Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı riza calli

Madem piksellio olacaktı neden maketinde alt siyah ust beyaz yapıldı maket. bunun savunmasını nasil yapacaksiniz

Çevrimdışı Serdar

Lafın gelişi öyle söyledim sırf beyaz da olabilir piksel harici her tasarımı düşünebiliriz herhangi biri olsaydı tutupta illaki piksel olsaydı neden piksel yapılmadı diye çok tepki koyulacağına inanmıyorum  :)

Buna tamamen katılırım. Dediğin gibi piksel harici bir şey olsaydı neden piksel olmadı diyen çok çıkmazdı. Ama piksel yapıldıkça bence bir çok tasarımdan daha şık durdu. Daha iyi bir tasarım olur muydu kesinlikle olurdu, pikseller daha iyi uygulanabilir miydi bence evet. Şu anda tartışılacak bir konu mu bence hayır :lol:

Çevrimdışı Pikselli

Madem piksellio olacaktı neden maketinde alt siyah ust beyaz yapıldı maket. bunun savunmasını nasil yapacaksiniz
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Uğurcan

O zaman böyle bir anket yapılmazdı muhtemelen. Değişik bir şey olmayacaktı çünkü. Alışılmış bir stil olacaktı. Mesela çatı açılır kapanır olmadı. Biz çatının açılır kapanır olmamasından memnun musunuz diye anket yapıyor muyuz?
Demek istediğimi tam anlatamadım heralde alışılmış bir stil olsun sade olsun ne gerek var maceralara.Hem alışılmış stilde taraftarın çoğunluğu tarafından kabul edilirken.Eminim ki sizde piksel yapılmasa ille de piksel olsun demezdiniz  :)
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı aoguzd

abi bende izmirdeyim bende katılabilirim kabul edersiniz bende katılmak isterim abi yarı izmirli sayılırım

O zaman besiktas arena izmir zirvesi gibi bir etkinlik yapılabilir :) hatta 23 nisan cumartesi akhisar maci var bir aksilik olmazsa maca gitmeyi dusunuyorum. izmirli ve manisalı forum uyeleri olarak beraber hareket edebiliriz. Biliyorum konu dışı oldu ama uygun bir başlıkta konuşup organizasyon yapabiliriz.

Çevrimdışı aoguzd

abi bende izmirdeyim bende katılabilirim kabul edersiniz bende katılmak isterim abi yarı izmirli sayılırım

O zaman besiktas arena izmir zirvesi gibi bir etkinlik yapılabilir :) hatta 23 nisan cumartesi akhisar maci var bir aksilik olmazsa maca gitmeyi dusunuyorum. izmirli ve manisalı forum uyeleri olarak beraber hareket edebiliriz. Biliyorum konu dışı oldu ama uygun bir başlıkta konuşup organizasyon yapabiliriz.

Çevrimdışı denilanz

Neden yapalım ki? Üstelik makette de pikselliydi.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı denilanz

Demek istediğimi tam anlatamadım heralde alışılmış bir stil olsun sade olsun ne gerek var maceralara.Hem alışılmış stilde taraftarın çoğunluğu tarafından kabul edilirken.Eminim ki sizde piksel yapılmasa ille de piksel olsun demezdiniz  :)

Benim zaten tercihim düz beyazdı. Benim anlatmak istediğim alışılmışın dışındaki şeyler ilk etapta tepki çeker. Piksele de olan buydu. Her şeyiyle harika bir stat yapıyoruz, neden tribünler sıradan olsun?

Çevrimdışı campeon2015

Eski açığa kadar gelip bırakmışlar yeni açık devam etmiş.Eski açık kapanacak mı?

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

1) izmirden açılacak sandıklar daha değiştirir dengeleri.
2) @Necmi abi, evde elektrik yok?  :busted_cop:  forumun işi mi?

Çevrimdışı Uğurcan

Benim zaten tercihim düz beyazdı. Benim anlatmak istediğim alışılmışın dışındaki şeyler ilk etapta tepki çeker. Piksele de olan buydu. Her şeyiyle harika bir stat yapıyoruz, neden tribünler sıradan olsun?
Her şeyiyle harika stat yapıyoruz özellikle de kendi imkanlarımız ile olduğu içinde bana göre çok özel buna hiç şüphe yok  :ok:
Tribünler malesef pikselle birlikte de sıradanlaştı sonuçta yapılan son stadlar artık pikselli. Gönül ister ki çok daha yaratıcı çok farklı tasarımla koltuk düzeni yapılsaydı.
Siyahta Beyazda bizim pikselli olmuş düz olmuş aslında fazla da takılmıyorum sonuçta bizim yuvamız.Ama tabi sade çok daha şık olurdu.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı denilanz

Eski açığa kadar gelip bırakmışlar yeni açık devam etmiş.Eski açık kapanacak mı?
Kapanacak.

Çevrimdışı Efe

çarşaf giyecek :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin şu şeffaf mebranlari stada getirsinler 1 tanesini sersinler bi gorelim çok merak ettim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

piksel istemeyenler nerdesiniz nerde bu millet nerde bu devlet seçimden piksel çikti aha dayiya sor :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

piksel istemeyenler nerdesiniz nerde bu millet nerde bu devlet seçimden piksel çikti aha dayiya sor :kop:
Forum piksel dedi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erhan

Son dakika ... Sandıkların %7 si açıldı.Batı illerdeki oyların sayımı devam ediyor. :D

Çevrimdışı Efe

Son dakika ... Sandıkların %7 si açıldı.Batı illerdeki oyların sayımı devam ediyor. :D
bakalim piksel taraftar partisi kac buyuk sehir alacak rakip parti ise buyuk sehirlerde geride kaldi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Bu gün trabzon stadının yanından geçtim. Resimlerden çok küçük görünüyordu. O kadar büyükki bizimkini hayal ettim bir an.

Çevrimdışı Efe

Bu gün trabzon stadının yanından geçtim. Resimlerden çok küçük görünüyordu. O kadar büyükki bizimkini hayal ettim bir an.
bizimkini yeni aciktan bi gor sadece gor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı burakkk1903

😒 Abi şöyle saçma sorular sormayın gözünü sevim öyle kalır mı orası hiç söz konusu bile değil 😐😐
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Cidden pikselli Sportoto tribünün beğenmiyor musunuz? sadece o bölgeye bakın benim nedense çok hoşuma gidiyo ilk takılmaya başladığında beğenmiyodum ama köşelerde gelince güzel gözükmeye başladı. Fakat Denizbank tarafı nedense kötü gözüküyo çok fazla tünel var onların boyanması lazım.