Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763313 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Vodafone Arena'daki ikinci maçımız... İlk maçta nasıl delirdiysek Federasyon ceza vermiş...

reklam panolarının arkasında en fazla 2 3 kişinin yüreyeceği mesafe olur diye düşünüyorum. Ayrık bölgeye taç çizgisini sabitleseydin güzel olurdu.

Çevrimdışı dropoon

kediyyolu ve lambaların standları hep kaynaklı oldu fabrika çıkış şey edemediler bi

Çevrimdışı kartalpençesi

Bjkvodafonearena instagran hesabından alıntıdır.
Gözlerime inanamıyorum sonunda aydınlatma gelmiş  :D
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ers1903

Loca koltuklarida piksel hee .Harika istedigim gibi  :halay:

Çevrimdışı Orhan

Kaçırdım mı bilmiyorum ama aydınlatmalar belirli alanlarda  mı olacak yoksa kedi yolları boyunca dönecek mi? :alala:

Çevrimdışı MustafaKync

Aydınlatmalar bugünden itibaren takılmaya başlandı. Bence hergün parça parça takıp kısa sürede bitirirler.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

premier lig özetlerini izliyorum. Top karşı çizginin orda olduğu zaman öyle bi zoom yapıyorlar ki sanki kamera sahanın ortasında karşı tribünde ki adamlar çok iyi atmosfer oluşturuyo. Bizde de böyle olsa harika gözükür ama bu yayıncı kuruluşla olmaz herhalde laligada bile olmuyo öyle.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Konu dışı olacak ama bazı üyelerimiz hala yaşını yazmamış. Bazen bir yorum yapıldığında yorumu yapanın yaşını gerçekten çok merak ediyorum. Hatta gönlüm ister ki gerçek resimlerimizi de koyalım. Bunu en kısa zamanda yapacağım. Mesela Çağrı yazdığında  benim gözümde hep Pavel Nedved beliriyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Bu aydınlatmalarla ışık oyunu nasıl olucak çok basit duruyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Aydınlatma işide başladıysa süper.Artık zamanı geldi mabede kavuşma zamanı geldi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Arena'daki ikinci maçımız... İlk maçta nasıl delirdiysek Federasyon ceza vermiş...
hadi diyelim bizim kulübede ceza almış; rakip takımın yedek kulübeside cezalı anlaşılan  :kop: :kop:

Çevrimdışı bjklimert_

membran kaçtı en son ve yarın tahminen kaç olur.

TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı kral_bjk

mabed in daha önce paylaştığı ışıklandırmalar vardı onlar neydi led aydınlatma deniyordu

Çevrimdışı can1903

Yarın yeniinönüden foto rica ettim göndereceğini söyledi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı DenizAnt

Çevrimdışı Kartal Ç

Aydınlatma işlerini yapan firma hangisi?
Philips'in chelsea için uyguladığı sistem hoşuma gitti.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

SON DAKİKA: Vodafone Arena inşaatından membran çalmaya çalışan 4 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı. 3'ü Fenerbahçeli oldugunu itiraf etti..

Kaynak : Medya Beşiktaş Facebook
 :s20: :s20: :s20:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Easthanbool

Stadvision işinde keşke Ciscodan vazgeçilmeseydi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

SON DAKİKA: Vodafone Arena inşaatından membran çalmaya çalışan 4 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı. 3'ü Fenerbahçeli oldugunu itiraf etti..

Ciddi  misin.E  kaşınıyor  ama  bunlar.

Çevrimdışı YunusEmre

Alıntı yapılan: kutalmis.pinar link=topic=1962.msg496753#mimdi sg496753 date=1456949413

Simdi kablo calsalar demir calsalar diyecem satacaklar.. Arkadaş bunlar membranı napacaklar yoksa !!!  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Scout

Nerede Yazıyor ?
Pika Pika

Çevrimdışı Batu K.çetin

galiba aydınlatma işini bu firma almış....(eae aydınlatma)

www.eaeautomation.com/

Çevrimdışı sado

bizim tribünler toki arenedan daha yakın demı sahaya ? bugun macı ızlerken gözümü iliştide onlarında baya yakınmıs tribünler kale arkaları harıc eger kapalı onlarınknden yakın ise baya süper olucak  :ishock:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı eagleizm

Açıklanacak tarih 23 nisanmış arkadaşlar.
Malum site özel haber girdi.
BEŞİKTAŞ..