Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı GIUNTI

Arka tarafta yeşil e yakın renkli bir bina var arkadaşlar cam a benziyor :)

:lol: :lol:

Yalnız helal olsun Faruk. Stat konusuna hakimsin tamam da etraftaki binalar konusunda bile uzman olman nedir? :ok:

İşte o bina!  :busted_cop: : https://www.google.com/maps/@41.0392044,28.9916995,3a,90y,147.54h,86.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1smgZa_-CWpGhh4JYd2n_hAg!2e0!7i13312!8i6656

Çevrimdışı SDemirsoy

üniversite kampüsünün yeşil çatısı o cam değil arkadaşlar :D

Çevrimdışı Efe

:lol: :lol:

Yalnız helal olsun Faruk. Stat konusuna hakimsin tamam da etraftaki binalar konusunda bile uzman olman nedir? :ok:

İşte o bina!  :busted_cop: : https://www.google.com/maps/@41.0392044,28.9916995,3a,90y,147.54h,86.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1smgZa_-CWpGhh4JYd2n_hAg!2e0!7i13312!8i6656
sadece onundeki agaca bakmak yeterli camin onunde agac mi olur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

bende diyorum okadar yüksekmi olacak camlar :)

Çevrimdışı arda

Arka tarafta yeşil e yakın renkli bir bina var arkadaşlar cam a benziyor :)

Aynen Faruk, ITU Yüksek Gerilim Lab binası. Çatısı yeşil hakkaten cam gibi duruyor ilk bakışta.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı serti67

arkadas sayfalar once cım ekımıyle ılgılı bır fıkır paylastık ne eksı ne artı bır yorum alamdaık kendımı orselenmıs otekılestırılmıs hıssettım görünmez adammıyım la ben :))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

çim ekilecekse güzel fikir Krasnodarda zemi,ne tohumları alt yapı oyuncuları serpmişti . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

arkadas sayfalar once cım ekımıyle ılgılı bır fıkır paylastık ne eksı ne artı bır yorum alamdaık kendımı orselenmıs otekılestırılmıs hıssettım görünmez adammıyım la ben :))))

ben aslında birkaç cümle geçirdim aklımdan o ara işe döndüm yazamadım. güzel bir öneri hatta bu ülkede bu işe yakışacak tek camia biziz  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

baskıyla 3 kişiyi yanına cektın hadı bende yanında oluyum :D :D hatta noumada atsın bi tohum vasiyeti olamaz ama bu olur vasiyeti beni inönüye göündüdü ya onu gömemeyiz ama çim tohumunu gömebiliriz.

Çevrimdışı Apocalyptica

aydınlatma armatürleri gömülü olsa keşke ama hiç zannetmiyorum.

bizim çatının altıda kapansa böyle keşke ama kedi yoluna  aydınlatma takıldığına gore imkansız

Çevrimdışı tangaz

baskıyla 3 kişiyi yanına cektın hadı bende yanında oluyum :D :D hatta noumada atsın bi tohum vasiyeti olamaz ama bu olur vasiyeti beni inönüye göündüdü ya onu gömemeyiz ama çim tohumunu gömebiliriz.

Nouma tohumları şortundan çıkarıp atsın hem geriye dönük bir cevap olur adamı yargısız infaz etmişlerdi belki de çok masumaneydi yaptığı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Nouma tohumları şortundan çıkarıp atsın hem geriye dönük bir cevap olur adamı yargısız infaz etmişlerdi belki de çok masumaneydi yaptığı  :evillol:

Çevrimdışı serti67

napalım arkadas aglamyana meme vermıyorlar bır acındırdım kendımı yorum geldı nese gorunuyormusum:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SuperBJK

Stat neredeyse bitti, açılışa günler kaldı ama benim kafamı hep şu biriken sular karıştırıyor.
Daha inşaat halindeyken betonu vs. dökülmeden bu giderlerin yapılması gerekmez mi ?
Ya da sonradan mı yapacaklar, yapacaklarsa nasıl yapacaklar ?
Hadi en olumsuzu düşünsek oraya bir gider yapılmayacak mı ?
Bu üçünü istiyorum  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat neredeyse bitti, açılışa günler kaldı ama benim kafamı hep şu biriken sular karıştırıyor.
Daha inşaat halindeyken betonu vs. dökülmeden bu giderlerin yapılması gerekmez mi ?
Ya da sonradan mı yapacaklar, yapacaklarsa nasıl yapacaklar ?
Hadi en olumsuzu düşünsek oraya bir gider yapılmayacak mı ?
Bu üçünü istiyorum  :lol:
Numaralı arka tarafında da aynı sorun var. Yoğun yağmurlarda o zeminde bir gider yapılıp düzenlenmeyecekse paçaları sıvayarak içeri gireceğiz demektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfunyasar

herkese merhaba saha koyulunca artık beğenmiyorum. zira siyah beyaz griye o kadar alışmı ki gözler, drenajı bile en grisinden en koyusundan. gir çim oluyor muydu? gri çim yapsınlar :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Ersinn

Aydınlatma beyaz ışık olacak Övünç Özdem yazdı güzel

Çevrimdışı denilanz

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 15:48:52 denilanz ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Vodafone KaraKartallılara ektirsinler :D
Hee bi çim kaldı zaten yapmadığımız  :D

Çevrimdışı dj_dellyy

arkadaşlar aydınlatmalar zaten beyaz olur siz hiç sarı aydınlatma gördünüz mü  :biggrinking:

Çevrimdışı Ersinn

arkadaşlar aydınlatmalar zaten beyaz olur siz hiç sarı aydınlatma gördünüz mü  :biggrinking:

Toki arena sarı karanlık gibi :D

Çevrimdışı cadavra

Toki arena sarı karanlık gibi :D
toki arena kadar berbat bi aydınlama görmedim rakip futbolcular taraftarı görmuo resmen sadece o taraftan ses gelio eski usul aydınlatma diregı sistemi bile ondan daha aydınlık ediyo.

Çevrimdışı tangaz

Numaralı arka tarafında da aynı sorun var. Yoğun yağmurlarda o zeminde bir gider yapılıp düzenlenmeyecekse paçaları sıvayarak içeri gireceğiz demektir.

orayı obitaş mı yaptı çiçekler mi?  :evillol:

Çevrimdışı SuperBJK

Sonradan olabiliyor mu abi böyle giderler ? Ama bir gider yapılacaksa koca projede onu atlamış olamazlar herhalde.
Belkide başka bir şey düşünülüyordur. Eski açığın önü gazilerde ki yer gibi de yapabilirler taşlarla. her zaman ki gibi muamma  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çorabı üstüne çektik mi paçaların miss