Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756635 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonradan olabiliyor mu abi böyle giderler ? Ama bir gider yapılacaksa koca projede onu atlamış olamazlar herhalde.
Belkide başka bir şey düşünülüyordur. Eski açığın önü gazilerde ki yer gibi de yapabilirler taşlarla. her zaman ki gibi muamma  :lol:
Bekleyip göreceğiz ama o haliyle bırakmazlar Yeni açık arkasını diye düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GIUNTI

toki arena kadar berbat bi aydınlama görmedim rakip futbolcular taraftarı görmuo resmen sadece o taraftan ses gelio eski usul aydınlatma diregı sistemi bile ondan daha aydınlık ediyo.

taraftarın aydınlık olması için tribün üstlerinin de aydınlatılması lazım bence. sarı-beyaz ışık farketmez gibi geliyor. San mames öyle mesela.

toki arena'da aydınlatma elemanı sayısı da az gibi geldi bana ekteki fotoda kale arkasındaki lambaların yarısı sönük sanki.

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 16:09:37 GIUNTI ]

Çevrimdışı FARUK

Güncel
23. Membran geriliyor yüksek ihtimal

Çevrimdışı bjkburakbjk

Bu da 2 ay önce üsküdardan çektiğim resim. O günde buraya yazmıştım ziyaret sistemi nasıl oluyor diye cevap anlamamıştım ama ziyaretlerde kapandı artık :)

Çevrimdışı ahmetx

Bu da 2 ay önce üsküdardan çektiğim resim. O günde buraya yazmıştım ziyaret sistemi nasıl oluyor diye cevap anlamamıştım ama ziyaretlerde kapandı artık :)
net olsaymış şu ana kadar üsküdardan çekilmiş en güzel fotoğraf olacakmış
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

Süper. Ziyaret zaten resmi olarak hiç olmadı. Bazen imkan olup içeri sızdık bazen güvenlikler yeni açığa aldı. Biz buradan he desek orada hayır olursa mahçup oluruz. Uzun süredir etrafta çaycı yok. Sustuk bizde. Yanlız harika fotoğraf

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

arkadaki ucubeye izin çıkmış ama bizde çatıya 40 cm hesabı yaptılar. Çatı yüzünden hatta mühürlendi diye hatırlıyorum stat 1 2 gün.

Şu 40 cm hesabı gerçekten var mıydı bilen var mı?

Çevrimdışı Tahsin Ç.

İlk açılış Devlet erkanı, muhalefet ve divan Üyeleri ile yapılacak denilmiş  bu kesin bir bilgi mi ? Eyvallah çok yardımcı oldular v.s. ama mabedimizin ilk açılışında bari loca ve kombine sahipleride yer alsın  3 sene öncesinden para bağlamış insanlara da jest olurdu, bence mutlaka loca, 1903 Tribünü ve kombine  sahipleri de o ilk açılışta yer almamlılar.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 16:31:56 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı mutixls

bazı arkadaşlar geçen gün vinç ile çıkarılan uzun beyaz malzemelerin membran olduğunu düşündüler ama değil. membranlar mavi branda ile sarılı geliyor. düz beyazlar membranların uçlarına sabitleme ve germe işi için konulduğunu düşünüyorum. eski resimlerde kiriş üzerinde beyaz tırtıklı malzemeler vardı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

fotoğraf harika..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ihsanakkanat

-----KONU DIŞI---
Akşam konya tribününe girecek olan arkadaşlar varsa dikkatli olsunlar, mevlana şehri vs vs, hoşgörü beklemeyin, bildiğin bileniyorlar burada,zor olacak biliyorum ama konya tribününe girerseniz sevincinize,heycanınıza ve öfkenize hakim olmaya çalışın..Konyasporlu birkaç arkadaşımın beni araması sonucu buraya yazma gereksinimi hissettim..
Buyrun bu da kanıtı

Çevrimdışı YunusEmre

İlk açılış Devlet erkanı, muhalefet ve divan Üyeleri ile yapılacak denilmiş  bu kesin bir bilgi mi ? Eyvallah çok yardımcı oldular v.s. ama mabedimizin ilk açılışında bari loca ve kombine sahipleride yer alsın  3 sene öncesinden para bağlamış insanlara da jest olurdu, bence mutlaka loca, 1903 Tribünü ve kombine  sahipleri de o ilk açılışta yer almamlılar.

ilk açılış protokol olacak tamamen formalite icabı ne şiş yansın ne de kebap tarzında olan bir açılış olacak.. maç olmayacak eğlence olmayacak..

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk açılış Devlet erkanı, muhalefet ve divan Üyeleri ile yapılacak denilmiş  bu kesin bir bilgi mi ? Eyvallah çok yardımcı oldular v.s. ama mabedimizin ilk açılışında bari loca ve kombine sahipleride yer alsın 3 sene öncesinden para bağlamış insanlara da jest olurdu, bence mutlaka loca, 1903 Tribünü ve kombine  sahipleri de o ilk açılışta yer almamlılar.
Problem olur,önce girsin gezsin onlar boş tribünleri
Kırmızı kurdele kessinler bitsin

Çevrimdışı YunusEmre

Buyrun bu da kanıtı

bu ülkede konu Beşiktaş olunca bir ..öt kalkması akımı oluyor direkt.. adamların amigoları vs fbli gsli ondan boyle atarlanıyorlar.. çok da takılmamak gerekiyor bu hoşgörü şehrinin hoşgörülü adamlarına..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

San Mames'in koltuklarına bakınca bizimkisi gerçekten görüntü açısından çok aşağıda görünüyor. Tamamen bitince çıkış kapıları ve merdiven boşluklarıyla beraber tekrar bakalım diyorum ama aynı etkiyi vermeyecek sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Problem olur,önce girsin gezsin onlar boş tribünleri
Kırmızı kurdele kessinler bitsin
O kadar kolay atlatacağını mı sanıyorsun  :D . İlk golü ağlarımıza Birisi bırakacaktır mutlaka  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

San Mames'in koltuklarına bakınca bizimkisi gerçekten görüntü açısından çok aşağıda görünüyor. Tamamen bitince çıkış kapıları ve merdiven boşluklarıyla beraber tekrar bakalım diyorum ama aynı etkiyi vermeyecek sanırım.
Kırmızı renginde payı var ama koltukları çok güzel onların

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kırmızı renginde payı var ama koltukları çok güzel onların
İşte genel açıdan söyledim. Koltuklar, renk seçimi, boşluklar çıkış kapıları hepsi mükemmel düşünülmüş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GörkemGörkem

@ahmetx @Efe @Necmi  abiler buraya yedek kulübeleri nasıl yerlestirilecek bilginiz  varmı ? Koyulan merdivenlerden sonra sanki yer kalmamıs gibi duruyor.

Çevrimdışı Efe

İşte genel açıdan söyledim. Koltuklar, renk seçimi, boşluklar çıkış kapıları hepsi mükemmel düşünülmüş.
o zaten dünyanin en iyisi 2.de bizimki  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

@ahmetx @Efe @Necmi  abiler buraya yedek kulübeleri nasıl yerlestirilecek bilginiz  varmı ? Koyulan merdivenlerden sonra sanki yer kalmamıs gibi duruyor.

yedek kulubelerinin çerçeveleri de yapıldı zaten. eski fotolarda görünüyordu. yani sığıyor sıkıntı yok.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

yer var merdivenlerini bile betonladılar yedek kulübesinin.

Çevrimdışı SDemirsoy

önüne gelecek

Çevrimdışı ensdndr

yedek kulubelerinin çerçeveleri de yapıldı zaten. eski fotolarda görünüyordu. yani sığıyor sıkıntı yok.

Projeyi planlarken en ufak boşluğu bile değerlendirmişler. Hiç boşluk atıl kısım yok :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !