Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

yeter la eziyet etmeyin şu güzelim stada   :bandit:

Çevrimdışı raichu

@Efe  @ahmetx  Emre kardeşimiz çatının tamamını bir siyah bir beyaz şeklinde yaparsa Beşiktaş Arena olarak twitter dan paylaşırmısınız . Yani sakıncası yoksa . Bence güzel tepkiler alacaktır. Bolca rt leriz  :)
bolca küfür de yiyebiliriz abi  :kop:

Çevrimdışı tugozcan

paint terk oldu biraz ama :D mesai bitiyor aceleye geldi :D

Çevrimdışı denilanz

Pikseli beğenirim, laf da ettirmem ama çatıya siyah beyaz nedir ya! Pilaj şemsiyesi gibi olmuş.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bi arkadaş en son kelebeği koyup olayı bitirecek diye korkuyorum

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

lunapark'a çevirmişsiniz stadı çatısını :D  :evillol:

Çevrimdışı Ibi_39

Burada yazıldı , gerçekten de membranın eski açıkta durduğu yer traji komik. Neden o istikametten devam etmezler de taraftarın gönlüne şüphe düşürürler anlayamıyorum. Allah'tan eski açığın her tarafına semer yerleştirdiler de gönlüm rahat.

Bence yeni acik kösesine Membran baslamalarinin tek nedeni skorbord  :super:

Çevrimdışı Burak

İlk açılışa tüm siyasi partilerden davetliler ile cumhurbaşkanı gelecek tamam ama umarım sırf birilerine alkış tutması için tribünleri belediye otobüsleri ile mahallelerden milleti toplayıp doldurmazlar. Örnekleri bolca var,  umarım böyle bir şey olmaz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk açılışa tüm siyasi partilerden davetliler ile cumhurbaşkanı gelecek tamam ama umarım sırf birilerine alkış tutması için tribünleri belediye otobüsleri ile mahallelerden milleti toplayıp doldurmazlar. Örnekleri bolca var,  umarım böyle bir şey olmaz.

O kombine loca alan taraftarına hakaret olur,öyle bi ayıp yapılmaz

Çevrimdışı Anıl

Koskoca kulübe öyle bir utanç yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Aklının ucundan köşesinden geçiren bir yetkili varsa geçirmesin.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı SuperBJK

Onlar Avrupada beton dökülürken bizde sonradan betonu kırıp yapıyorlar.

Peki bu iş stratejisi midir yoksa bize has son güne bırakma adetimiz midir @sozkul abi ?  :lol:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

konuşuluyo mu bilmiyorum ama çatının elektrik üretmesi gibi bi proje vardı ondan haber var mı?

Çevrimdışı Ardau

Kahkaha attım

Eski açık alttaki piksel i yazıya kadar uzatmışlardi.  Ne oldu o iş diğer tribünlere yapılacak mı acaba?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı SuperBJK

Birde bu yeni açık dış cephesinin tam misafir tribünün karşısına duvar örmüşlerdi, numaralı tarafına doğru ilerleyen. Duvara kapı gibi bir şey açmışlardı. Oranın akıbeti ne oldu. Ne yapacaklardı oraya. Ya da yapıldı mı, bilgisi olan var mı acaba ?

Çevrimdışı Hamza

Bence yeni acik kösesine Membran baslamalarinin tek nedeni skorbord  :super:
Bence skorbordu icerden takarlar. vincleri köşe yirtiklarina kadar getirip sahaya basmadan hallederler  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Sen iste yeter kardeşim :)

küçük membranlarıda beyaza gelen kısım siyah siyaha gelen kısım beyaz olacak şekilde yaparsan tamamdır :evillol:

Çevrimdışı Efe

küçük membranlarıda beyaza gelen kısım siyah siyaha gelen kısım beyaz olacak şekilde yaparsan tamamdır :evillol:
tam mebran piksel şov :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Kahkaha attim ya

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 2003ruhu

Siyah demirin boyanması şart.

via yeniinönü

dakika skor :

membran