Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stadi bu sezon açmak Beşiktaş'a ihanettir !

Yazını çözemedim ters bi tepki vermek istemiyorum daha açık yazarmısın..

Çevrimdışı SDemirsoy

O yazıların olmadığını düşün bunun birebir aynısı olacaktı @SDemirsoy ki o yazılar olmadan bile çok büyük farklılık yok.
olmayan şeyi neden düşüneyim abi :D demek ki aynısı olmayacak

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Antalya stadında çok daha aşağıdan başlayıp çok daha yukarıda bitiyor yani neredeyse tamamı piksel.. o kadar yoğun kullanmışlar ki neredeyse bir kırmızı bir beyaz koltuk takacaklarmış :) Bununla bizimkini kıyaslamak tuhaf olmuş.. sadece keskin bitişi biraz yumuşatıyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

bizde yazı olduğu için o kısımlara piksel atamadılar ondan daha seyrek görünüyor bizde
o zaman Antalyaya çok benzemeyecek demek Ahmet abi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ahmetx

o zaman Antalyaya çok benzemeyecek demek Ahmet abi
evet çok benzemeyecek yazı ve renkler farklı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

taraftar koltuklari bitise yaklasti aksama kadar hepsine yakini takilmis olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

taraftar koltuklari bitise yaklasti aksama kadar hepsine yakini takilmis olacak
minik boşluklar kalmış sadece  :icool:

Çevrimdışı underworld

Yazını çözemedim ters bi tepki vermek istemiyorum daha açık yazarmısın..
Erken açıcaz diye ;
# çabucak üstün körü yapılacak olmasından
# tarihi ani lig ortasina sıkıştırip takımın ve taraftarın konsantrasyonunu bozucak olmasinda ve en önemlisi maddi anlamda daha çok kazanca erişmek varken daha aziyla yetinmek zorunda kalmaktan

Çevrimdışı Efe

Erken açıcaz diye ;
# tarihi ani lig ortasina sıkıştırip takımın ve taraftarın konsantrasyonunu bozucak olmasinda ve en önemlisi maddi anlamda daha çok kazanca erişmek varken daha aziyla yetinmek zorunda kalmaktan
dediklerinini hic biri dogru degil 30 nisanda stad acildiginda bu soylediklerini o gunde yazmani dilerim ama yazamazsin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

minik boşluklar kalmış sadece  :icool:
yarin localara baslarlar artik numaralinin ustu  tam kapandiginda da vip koltular takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Erken açıcaz diye ;
İlk madde kesinlikle doğru değil. Hiçbir şey üstünkörü yapılmıyor.

İkinci maddenin ilk kısmı doğru olabilir ama tam tersi de olabilir. Şampiyonluk yolunda takımı ateşleyebilir stat. Stadın bu sezon açılmak istenmesindeki amaçlardan en önemlisi maddi anlamda kazanca erişmek zaten. Hem Vodafone ile olan sözleşme işlerlik kazanacak hem de stat kirası gibi külfetlerden kurtulmuş olacağız. Ayrıca 15 bin kişiden elde edilen kazançla 40 bin kişiden elde edilen kazancı karşılaştırmak lazım.

Özetle stadı açmakla Beşiktaş'a ihanet kavramlarını bağdaştırmak imkânsız. Belki tersini söylerseniz daha iyi olurdu.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı muratkoc

Bu stad acılmasın diyenler heralde olimpiyat ya da başakşehire hiç gitmemişler. Bn bir kombine sahibi olarak çim ve wc ler tmm olduktan ok yim :icool:

Artık işimden çıkıp tramvaya binip takımıma şampiyonluk yolunda destek olmak istiyorum. Membran ve koltukta bile gözüm yok

Çevrimdışı muratkoc

Bu stad acılmasın diyenler heralde olimpiyat ya da başakşehire hiç gitmemişler. Bn bir kombine sahibi olarak çim ve wc ler tmm olduktan ok yim :icool:

Artık işimden çıkıp tramvaya binip takımıma şampiyonluk yolunda destek olmak istiyorum. Membran ve koltukta bile gözüm yok

Çevrimdışı Mehmet92

Forumun geneli 19 mart derken ben 30 nisanı gerçekçi tarih görüyordum ama bu mevcut membran hızı ağustostan öncesi imkansız diyor,daha geçen hafta divan için gidenler de içeride çok iş var dedi.

Stad mühim değil benim için 2 ay geç 3 ay erken farketmez şampiyon olmamız lazım bizim tek önemli konu bu olmalı.

Çevrimdışı raichu

Forumun geneli 19 mart derken ben 30 nisanı gerçekçi tarih görüyordum ama bu mevcut membran hızı ağustostan öncesi imkansız diyor,daha geçen hafta divan için gidenler de içeride çok iş var dedi.

Stad mühim değil benim için 2 ay geç 3 ay erken farketmez şampiyon olmamız lazım bizim tek önemli konu bu olmalı.
30 nisana 2 ay var membran son endişen olmalı  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

30 nisan tarihi bir tane yetkilinin ağzından bile çıkmamışken halen bu tarihe odaklanılması insanlarda yanlış bir algı oluşturuyor. Daha önce defalarca aynısı yaşandı şimdi yine aynı durumun yaşanması da olası. O zamanlarda da şu olursa bu olursa yetişir diye argümanlar sundu arkadaşlar ama hiç biri olmadı, Başkan bile henüz net bir tarih veremiyor haftaya tarih verecek haberi de resmi kaynaklardan deklere edilmedi. O yüzden insanları beklenti içine sokmak yerine Başkan'ın açıklamasına göre hareket etmek en mantıklısı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

üstüm körümü

stad şu haliyle türkiyerdeki %80 stad daha iyi

Çevrimdışı Mehmet92

30 nisana 2 ay var membran son endişen olmalı  :icool:

Finiş işlerini yapıyoken böyle uzun sürmesi muhtemel her iş sıkıntı işte,daha dokunulmamış 42 iç membran var yazıcam biri çıkıp dicek ki onlar çabuk takılıcak.Neye göre çabuk,kime göre çabuk desem sen ne biliyosun,açılmazsa açılmaz gibi cevaplar gelicek basit bi algoritma var forumda :D

Gözle görülen işler bittiğinde bile 1-2 aylık ince iş oluyor stad inşaatlarında,biz daha gözle görülür kısımları bitiremedik ve 50 gün soraya açılış tarihi hesaplıyoruz.İnşallah ben yanılırım ama şu ana kadar şahsi tahminlerimde hiç yanılmadım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Finiş işlerini yapıyoken böyle uzun sürmesi muhtemel her iş sıkıntı işte,daha dokunulmamış 42 iç membran var yazıcam biri çıkıp dicek ki onlar çabuk takılıcak.Neye göre çabuk,kime göre çabuk desem sen ne biliyosun,açılmazsa açılmaz gibi cevaplar gelicek basit bi algoritma var forumda :D

Gözle görülen işler bittiğinde bile 1-2 aylık ince iş oluyor stad inşaatlarında,biz daha gözle görülür kısımları bitiremedik ve 50 gün soraya açılış tarihi hesaplıyoruz.İnşallah ben yanılırım ama şu ana kadar şahsi tahminlerimde hiç yanılmadım.

:)

Çevrimdışı raichu

bakalım bekleyip göreceğiz sonu hayır olsunda  :bandit: