Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Ooo piksel tartışması, bayılırım.

Piksele laf yok, çok güzel oluyor.   Son rütuşlarla daha da güzel oldu. Ne 1 yıl önce bir anket yapılsaydı pikselden vazgeçilirdi ne de şimdi yapılırsa vazgeçilir. Karar alınmıştı ve uygulandı. Yapılmadan önce de beğenenler vardı yapıldıktan sonra da (daha fazla) var. Kendiniz beğenmiyorsunuz diye anket yapılsa piksel seçilmezdi demeyin artık. Biz hep vardık.

Çevrimdışı Efe

kafa kafaya gidiyor demekki begenen en az begenmeyen kadar forza pikselll  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

stad boşken de zarif görünse fena mı olur du
maçın başlamasına 5dk kala girenler için hiç bi anlam ifade etmeyen zariflik  :D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ankete bakılırsa sadece beğenmeyenler çok fazla konuşuyor ve herkesin öyle düşündüğünü zannediyor .

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Ankete bakılırsa sadece beğenmeyenler çok fazla konuşuyor ve herkesin öyle düşündüğünü zannediyor .
Evet, aynen öyle. Ben de bunu farkedince çok konuşmaya başladım. Ne zaman piksel mevzusu açılsa ben de bitiyorum.

Piksel iyidir, siz de sevin...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet, aynen öyle. Ben de bunu farkedince çok konuşmaya başladım. Ne zaman piksel mevzusu açılsa ben de bitiyorum.

Piksel iyidir, siz de sevin...

Okuyorum herkes olumsuz konuşuyor ama beğenenler yazınca ne yapılsa begeniyorsunuz deniliyor çok ilginç günümüzün sorunu herkes en iyisini kendi bildiği zannetmesi.

Çevrimdışı Erhan

Piksel anketinde şok sonuç... birazdan... :D

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

boyalı onlar :D

evet abi boyalı dedin füme rengine ama gerçekten hoşuma gitmedi her şey süper tek eksik loca ve tüneller gibi.

Çevrimdışı Pikselli

Yine mi Piksel mevzusu %50 yi zor tutuyorum :)
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 20:32:51 Pikselli ]
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Yine gelmiş Pixel mevzusu. Beni tanıyanlar bilir bu forumda Pixele karşı en büyük muhalefetı ben yaptım. Daha ilk maket belli olunca Antalya'nın stadı gibi olacak dedim. Herkes karşı çıktı yapılınca çok güzel olacak sadece aradaki geçişi sağlayacak dendi.

Sonra büyük kavgalar döndü yine hatırlayanınız vardır. Ben pikselliye karşı olan taraftarlar var gelin dedim bu işi yönetime taşıyalım bir şekilde dedim. Dedik ki kartal yuvasından ürün alan her kişiye aldığı oy verme Hakkı tanınsın. 3-4 tane pikselliyle beraber tasarım belirleyelim hem Beşiktaş'a destek oluruz hem demokratik bir seçim olmuş olur. Fakat bu da farklı gerekçelerle reddedildi.

Sonra forumda huzursuzluk çıkaran adam olmamak için sesimi çıkarmadım. Gittim canlı gördüm sonra. Özellikle yeni açık üst tribün o kadar kötü oldu ki gerçekten üzüldüm, söyleyecek kelime bulamadım. Olan tasarım bir geçisten çok karma karışık bir üst trıbundu. Sonra pikseli her yere yaydılar ve eski açık alt tribün yeni üstten de kötü gözüktü . Sponsor isimleriyle beraber tribünler iyice karman çorman oldu. Bunu bile kimsenin tadı kaçmasın diye çok fazla dillendirmedim. Yüzlerce kişinin takip ettiği bu forumda bu anketi şimdi yapmak artık bir anlam ifade etmiyor. Şu dakikadan sonra bütün koltukların tekrar takılmasına imkan yok.

Zamanında bana pikselliye karşı 10 tane adam yok boşuna kendini yoruyorsun dendi.

Bugün anket neyi gösterir bilmiyorum ama 10 kişiden fazla olacağımızı adım gibi biliyorum.

bende başlarda hiç beğenmiyodum rezil ettiler stadı diye şikayet ediyordum ama şuan gözüme bitince güzel gözükmeye başladı. Tek eksik tüneller bana göre şuan. Belki onlarda ilerde gözüme güzel gözükecek bilmiyorum.

Çevrimdışı ozankarakoc

Beyler, Twitter'da yayalım, başkana yakın olanlar ucundan tutsun, şu piksel olayını kaldırtalım...

Şaka şaka heuehue... Hala mı piksel yahu! :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı denilanz

Sayfanın üst kısmında :D
Az daha oy kullanamayacaktım bak. Tapatalk'tan girince fark etmedim.

Çevrimdışı Uğurcan

Pikselcilere bir sorum var  :)
Bir de diğer bir açıdan bakalım ters çevirelim stadımız alt beyaz üst siyah oldu veya alt siyah üst beyaz oldu pikselsiz bir şekilde.
O zaman ankette sonuçlar nasıl olurdu şimdi yarı yarıya memnun olup olmama durumu var hemen hemen o zaman %80-%90lar da olmaz mıydı memnuniyet ?
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı kartalpençesi

Bende başta piksel bişey olmaz iyidir diyordum kendi kendime.Ama şimdilerde soğudum.Çünkü mesela sportoto tribününe bakın sadece siyah olan ve sadece beyaz olan bölgeye bakın.Sanki ipek gibi çok şık,ihtişamlı gözüküyor.Şimdi piksel bölgesine bakın karıncalı tv gibi gözüküyor.Bence üst siyah alt beyaz pikselsiz daha güzel olurdu.ama stat açılınca boş yer kalmaz koltuklar görünmez diye avunuyorum.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konu Dısı ; ama kimsenin bu konu dısına bisey diyecegini sanmıyorum hatta elimizden geliyorsa lütfen destek olalım
  +++ ÖNEMLI ++++
 Naçizane bir fikrimiz var. Malum bu sezon Başakşehir stadındaki hiçbir maçımızı tam dolduramadık,stad doluda olsa ufak boşluklar hep göze çarptı ve bu boşluklar genelde en ucuz bölüm olan Kuzey ve Güney kale arkaları idi..

Neyse uzatmayacağım sayfamızdaki yöneticilerin fikir alışverişleri sonucunda ortaya bir proje çıktı. Malumunuz takımımız şu an nispeten formsuz bir görüntü sergiliyor ve en çok desteğe ihtiyacı olduğu zaman şimdi. Takipçilerimiz arasında her maça gidende var maça gidemeyecek durumu olanda. Durumu iyi olanda var olmayanda var fikrimiz şudur ki " BEŞİKTAŞ transfer dedikoduları" sayfası yöneticileri olarak bir banka hesabının açılması ve evimizdeki maçlara durumu olmayan insanların,öğrenci kardeşlerimizin gönderilmesidir. Evimizdeki maçlarda boşlukların yoğun olduğu Kuzey ve Güney tribünleri proje dahilinde hedef tribünleridir. Fiyatları sadece 20 TL bu iki tribünün. 50 bine yakın takipçisi olan bir sayfadan her maça fazladan bir kişiyi bile göndermek,her maça fazladan bir ses yürek katmak çokta zor olmamalıdır. Yöneticiler olarak her hafta bu proje dahilinde en az 5 taraftarımızı maça göndermek başlıca zaten bizim vaadimiz. Bu proje doğrultusunda bize destek olacaksınız,ve projemize sıcak bakıyorsanız projemizi devreye sokma konusunda çalışmalara başlayacağız

Saygılarımızla..

Çevrimdışı Serdar

Bir de diğer bir açıdan bakalım ters çevirelim stadımız alt beyaz üst siyah oldu veya alt siyah üst beyaz oldu pikselsiz bir şekilde.
O zaman ankette sonuçlar nasıl olurdu şimdi yarı yarıya memnun olup olmama durumu var hemen hemen o zaman %80-%90lar da olmaz mıydı memnuniyet ?

Olmazdı bence. Kişisel olarak altın siyah üstün beyaz yada tam tersi durumunu hiç beğenmiyorum. Pixel bence daha iyi. Ama ben açıkçası bembeyazdan yanaydım.

Çevrimdışı emrekhvcgl

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğurcan

Olmazdı bence. Kişisel olarak altın siyah üstün beyaz yada tam tersi durumunu hiç beğenmiyorum. Pixel bence daha iyi. Ama ben açıkçası bembeyazdan yanaydım.
Lafın gelişi öyle söyledim sırf beyaz da olabilir piksel harici her tasarımı düşünebiliriz herhangi biri olsaydı tutupta illaki piksel olsaydı neden piksel yapılmadı diye çok tepki koyulacağına inanmıyorum  :)
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı denilanz

O zaman böyle bir anket yapılmazdı muhtemelen. Değişik bir şey olmayacaktı çünkü. Alışılmış bir stil olacaktı. Mesela çatı açılır kapanır olmadı. Biz çatının açılır kapanır olmamasından memnun musunuz diye anket yapıyor muyuz?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

teşekkürler @Sedat.Y tüm forum üyelerinin güzelliği her bir üye ayrı ayrı değerli.

+ramazan bayramlarında izmirdeyim sizinle benzer profillerdeyiz hissiyatındayım. kordonda bir bira içmekten mutlu olurum...
abi bende izmirdeyim bende katılabilirim kabul edersiniz
Memnuniyetle ......Beklerim @tangaz
bende katılmak isterim abi yarı izmirli sayılırım