruyor :D

Çevrimdışı sozkul

Benim zaten tercihim düz beyazdı. Benim anlatmak istediğim alışılmışın dışındaki şeyler ilk etapta tepki çeker. Piksele de olan buydu. Her şeyiyle harika bir stat yapıyoruz, neden tribünler sıradan olsun?

Stadı pikselli yapmak mı alışılmışın dışında??????  :)

Çevrimdışı Sedat.Y

Stadı pikselli yapmak mı alışılmışın dışında??????  :)

@sozkul abi dikkat ediyorum sen hep inceden giriyorsun  :D

Çevrimdışı sozkul

piksel istemeyenler nerdesiniz nerde bu millet nerde bu devlet seçimden piksel çikti aha dayiya sor :kop:

1 piksel sevmeyene iki piksel seven lazım.. Biz harbiden sevmiyoruz, siz birazcık seviyorsunuz.. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Vay arkadaş ortak davamız Beşiktaş. Bir şekilde yine ikiye bölünmeyi başardık. Pikselli pikselsiz. Ters düz. Eğri doğru. Herşeyde öyle kutuplaştık ki. Varın siz ülkenin kalanını düşünün. Ortaklaşamaz olduk.
Bana soracak olsalardı ben pikselli istemezdim. Tercih etmezdim ama bu benim görüşümdü. Şu an yapılan da birilerinin zevki belli ki ve yapıldı. Bu kadar. Ben saygı duydum. Ortaklaştım onların beğenisiyle. Katı olmadım keskin olmadım. Güzel yanlarını mantıklı taraflarını bulmaya çalıştım. Bugün bakıyorum beğeniyorum. Belki seneye daha çok beğeneceğim. Çünkü değişiyorum. Değişeceğim... Değer yargılarımız değişiyor. Olaya bakışımız güzele çirkine bakışımız değişiyor. Değişecek... Havanın durumu bile değiştiriyor bizi. Psikolojimizi... moralimizi... Bir maç kazanıyoruz kocaman bir hafta iyi geçiyor. Her şeye daha güzel bakabiliyoruz işte bu kadar. Bütün mesele bu. Biz güzel baktıkça baktığımız şey daha da güzelleşiyor.

Sanırım son zamanlarda hepimizin sorunu şu: Hoşgörüsüzlük... Ne deyim... Hoşgörümü kaybettim hükümsüzdür :bandit:
Bulanlar bana getirmesin.

Bu sohbetlerden "hoşgörüsüzlük" gibi ağır bir sonucu nasıl çıkardın anlamam mümkün değil. Hani sıkıcı olmuş olabilir senin için onu anlarım ama hoşgörüsüzlük, pes diyorum.

Çevrimdışı Hasankavraz

güncel
Hayırdır bu saatte güvenliklere uyku ilaçlı çay mi verdin 😀😀

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Forumu "yetmez ama evetçiler" basmış. Ayrıca soru eki mi ayrı yazılır.  :D

Çevrimdışı arda

Taraf olmazsan bertaraf olursun :D Siyahın yanına Beyazı koyduktan sonra Piksel candır, gerisi heyecan  :halay:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı can1903

:kop: :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat.Y

bu millet ne çektiyse onlardan çekmedi mi?   genç kardeşim......
Stadımızda birşekilde bitecek ama en kısa zamanda bitsin.Bitsinki hüküm sürelim gelen misafirlere.Son fener maçında gördük hüküm sürmeyi.Demekk ki bu işler hüküm sürmekle oluyor bu devirde.Günümüz şartları !!!!  futbol ekonomisi ve şartları !!!

Çevrimdışı Necmi

1 piksel sevmeyene iki piksel seven lazım.. Biz harbiden sevmiyoruz, siz birazcık seviyorsunuz.. :evillol: :evillol:
birde diğer yönden bak piksele hayır diyenler arasında siyahçılar var beyazcılar var
ekokoseciler damalıcılar var alt üst farklı renkte olsun diyen var. Piksel oylaması tahmin ettiğim gibi gidiyor
@sozkul  sosyal medyadaki anket %70 gibi çıktı ama burda birbirine daha yakın diye tahmin ediyordum
aslında piksel çok daha güzel durabilirdi şu yazılar olmasaydı diğer taraftan o yazılar düz tek rengi çok daha kötü gösterir
yazı olmasa düz beyazı kesinlikle tercih ederim ama yazı olduğu sürece en iyisi piksel oluyor birde pikselli olması
giriş tünellerinide gizledi hala final bitişi gibi durmuyor yerine sabitlendiğinde çok daha şık duracaktır birde eksik koltuklar
takılıp bütünlük sağlandığında tam bittiğinde pikseli seven sayısı dahada artacak şu anda bile böyle çıktıysa bütünleştiğinde
piksel çok daha iyi durur.

Çevrimdışı atalay

Taraf olmazsan bertaraf olursun :D Siyahın yanına Beyazı koyduktan sonra Piksel candır, gerisi heyecan  :halay:

Muhalif olursan bertaraf olursun.  :)

bu millet ne çektiyse onlardan çekmedi mi?   genç kardeşim......

Her millet layık olduğu şekilde yönetilir.

Çevrimdışı sallapati

Krasnodar ın skorboard u güzelmiş.. böyle bişey yapılsa bize de...
bizim stadda 1 mi 2 mi skorboard olacak?

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

oraı kaplanacaktır ama son sıvamadan sonra nasıl bir teknik kullanacaklarını anlayamadım
yapıştırma yapacaklar desem bilemedim bende merak ediyorum çözemedim hiç bir şey yapılmayacakmış tarzında
davranılıyor bekleyip görelim büyük ihtimal anıtlarla ilgili bir durum vardır orda
eyvallah Necmi abi  soruma  tatminkar bir  cevap oldu  ..Eksik olma
Yorgo

Çevrimdışı Anıl1903

Krasnodar ın skorboard u güzelmiş.. böyle bişey yapılsa bize de...
bizim stadda 1 mi 2 mi skorboard olacak?

Evet skorbordları baya iyi,merak ettiğim bizim skorbordlarda bu kadar büyük olacak mı aslında büyüklük önemli değilde çözünürlüğünün  iyi olması lazım umarım kaliteli olur.Bu arada 2 skorbord olacaktı köşelerde değişmediyse.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı sallapati

Evet skorbordları baya iyi,merak ettiğim bizim skorbordlarda bu kadar büyük olacak mı aslında büyüklük önemli değilde çözünürlüğünün  iyi olması lazım umarım kaliteli olur.Bu arada 2 skorbord olacaktı köşelerde değişmediyse.

bu kadar büyük olabileceğini sanmıyorum.. yer yok çünkü

Çevrimdışı Anıl1903

bu kadar büyük olabileceğini sanmıyorum.. yer yok çünkü
Doğru,dediğim gibi yüksek çözünürlüklü olabilirse yeterli olur :ok:

Çevrimdışı Ensar

pikseli savunanlar başlar da "bizim ki juventus gibi olmayacak makette ki gibi az olacak çok şık duracak" gibi söylemlerde bulunup avunuyordu, şimdi kötü olduğunu gördüler ama laflarından  dönemiyorlar bence :D itiraf edin abilerim kötü oldu işte :D

sahsi fikrim ; piksele karşıyım fakat ! bu kadar sponsor adı yazılan tribünde düz renk çok basit kaçardı piksel daha iyi durdu amma velakin pikseli çok abarttılar çok fazla oldu !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena

selam ben yardım için değil ama inadımı kırıp passolig almak istiyorum. Bu hafta eskişehir maçına muhakkak gitmeliyim takım bu haldeyken, ne yapmam lazım en hızlı şekilde?
Yanlis bilmiyorsam klubun 5. katinda passolig merkezi var kartini aninda cikartabilirsin. Cumartesi ve pazar calisiyorlar mi bilmiyorum. Denemek lazim @bordelais

Çevrimdışı doctore

Günaydın Beşiktaş Arena. Anket çok iyi olmuş :) . umarım yüksek katılım olur. ben antipikselciyim ama çıkacak sonuca şimdiden saygı duyuyorum, biz kazanırsak pres e devam :) . anketin sonuçlarını yönetime yakın kaynaklardan başkana iletmemiz mümkün olur mu?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

pikseli savunanlar başlar da "bizim ki juventus gibi olmayacak makette ki gibi az olacak çok şık duracak" gibi söylemlerde bulunup avunuyordu, şimdi kötü olduğunu gördüler ama laflarından  dönemiyorlar bence :D itiraf edin abilerim kötü oldu işte :D

sahsi fikrim ; piksele karşıyım fakat ! bu kadar sponsor adı yazılan tribünde düz renk çok basit kaçardı piksel daha iyi durdu amma velakin pikseli çok abarttılar çok fazla oldu !
anket yukarida hala kötü diyorsunuz yenilen pehlivan gurese doymazmis :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK