Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Nerede Yazıyor ?
Kaynak yazdımya Medya Beşiktaş Facebook Hesabı güvendiğim bir hesaptır kendisi  :icool: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aoguzd

Açıklanacak tarih 23 nisanmış arkadaşlar.
Malum site özel haber girdi.

23 nisan cumartesi akhisar deplasmanindayiz.

Çevrimdışı Tolga

23 nisan cumartesi akhisar deplasmanindayiz.
23 Nisan'da Devlet erkanı için özel bir açılış yapılır.

İlk maçımızı da 30 Nisan'da Kayserispor ile oynarız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı harund1k3

Açıklanacak tarih 23 nisanmış arkadaşlar.
Malum site özel haber girdi.

malum site ?

Çevrimdışı eniscan667

Eminim cok konusulmustur ama ben kaçırdım bilmiyorum.eski açık neden kücük kaldı?Bir de kapalı da bosluk var o neden?

Bencede Makam açılışı 23 Nisan'da yapılır.30 Nisan Kayseri maçında da mabed için startı veririz  :ok: :ok:

Çevrimdışı pascal_21

Hedef 23 Nisan ise yari finale kalmamiz halinde kesin ilk macta fenere karşı  ev sahibi yaparlar bizi..olimpiyat yolları görünecek demektir yine

Çevrimdışı FARUK

Akşam üstü çekilmiş
Solda altta,  serilen çakılın yığın yapıldığı kısım bugün temizleniyordu
O kısımda çizilmiş ve katılmaya başlamış

Akşam üstü çekilmiş
fotograf cekinen kisinin ustunde durdugu prekast tozlanmis.
(O kadar deger veriyoruz ki tozlanmasi bile dert bize) B-)B-)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ersinn

2 sorum var.

1-Kamera açısı tt arena gibi mi yoksa kadıköy gibi mi?
2-Işık olarak da tt arena gibi sarı mı yoksa kadıköy gibi beyaz mı?

Çevrimdışı selim

Akşam üstü çekilmiş
3-4 tanede ağ sermişler yarın membranda bir patlama yaşayabiliriz  :halay:

Çevrimdışı chucky

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KCKF

1-2 gündür takip edemiyordum, son bir 10 sayfa yaptım. 30 Nisan güzel tarih. Bir aksilik olmadan açalım şu stadı. :)
KCKF^^<3

Çevrimdışı CrossBoy

Ben sıkı takipçisiyim.

Burada da taki edenler vardır mutlaka "Poyraz Karayel" dizisini.

Dizideki karakterler ve bildiğim kadarı ile senaristleri de hasta Beşiktaşlı ve her bölüm de muhakkak Beşiktaş ile ilgili bir konu dönüyor.

Bu akşam yayınlanan bölümünde de Vodafone Arena ile ilgili sağlam muhabbet döndü.

İzlemeyen varsa izlesin derim :)

Çevrimdışı FARUK

2 sorum var.

1-Kamera açısı tt arena gibi mi yoksa kadıköy gibi mi?
2-Işık olarak da tt arena gibi sarı mı yoksa kadıköy gibi beyaz mı?

Tam bilmiyorum ama toki ye benzemesi daha yüksek ihtimal
Aydınlatmada beyaz Led kullanılacağı söylenmişti daha önce değişiklik olur mu bilmiyorum

Çevrimdışı tangaz

premier ligin , bundesliganın yayıncı kuruluşları enayi mi gündüz yayınlıyorlar maçı .

saydığın liglerin gündüz yayınlamasında uzakdoğuya satışlar belirleyici oluyor. hemen herkes bu detayı atlıyor  :ok: @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Şu sırada canlı yayın açık olsa izlemesi çok keyifli olurdu...

Çevrimdışı tangaz

zeminin soğutulması ile alakalı olarak vakum borularından soğuk hava üflenmesi konuşuluyor. aynı işlem ısıtma tesisatı ile de yapılabilir sıcak su tesisatından soğuk suda sirküle ettirilebilir. ama ben olsam zeminin ısıtılması ve soğutulmasında heat-pomp kullanır yatırım sonrası bu işlem için enerji maliyetini sıfıra indirgerdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

zeminin soğutulması ile alakalı olarak vakum borularından soğuk hava üflenmesi konuşuluyor. aynı işlem ısıtma tesisatı ile de yapılabilir sıcak su tesisatından soğuk suda sirküle ettirilebilir. ama ben olsam zeminin ısıtılması ve soğutulmasında heat-pomp kullanır yatırım sonrası bu işlem için enerji maliyetini sıfıra indirgerdim.
ama işi sadace soğutmak değil aynı zamanda kökleri havalandırıyor
zemini soğuk hava üfleyerek soğutması yukarda nem oluşmasınıda önlemede katkı sağlıyormuş
sıcak havada yükselme meyili vardır yani 15 cm altta boru ısı verdikçe sıcak hava yukarı doğru yükselip
hem toprağı ısıtıp hemde yüzeydeki karın erimesini sağlar ama soğutmak için kullanırsan soğuk hva yukarı doğru yükselmez yani yukarılara pek
faydası olmaz ama basınçlı püskürttüğün hava yayılır her yere yukarı doğruda çıkar ve yüzeydeki nemin dağlmasına katkı verir
tabi bu yetmiyor kendi başına yüzeydede rüzgar tribünü kullanacaklar.

Çevrimdışı tangaz

ama işi sadace soğutmak değil aynı zamanda kökleri havalandırıyor
zemini soğuk hava üfleyerek soğutması yukarda nem oluşmasınıda önlemede katkı sağlıyormuş
sıcak havada yükselme meyili vardır yani 15 cm altta boru ısı verdikçe sıcak hava yukarı doğru yükselip
hem toprağı ısıtıp hemde yüzeydeki karın erimesini sağlar ama soğutmak için kullanırsan soğuk hva yukarı doğru yükselmez yani yukarılara pek
faydası olmaz ama basınçlı püskürttüğün hava yayılır her yere yukarı doğruda çıkar ve yüzeydeki nemin dağlmasına katkı verir
tabi bu yetmiyor kendi başına yüzeydede rüzgar tribünü kullanacaklar.

havalandırma konusunda söylediklerin ok. ama bu işlemi gene heat-pomp vasıtası ile bedavaya getirmek mümkün.
soğutulmamış normal hava ile alttan havalandırmayı drenaj boruları ile yaparsın.
kalorifer tesisatı boruları ile hem ısıtırsın hem soğutursun. ısınan hava genleşir bunda sorun yok karı buzu dediğin gibi eritirsin ama soğuk hava genleşmez yükselmez çöker gibi bir kavrama gereksinim yok zira ısı transferi ısı yayılımı die bir unsurda var o 15 cm alttaki boruda soğuk su sirküle edildiğinde boruya temas eden topraktan başlayarak yanlarına doğru soğuk yayılacaktır toprak soğuyacaktır. bunun adı ısı transferi. üstelik heat-pomp da enerji maliyeti sıfır.

Çevrimiçi Necmi

havalandırma konusunda söylediklerin ok. ama bu işlemi gene heat-pomp vasıtası ile bedavaya getirmek mümkün.
soğutulmamış normal hava ile alttan havalandırmayı drenaj boruları ile yaparsın.
kalorifer tesisatı boruları ile hem ısıtırsın hem soğutursun. ısınan hava genleşir bunda sorun yok karı buzu dediğin gibi eritirsin ama soğuk hava genleşmez yükselmez çöker gibi bir kavrama gereksinim yok zira ısı transferi ısı yayılımı die bir unsurda var o 15 cm alttaki boruda soğuk su sirküle edildiğinde boruya temas eden topraktan başlayarak yanlarına doğru soğuk yayılacaktır toprak soğuyacaktır. bunun adı ısı transferi. üstelik heat-pomp da enerji maliyeti sıfır.
ama ısı transferi yapabilmek için sürekli soğuk hava olması lazım buda borulara yakın noktalarda aşırı
soğuktan dolayı köklerin donmasına sebep olur ama üflemede aynı ısıdaki havayı püskürtüyorsun bu hem hızlı
hemde eşit soğutma yapar ve yüzeye doğru püsküren basınçlı hava çim üzerinde oluşan nemide atar bence bunları deneyip
en sağlıklı sistemi yapıyorlardır. meselaısıtma boruları döşüyorlar ama bunu pek alada aynı soğutma gibi sıcak hava püskürterekte
yapabilirler ama bunu tercih etmiyorlar demekki ek bir maliyet olduğu halde boru döşemeyi düşünüyorlarsa
bunların sonuçları test edilmiş ve en uygun olan seçilmiş diye düşünebiliriz.

Çevrimdışı Hasankavraz

Staddan canlı. Yayını neden kaldırdılar başka bi firildak var ama

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi